- 10 Eylül 2011
- 5.610
- 22.479
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yooo, senden biliyorum.Kişi kendinden bilir işi:)
Kurtulacagım şukurler olsunOlsun bağımlılığından kurtulacak işte adam görüşmek istemeyince kendi hayrına da şu an anlayamaz
Tabı yıne opmeler sarılmalar gerısı yok.Dedımkı bir sorunmu var sende.Dedıkı doktora gıttım de duzenlı cınsel hayatım yok ya o yuzden bole oluomusum dedı.Opusunce bıle ınsan boşalırmı bosalıodu.Ama dedıgım gıbı hıc cınsel bırlesme olmadı aramızda .Neyse sonra bana bı resım attı söz verdım dıye.Benle bulustuktan sonrakı gun cıcegı almış kıza verıyo bedellı askerlıge gıttı askerden geldıkten sonra nısanlanıcaklarmıs.Oyle kotu oldumkı.Elım ayagım cekıldı.Bana ıyı gelsın dıye bulastım yıne olan bana oldu.Bana ıyı gelıcek adam onceden gelırdı onceden severdı benı.Ben onu sevdıgım zamanlarda severdı.Ben evlenmeden severdı .Benı kendıne layık mı gormedı kızlar.Depresyonun ıcınde depresyon yaşıorum.Neden bu kadar aptallık yaptım?Neden kendıme bunu yaptım ?Bihterın ölüyorum anlasana diyen sahnelerı gozumun onunde?Ben neden vazgecemıyorum bu kör kuyudan?Cinsel anlamda benı kullandı desem oda yok ?Canı sıkılıyor bence .En cok kendını bana layık gormemesı zoruma gıdıyor!Kızlar bana bileyler soyleyın benı bu bataklıktan kurtarın.Gunlerdır aglıorum.Kendim ettım kendım buldum bılıyorum ama ne bıleyım soruma gıdıyo iste .Kendınıze ıyı bakın .Hepınızı çok sevıyorum.Dualarınızı beklıorum.Belkıde yalnızlıktan bunlar hep .
Çok şekersin:)Yooo, senden biliyorum.
Sen de.Çok şekersin:)
Bakkkk zihniyetınızde neler var.Neler bılıyorsunuz:):)Öbüşürken pırtlayan sipermleri alıp mzdmdmfleögöf tamam sustum.
Anladım merak etmeyın.Tesekkur ederım.umarım anlar bu adamdan hiçbir kadına hayır gelmez.
yuh be böyle ayıplı seyleri nasıl bilirimBakkkk zihniyetınızde neler var.Neler bılıyorsunuz:):)
Sizde nişanlanacak bir adamla görüştünüz mezhebiniz bayağı geniş nasıl kendinize yakistiriyorsunuz geri de kıza söylüyorsunuz. Allah'ım akıl fikir versin size gidin boşandığiniz eşinizle uğraşın.Bu adam nişanlanmadan 3 gun onceye kadar benımle görüştü
naylon geceliğin de vardır senin kötü kadın : pyuh be böyle ayıplı seyleri nasıl bilirim![]()
Adamın elle tutulur yanı yok zaten. Nolursa olsun günün sonunda evleneceği kadını konu sahibiyle aldatmış. Onu da tam beceremiyormuş gerçi konu sahibinin anlattıklarına bakarsak ama en azından öpüşebilmişhımm doğru o zaman sözlüyken konu sahibiyle görüşmüş adam şerefsiz pislik net umarım kız kurtarır kendini bu adamdan. Konu sahibide kurtulduğuna sevinmeli de şu an anlamıyor tabi
Adamın elle tutulur yanı yok zaten. Nolursa olsun günün sonunda evleneceği kadını konu sahibiyle aldatmış. Onu da tam beceremiyormuş gerçi konu sahibinin anlattıklarına bakarsak ama en azından öpüşebilmiş
Şu hikayede sadece diğer kadına üzüldüm, o da inşallah aklını kullanıp adamın ne mal olduğunu görür.
Adamla gorustugumde bole bir sey yoktuSizde nişanlanacak bir adamla görüştünüz mezhebiniz bayağı geniş nasıl kendinize yakistiriyorsunuz geri de kıza söylüyorsunuz. Allah'ım akıl fikir versin size gidin boşandığiniz eşinizle uğraşın.
Baksana, benden öncesi sıkıntı değil demiş kadın. Ne öncesi yav, sen varken de konu sahibi vardı. Hey Allah'ım. Aman o da sıkı tutsun bırakmasın. Bulunmaz adam.Adamın elle tutulur yanı yok zaten. Nolursa olsun günün sonunda evleneceği kadını konu sahibiyle aldatmış. Onu da tam beceremiyormuş gerçi konu sahibinin anlattıklarına bakarsak ama en azından öpüşebilmiş
Şu hikayede sadece diğer kadına üzüldüm, o da inşallah aklını kullanıp adamın ne mal olduğunu görür.
Adamla gorustugumde bole bir sey yoktu
Kızı yenı buldum .Yoksa yazardım .Bak benımle gorustu sonra bu resmı attı diyeBende o kadına çok üzüldüm inş aklını kullanır en azından düğün olmadan kurtarsın kendini. Keşke nişanlıyken bulabilseydi konu sahibi. Ben özellikle düğünü beklediğini düşünmüyorum zaten düğün daha olmamış. Düğün öncesi nikah yapmışlar ondan da haberi yoktur.
Benden öncesi dediği 3 gün öncesi herhalde.Baksana, benden öncesi sıkıntı değil demiş kadın. Ne öncesi yav, sen varken de konu sahibi vardı. Hey Allah'ım. Aman o da sıkı tutsun bırakmasın. Bulunmaz adam.
Yok .Çünkü elımde bır cok mesaj resım vs var.Tarıh tarıh.Demekkı o kızda vardıkı yada gorusuyolardıkı gerı cekıldıler.hala tehdit ediyorlarmı seni?