Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En azından böyle manyaklar var görmüş oldukGittim geldim kahvemi içtim o arada 4 sayfa ilerlemiş konu ama konu sahibi hala yerinde sayıyor. Ay sonu düğünlerini basmasa iyidir![]()
Adamın yanlışı hep ortada amaadamın görüşmemek gibi bir zorunluluğu yok kuzum yine söylüyorum adam sana demiş zaten ben onunla evlenmek istiyorum diye ve evlenmiş sende kabul etmişsin adamı hayatından çıkartacaktın seninde onunla devam etme zorunluluğun yoktu Şimdi senin bunu kendine sorman lazım bence ben bundan sonra ne yapıcam birde merak ettiğim için diyorum onunla bir geleceğinin hala olabiliceğini düşünüyor musun?
Canım bak gerçekten kabullenmek istemiyor sun. Adama demişler oda kabul etmiş eğerki sana karşı olan hislerinde samimi olsaydı ben onunla yani seninle evlenmek istiyorum diye ailesi ne açıklardı ve az önce dediğim gibi öyle insanlar la gönül eğlendiren bi kişiliği varmış adamın hatasıda bu seninle hiçbir zaman ciddi düşünmemesidir. Senin buna izin verip ki bende 28 yaşındayım ve inan bana bi kadın olarak kadınlık gururu olarak rahatsız etti. Neden öyle birini hayatında kabul ettin ki kabul etmeseydin işte o zaman sen ondan farklı olurdun ki bu artık pekte önemli değil olan olmuş şuan böyle bir post açman bile gereksiz neden hala hayatından düşüncelerinden atmıyorsun ki onu hayatından çıkar. evet benimde hatalarım oldu deyip ben artık böyle bir hata yapmicam kendimi seviyorum ve aklıma dahi getirmicem deyip kendinize yeni bir yol çizmenizdir. Sonuçta bu hayatta hangimizin hatası yokki önemli olan artık aynı hatalara düşmemenizdir. Ve artık tartışma bile kalk ve yeni bir hayata başla belki çok daha güzel şeyler seni bekliyordurCanım ortada ılerde evlenecegı biri yoktu.Bu kız herhangı bırıydı .Hep dedıgı gorucu ysuku evlenecegım denesıydı.Yanı kenarda bekleyen bir kız yoktu yada gorustugu.Lakın bız gorusurken bana resım attı . Nişanlandım dıye.Hayır gercekten dusunmuyorum.Her gorustugumuzde bır umut oluodu ama o mesajları o kadar çok ıcımden akıta akıta yazdımkı .
Kötü haber. Konu sahibi tahminimce 31-32 yaşlarında.Vah yaş 15 16 bu dönemlerde normal ergenlik işte umarım öyledir
Yok ayol koca kadın bir de.Vah yaş 15 16 bu dönemlerde normal ergenlik işte umarım öyledir
Hala bitmemiş kız gelişimi geri yaşıtlarından doktora gitmesi lazım öyle demeyin guzummmYok ayol koca kadın bir de.
Adam friends with benefits takılmış, açıkça da söylemiş. Görücü usulü birisiyl evleneceğim demiş. Sonra nişanlanmış. Klasik "ben bu adamı kafalarım" yaklaşımının elde patlaması sonrası sinir harbi ve hırs bulutu işte.
Şekerim olay şu. Adam konu sahibinden kaçıyor konu sahibi seks, para vaad ediyor adamı elinde tutmak için. Adam güç bela iki öpüşüyor (seks yok)kaç gündür bakıyorum konuya hala anlamadım adam evlendi mi? nişanlandı mı?![]()
Çok yesekkur ederım.Evet benımde hatalarım var.Yenı bır yol cızecegımAdamın yanlışı hep ortada ama
Canım bak gerçekten kabullenmek istemiyor sun. Adama demişler oda kabul etmiş eğerki sana karşı olan hislerinde samimi olsaydı ben onunla yani seninle evlenmek istiyorum diye ailesi ne açıklardı ve az önce dediğim gibi öyle insanlar la gönül eğlendiren bi kişiliği varmış adamın hatasıda bu seninle hiçbir zaman ciddi düşünmemesidir. Senin buna izin verip ki bende 28 yaşındayım ve inan bana bi kadın olarak kadınlık gururu olarak rahatsız etti. Neden öyle birini hayatında kabul ettin ki kabul etmeseydin işte o zaman sen ondan farklı olurdun ki bu artık pekte önemli değil olan olmuş şuan böyle bir post açman bile gereksiz neden hala hayatından düşüncelerinden atmıyorsun ki onu hayatından çıkar. evet benimde hatalarım oldu deyip ben artık böyle bir hata yapmicam kendimi seviyorum ve aklıma dahi getirmicem deyip kendinize yeni bir yol çizmenizdir. Sonuçta bu hayatta hangimizin hatası yokki önemli olan artık aynı hatalara düşmemenizdir. Ve artık tartışma bile kalk ve yeni bir hayata başla belki çok daha güzel şeyler seni bekliyordur
Tövbeler olsun senaryoya bak:)Şekerim olay şu. Adam konu sahibinden kaçıyor konu sahibi seks, para vaad ediyor adamı elinde tutmak için. Adam güç bela iki öpüşüyor (seks yok)
Su anki eşiyle de görücü usulü evleniyor yani şu anki eşini de aldatmıyor. Nişanlandıktan sonra konu sahibi yazıyor adam fotoğraf atıyor nişanlandım yazma diye. (Tabi konu sahibi durduk yere adamın nispet yaptığını düşünüyor djfmdmdkd)
Konu sahibi de seks vaadime gelmedi para verdim gelmedi iki öbüştük gitti beni kandırdı diyo (halbuki adam hep onunla olmayacağını asla evlenmeyeceğini söylüyor)
Soooracıgıma adam nikahlanmış konu sahibi karısına mesaj atmış benim koynundan sana geldi diye ki -yalan-
Adam bununla yatmıyo diye konu açmış burda. Ben burda ne yaparsa yapsın kurtulamayan bir adam ve çiçeği burnunda mutsuz olan bir gelin görüyorum. Birde bunlarla uğraşan bir deli -konu sahibi-
Senaryo diyo hala yaaaa:))))) Gerçekten yardıma ihtiyacın var.Tövbeler olsun senaryoya bak:)
İşte her kelimesı doğru çünkü kendı yazdıkları yorumlarda ve konularda mevcut adam aslında kurtulamayan bırı adam resım artık atmış peşimi bırak dıye diğer kız vs aldatılmamış bazı arkadaşlar anlamadı aslında bütün yorum be konuları okusalar konu sahıbının takıntılı olduğu aşikar takmışta takmış adama yazan edende kendısı adam kurtulamıyor evlendı ama yıne rahatsız edıcek emınımŞekerim olay şu. Adam konu sahibinden kaçıyor konu sahibi seks, para vaad ediyor adamı elinde tutmak için. Adam güç bela iki öpüşüyor (seks yok)
Su anki eşiyle de görücü usulü evleniyor yani şu anki eşini de aldatmıyor. Nişanlandıktan sonra konu sahibi yazıyor adam fotoğraf atıyor nişanlandım yazma diye. (Tabi konu sahibi durduk yere adamın nispet yaptığını düşünüyor djfmdmdkd)
Konu sahibi de seks vaadime gelmedi para verdim gelmedi iki öbüştük gitti beni kandırdı diyo (halbuki adam hep onunla olmayacağını asla evlenmeyeceğini söylüyor)
Soooracıgıma adam nikahlanmış konu sahibi karısına mesaj atmış benim koynundan sana geldi diye ki -yalan-
Adam bununla yatmıyo diye konu açmış burda. Ben burda ne yaparsa yapsın kurtulamayan bir adam ve çiçeği burnunda mutsuz olan bir gelin görüyorum. Birde bunlarla uğraşan bir deli -konu sahibi-
Canıms, cinsellik yokmuş ki, adam yanaşmamış. Hangi benefit? :)))Yok ayol koca kadın bir de.
Adam friends with benefits takılmış, açıkça da söylemiş. Görücü usulü birisiyle evleneceğim demiş. Sonra nişanlanmış. Klasik "ben bu adamı kafalarım" yaklaşımının elde patlaması sonrası sinir harbi ve hırs bulutu işte.
:):):)Gercekten harıkasınızİşte her kelimesı doğru çünkü kendı yazdıkları yorumlarda ve konularda mevcut adam aslında kurtulamayan bırı adam resım artık atmış peşimi bırak dıye diğer kız vs aldatılmamış bazı arkadaşlar anlamadı aslında bütün yorum be konuları okusalar konu sahıbının takıntılı olduğu aşikar takmışta takmış adama yazan edende kendısı adam kurtulamıyor evlendı ama yıne rahatsız edıcek emınım
:):):)Ne kadar da sevıyorlar kurguyu :):)Vallaha kahkaha atıyorumCanıms, cinsellik yokmuş ki, adam yanaşmamış. Hangi benefit? :)))
Konu sahibi sanıyor ki boşancaklar bunlar evlenecek sjdjddjİşte her kelimesı doğru çünkü kendı yazdıkları yorumlarda ve konularda mevcut adam aslında kurtulamayan bırı adam resım artık atmış peşimi bırak dıye diğer kız vs aldatılmamış bazı arkadaşlar anlamadı aslında bütün yorum be konuları okusalar konu sahıbının takıntılı olduğu aşikar takmışta takmış adama yazan edende kendısı adam kurtulamıyor evlendı ama yıne rahatsız edıcek emınım
Ben de endişeleniyorum. Bunları sen anlattın, kimse uydurmadı. Bak, gerçekten iyi değilsin. Lütfen bi doktora görün.:):):)Ne kadar da sevıyorlar kurguyu :):)Vallaha kahkaha atıyorum
:):):)Ne kadar da sevıyorlar kurguyu :):)Vallaha kahkaha atıyorum
Kurgu mu senın dedıklerın bunlar o zaman adama dedıklerın bla bla her sey kurgu bence adam zaten suçsuzda kurguysa pür paktır:):):)Ne kadar da sevıyorlar kurguyu :):)Vallaha kahkaha atıyorum
Öpme vs de yoktur bak adam kaçıyor olmuyor nışanlanıyor olmuyor bak evlenıyor tam yakayı kurtarıyor boşanınca yıne kurtulamıyorKonu sahibi sanıyor ki boşancaklar bunlar evlenecek sjdjddj
Yahu adam konu sahibine karıma ne cürretle mesaj atarsın demiş. Artık adamın da burasına kadar gelmiş bide bizi kandırıyo koynum moynum diye rüyasında seviştiler zaar