İyimi yaptım ama nişanlısına yazdım

Gittim geldim kahvemi içtim o arada 4 sayfa ilerlemiş konu ama konu sahibi hala yerinde sayıyor. Ay sonu düğünlerini basmasa iyidir
En azından böyle manyaklar var görmüş olduk
Yarın öbür gün instama benim koynundan cıktı senin koynuna girdi diye bir mesaj gelirse canım gocaaaaam diyip sarılçam herifime.

Adamın yanlışı hep ortada ama
Canım bak gerçekten kabullenmek istemiyor sun. Adama demişler oda kabul etmiş eğerki sana karşı olan hislerinde samimi olsaydı ben onunla yani seninle evlenmek istiyorum diye ailesi ne açıklardı ve az önce dediğim gibi öyle insanlar la gönül eğlendiren bi kişiliği varmış adamın hatasıda bu seninle hiçbir zaman ciddi düşünmemesidir. Senin buna izin verip ki bende 28 yaşındayım ve inan bana bi kadın olarak kadınlık gururu olarak rahatsız etti. Neden öyle birini hayatında kabul ettin ki kabul etmeseydin işte o zaman sen ondan farklı olurdun ki bu artık pekte önemli değil olan olmuş şuan böyle bir post açman bile gereksiz neden hala hayatından düşüncelerinden atmıyorsun ki onu hayatından çıkar. evet benimde hatalarım oldu deyip ben artık böyle bir hata yapmicam kendimi seviyorum ve aklıma dahi getirmicem deyip kendinize yeni bir yol çizmenizdir. Sonuçta bu hayatta hangimizin hatası yokki önemli olan artık aynı hatalara düşmemenizdir. Ve artık tartışma bile kalk ve yeni bir hayata başla belki çok daha güzel şeyler seni bekliyordur

Vah yaş 15 16 bu dönemlerde normal ergenlik işte umarım öyledir
Yok ayol koca kadın bir de.

Adam friends with benefits takılmış, açıkça da söylemiş. Görücü usulü birisiyle evleneceğim demiş. Sonra nişanlanmış. Klasik "ben bu adamı kafalarım" yaklaşımının elde patlaması sonrası sinir harbi ve hırs bulutu işte.

Hala bitmemiş kız gelişimi geri yaşıtlarından doktora gitmesi lazım öyle demeyin guzummm

kaç gündür bakıyorum konuya hala anlamadım adam evlendi mi? nişanlandı mı?
Şekerim olay şu. Adam konu sahibinden kaçıyor konu sahibi seks, para vaad ediyor adamı elinde tutmak için. Adam güç bela iki öpüşüyor (seks yok)
Su anki eşiyle de görücü usulü evleniyor yani şu anki eşini de aldatmıyor. Nişanlandıktan sonra konu sahibi yazıyor adam fotoğraf atıyor nişanlandım yazma diye. (Tabi konu sahibi durduk yere adamın nispet yaptığını düşünüyor djfmdmdkd)
Konu sahibi de seks vaadime gelmedi para verdim gelmedi iki öbüştük gitti beni kandırdı diyo (halbuki adam hep onunla olmayacağını asla evlenmeyeceğini söylüyor)
Soooracıgıma adam nikahlanmış konu sahibi karısına mesaj atmış benim koynundan sana geldi diye ki -yalan-
Adam bununla yatmıyo diye konu açmış burda. Ben burda ne yaparsa yapsın kurtulamayan bir adam ve çiçeği burnunda mutsuz olan bir gelin görüyorum. Birde bunlarla uğraşan bir deli -konu sahibi-

Çok yesekkur ederım.Evet benımde hatalarım var.Yenı bır yol cızecegım

Tövbeler olsun senaryoya bak:)

İşte her kelimesı doğru çünkü kendı yazdıkları yorumlarda ve konularda mevcut adam aslında kurtulamayan bırı adam resım artık atmış peşimi bırak dıye diğer kız vs aldatılmamış bazı arkadaşlar anlamadı aslında bütün yorum be konuları okusalar konu sahıbının takıntılı olduğu aşikar takmışta takmış adama yazan edende kendısı adam kurtulamıyor evlendı ama yıne rahatsız edıcek emınım

Canıms, cinsellik yokmuş ki, adam yanaşmamış. Hangi benefit? :)))

:):):)Gercekten harıkasınız

Konu sahibi sanıyor ki boşancaklar bunlar evlenecek sjdjddj
Yahu adam konu sahibine karıma ne cürretle mesaj atarsın demiş. Artık adamın da burasına kadar gelmiş bide bizi kandırıyo koynum moynum diye rüyasında seviştiler zaar

Öpme vs de yoktur bak adam kaçıyor olmuyor nışanlanıyor olmuyor bak evlenıyor tam yakayı kurtarıyor boşanınca yıne kurtulamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…