İyimi yaptım ama nişanlısına yazdım

Adam için "benle gezdi tozdu sonra görücü usulü evlenicem deyip gidip senle nişanlandı, koynumdan çıkıp sana geldi, nişandan üç gün önce bile yanımdaydı tarzı şeyler yazmış. Bir de fotolarını atıp size düğün hediyem olsun demiş. Ayrıca " başka bir kadını üzmek amacım yok, kötü biri değilim" vs tarzı söylemleri var ancak bundan bir önceki konusunda bir mesajında "kızı kıskandığımdan onun için hiç üzülmedim" yazmıştı

Çok teşekkür ederim zahmet verdiniz anlattınız 😊🤗 çok basit bir davranışmış bu arada.

Seninle evlenmicem başkasıyla evlenicem dadiğinde neden hala devam ettin? Sorun tam olarak burda adamın yanlışı ortada zaten eğer sana dürüst davranmasaydı( biriyle gönül eğlendirmek tabikide dürüstlük dağil "adam için diyorum")ama sende bile isteye devam etmişsin yani üzgünüm ama seninde ondan bi farkın kalmıyor. Kaldıki adam seni kandırmamış ve yine söylüyorum herşeyi sana anlatmış neden 3 gün sonra nişanlandı demenin cevabıda bu işte sana hep demiş ...
Tamam o zaman hiç gorusmeseydu

Ahahfha çok iyi ya. Adam niye görüşmesin ki? Şartlarını kabul ediyorsunuz, eğleniyor geziyor tozuyor, sonra yine hayatına bakıyor. Adamın görüşmemesi için bir sebep yok.
Bu düzen işinize gelmiyorsa siz görüşmeyecektiniz. E görüştüyseniz de kabul etmişsiniz durumu demek ki.

Kocanın evi yok ki diyen Müge Anlı'yı çok iyi anlıyorum şu an.

Ahahfha çok iyi ya. Adam niye görüşmesin ki? Şartlarını kabul ediyorsunuz, eğleniyor geziyor tozuyor, sonra yine hayatına bakıyor. Adamın görüşmemesi için bir sebep yok.
Bu düzen işinize gelmiyorsa siz görüşmeyecektiniz. E görüştüyseniz de kabul etmişsiniz durumu demek ki.

Teşekkür ederım .

Adam bir şey vaad etmeyınce her şey normal oylemı ???ne guzel

adamın görüşmemek gibi bir zorunluluğu yok kuzum yine söylüyorum adam sana demiş zaten ben onunla evlenmek istiyorum diye ve evlenmiş sende kabul etmişsin adamı hayatından çıkartacaktın seninde onunla devam etme zorunluluğun yoktu Şimdi senin bunu kendine sorman lazım bence ben bundan sonra ne yapıcam birde merak ettiğim için diyorum onunla bir geleceğinin hala olabiliceğini düşünüyor musun?

Adam bir şey vaad etmeyınce her şey normal oylemı ???ne guzel
E evet?
Bir şey vaat etmeyen adam ilişki istemiyordur, sadakat sözü vermiyordur vs vs. Vaat etmeyen adamdan ne bekliyorsunuz mesela?

Adam öylesine takılmak istemiş, doğru veya yanlış, şu anda sözkonusu olan bunun doğruluğu yanlışlığı değil. Size kendi bakış açısını söylemiş, benden bir şey bekleme demeye getirmiş. Siz bu adamdan herhangi bir şey bekleyemezsiniz ki?

adamın görüşmemek gibi bir zorunluluğu yok kuzum yine söylüyorum adam sana demiş zaten ben onunla evlenmek istiyorum diye ve evlenmiş sende kabul etmişsin adamı hayatından çıkartacaktın seninde onunla devam etme zorunluluğun yoktu Şimdi senin bunu kendine sorman lazım bence ben bundan sonra ne yapıcam birde merak ettiğim için diyorum onunla bir geleceğinin hala olabiliceğini düşünüyor musun?
Canım ortada ılerde evlenecegı biri yoktu.Bu kız herhangı bırıydı .Hep dedıgı gorucu ysuku evlenecegım denesıydı.Yanı kenarda bekleyen bir kız yoktu yada gorustugu.Lakın bız gorusurken bana resım attı . Nişanlandım dıye.Hayır gercekten dusunmuyorum.Her gorustugumuzde bır umut oluodu ama o mesajları o kadar çok ıcımden akıta akıta yazdımkı .

E evet?
Bir şey vaat etmeyen adam ilişki istemiyordur, sadakat sözü vermiyordur vs vs. Vaat etmeyen adamdan ne bekliyorsunuz mesela?

Adam öylesine takılmak istemiş, doğru veya yanlış, şu anda sözkonusu olan bunun doğruluğu yanlışlığı değil. Size kendi bakış açısını söylemiş, benden bir şey bekleme demeye getirmiş. Siz bu adamdan herhangi bir şey bekleyemezsiniz ki?
Tamam bekleyemem ama bır ınsanla gorusurken 3 gun sonra nısanlandım bak dıyıp resım atmak ne kadar dogru???

E evet?

Eklentiler

• 6D0DC9C3-CE88-4CF2-85DA-4EC3FD4E989A.jpeg
    6D0DC9C3-CE88-4CF2-85DA-4EC3FD4E989A.jpeg
    63,3 KB · Görüntüleme: 33
E evet?

Tamam o zaman sereflı bır sekılde gitseydı .Böyle olmaz .

Tamam bekleyemem ama bır ınsanla gorusurken 3 gun sonra nısanlandım bak dıyıp resım atmak ne kadar dogru???
Burada sizi ilgilendiren bir şey yok. Nişanlısını ilgilendiren bir durum var. Adam sizinleyken gidip başkalarıyla da birlikte olabilir çünkü adamın size bir bağı yok. Öylesine takılmış sizinle. İki gün sonra "ben başkasına aşık oldum artık görüşmeyelim" de diyebilirdi.

Arkasından iş çevrilen siz değilsiniz.
Aldatılan siz değilsiniz.
Sadık olunması gereken siz değilsiniz.
Mağdur siz değilsiniz.

Siz adama aşkından her şeyi kabullenip, ortada bildiğiniz başka kadın yok diye belki yola gelip sizinle ilişkiye başlar umuduyla sizinle sadece takıldığını bildiğiniz adamla olan, adam başkasıyla evlenmeye karar verince de amacına ulaşamayıp hırsından kendini dağlara taşlara vuran kadınsınız bu hikayede.

Mağdur olduğunuzu düşünüyorsanız da kendi kendinizi adamın vermediği ümitlere kaptırarak kendiniz mağdur etmişsiniz.

Burada sizi ilgilendiren bir şey yok. Nişanlısını ilgilendiren bir durum var. Adam sizinleyken gidip başkalarıyla da birlikte olabilir çünkü adamın size bir bağı yok. Öylesine takılmış sizinle. İki gün sonra "ben başkasına aşık oldum artık görüşmeyelim" de diyebilirdi.

Arkasından iş çevrilen siz değilsiniz.
Aldatılan siz değilsiniz.
Sadık olunması gereken siz değilsiniz.
Mağdur siz değilsiniz.

Siz adama aşkından her şeyi kabullenip, ortada bildiğiniz başka kadın yok diye belki yola gelip sizinle ilişkiye başlar umuduyla sizinle sadece takıldığını bildiğiniz adamla olan, adam başkasıyla evlenmeye karar verince de amacına ulaşamayıp hırsından kendini dağlara taşlara vuran kadınsınız bu hikayede.

Mağdur olduğunuzu düşünüyorsanız da kendi kendinizi adamın vermediği ümitlere kaptırarak kendiniz mağdur etmişsiniz.
Tamam .Vaad edılmeyınce ortada hiç bir sey olmuyor degılmı ?Karsıdakı ınsan taş cunku ?Duyguları yok?

Tamam .Vaad edılmeyınce ortada hiç bir sey olmuyor degılmı ?Karsıdakı ınsan taş cunku ?Duyguları yok?
Ayh yoruldum vallahi.

Hanımefendi altından kalkamayacaksanız girişmeseydiniz. Duygularınız şu durumda sadece sizi bağlıyor. Adam duygularınızla falan oynamamış. Kurban falan değilsiniz. Bile isteye yapıp istediğiniz sonucu alamayınca dellenmişsiniz o kadar.

Duygularınız varsa yapmasaydınız? Adam size eninde sonunda başkasıyla evleneceğini zaten söylemiş. Bilmediğiniz şeymiş gibi şimdi mi duygularınız depreşiyor?

Back