Konu sahibinin 18-19 yaşlarındayken bir sevgilisi var. Ama çocuk konu sahibine ben babamın arkadaşının kızıyla evleneceğim, seninle geleceğim yok, git evlen başkasıyla falan diyerek uzaklaştırıyor kendinden.
Konu sahibi başkasıyla evleniyor. Sonra evliliğindeki bazı problemlerden ötürü boşanıyor.
Boşanınca bu sevgilisini arıyor. Görüşmeye başlıyorlar. Her arayışlarında gidiyorlar birbirlerine. Öpüşüyorlar, konu sahibi sevişmek de istiyor ama adamda görüntü var ses yok. Daha öpüşürken işin sonuna geldiği için bir türlü halvet olamıyorlar. Ama bu esnada adam hala konu sahibine görücü usulü evleneceğini, beraber bir gelecekleri olmayacağını söylüyor, hiçbir vaatte bulunmuyor.
Son görüşmelerinde yine başka bir şey yapamadıkları için öpüşüyorlar. Ardından adam konu sahibine bir fotoğraf atarak ben sözlendim diyor, asker dönüşü nişanlanacağını yazıyor. Konu sahibinde film kopuyor nasıl biriyle nişanlanır diye.
En son geçenlerde adamın nişanlısını (nikah kıymışlar, artık karısı) buluyor sosyal medyada. Kadına "benimle gezip tozdu, seninle evlendi, koynumdan çıktı sana geldi" diye (evet bu cümlelerle) mesaj atıyor.
Adamın ay sonu düğünü var. Kadın adama konudan bahsedince adam ve ailesi konu sahibini arayıp ağızlarına geleni söylüyorlar. Adamın ablası konu sahibini arayıp "seni mi alacaktık, davul bile dengi dengine" vs söylemlerde bulunuyor.
Konu bu.