- 6 Aralık 2018
- 9.823
- 8.499
- 148
Tamam merak etme .Ama tek suclu ben deılım.Tedavini aksatma. Bak, hakaret olarak algılama, durumun iyi değil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam merak etme .Ama tek suclu ben deılım.Tedavini aksatma. Bak, hakaret olarak algılama, durumun iyi değil.
Bencede .Çok kötü bir durum.Ben şimdi karısına duble acıdım. 3 dk da öbüşmeyle sönen adamla napılır? Saç baş yoldurtur, nevrotik yapar kadını.
Ben tek basıma yapmadım hiç bir sey.Ama şunu bılıorum oyle adamlar kımseyı sevemezler.Yoluma bakacagımTamam merak etme .Ama tek suclu ben deılım.
Obusurken gidiyormuş adam3 dk mı?
Harca harca bitmez asdfg
Benım suclu oldugum tek sey her zaman ona ınanmak .Yalvarıodu görüselım dıye.
AhahagaObusurken gidiyormuş adam![]()
Sordum sormazmıyım defalarca hiç tanımadıgım bırı ıle sakın evlılık yasayacagım dıodu .Hayır dıodum gelmıorum.agzımdan burnumdan gırıodu.Peki yalvarıyor ama evlenmiycem diyor niye böyle diyosun diye sormadın mı hiç?
Sordum sormazmıyım defalarca hiç tanımadıgım bırı ıle sakın evlılık yasayacagım dıodu .Hayır dıodum gelmıorum.agzımdan burnumdan gırıodu.
Niye? Sen sakin değil miydin?Sordum sormazmıyım defalarca hiç tanımadıgım bırı ıle sakın evlılık yasayacagım dıodu .Hayır dıodum gelmıorum.agzımdan burnumdan gırıodu.
Neyse benı bosverelım.Ben hala ıyı yaptım dıorum.Bır daha kımsenın kızına karısına hata yapmaz umarımNiye? Sen sakin değil miydin?![]()
Yapar bence.Neyse benı bosverelım.Ben hala ıyı yaptım dıorum.Bır daha kımsenın kızına karısına hata yapmaz umarım
Obusurken gidiyormuş adam![]()
Yapar bence.
Yaparmı yapmazmı bılmıorum ama .Kalpsız oldugunu bılıorum.Belkıde bana oledır .Başkası ıle mutlu olacak bılemıyorum.Ama zıhnıyetı pislik.Yapar bence.
Dusun sen markete gidip gelene kadar adam uc dort sefer...neyse daha fazla konusmak istemiyorumBen 3 dkda 2 bina ötedeki markete gidemiyorum.
Maskeyi paketinden özenle çıkarıp suratıma yerleştirmek, içindeki teli burnuma doğru şekilde oturtmak bile en az 1 dk![]()
Bilmiorum canım.İnabkı .Erkek adammış gıdermıste severmısteBen anlamadım neden herkes saldırdı sana.Nişanlanmadan 3 gün önce biriyle buluşup öpüşmüş kişiyle kim evlenmek ister?Bence iyi yapmışsınız.
Yoluma bakacagım artıkKullanmışsın sende onu o zaman.
Kendi adına da üzülme bence artık
Kaç kez döndüm ama hep kandırdı.İkna kabılıyetı o kadar yuksekkı.Yada ben ınanmaya meyıllıydım.Mutlu olsun diyemıyorum.Allaha bırakıyorum.Gercekten.Keşke izin vermeseydiniz o zamandan kesseydiniz irtibatı hatta tekrar aramanızda doğru olmamış. Neyse zararın neresinden dönseniz kar