• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyimi yaptım ama nişanlısına yazdım

Bence o arada babası evlen dedı bundan parayı kestı .Buda baktıkı para kesılınce olmuyo dedıkı evleneyım en azından .Bence boyle oldu .
Sjdmdmdkdkfk aynen sana deliler gibi asık para icin öteki kadınla evlendi kdmdmkfkfkf

Sjdmdmdkdkfk aynen sana deliler gibi asık para icin öteki kadınla evlendi kdmdmkfkfkf
Ayyy oyle mı dedım kız.İşte benı sagımdan kaşıosunuz .Guya dert anlatıyorum .Sıze kendımı acıklamaktan derdımı anlatamıyorum.Ay bana aşık mı dedım ben.Ama ona da aşık deıl:) Buna emınım .Oyle ınsanlar kımseyı sevemezler.

Adam bana artık aılenle ıletısım kuracagım dedı.Öylemi hadi gel canım dedım.Bebım karıma ha benım karıma nasıl yazarsın dedi.Böyle yazarım işte dedim.Onun ıcın öncesi onemlı degıl benım kapıma geldıgın gun sonrasına bakarım demıs.Ah ne guzel dedim.Vallaha anlayana uyarıydı.Ama yok bız kadınlar kör oluyoruz.İlerde bana keşke senı dınleseymısım dicek yada demıcek .Umrumda değil .Ne istıyolarsa oyle olsun.Çok yoruldum bu iğrenç kaostan.
Sen kızı uyardın ikiniz aynı anda idare edildiğiniz için ok anladım. Görevini yaptın belkide kendi çapında hakliydin uğradığı ihanetten haberi olsun dedin oldu ama belli ki kızın pek umrunda olmamış kendi bileceği iş zamanla uğradığı başka ihanetlerle aklı başına gelebilir belki yani senin görevin bitti bırak önüne bak adam tehdit etmiş baksana ailenle görüşürüm diye olayı uzatma 3.sayfa haberi olursunuz

Soruları bile anlamayıp bambaşka şeyler yazıyorsunuz. En kısa zamanda psikolojik destek alın bu iyiliği kendinize yapın.
Alıyorum destek tabıkı .Ama yeterlı gelmıyor olabılır.Hastaneler bıraz karısık ya ondan.Tesekkur ederım.Neyı anlamadım kı ?

Neden yalan söyluyum canım.Boyle bır seyın yalanımı olur .Iftıra olur .
Sonuç. Yaşandı mi Yaşanmadı m
musmusu .!.:
Yoo cinsellık çok ılerde olmaz bızım onunla ılıskımızde .Bır sey ummadım.Sadece unutmak ıstedım uzuntulerımı.Ama aklım yıne katdı ona
bi öyle diyorsunuz bir böyle, neyse hayatta başarılar

Te
Sen kızı uyardın ikiniz aynı anda idare edildiğiniz için ok anladım. Görevini yaptın belkide kendi çapında hakliydin uğradığı ihanetten haberi olsun dedin oldu ama belli ki kızın pek umrunda olmamış kendi bileceği iş zamanla uğradığı başka ihanetlerle aklı başına gelebilir belki yani senin görevin bitti bırak önüne bak adam tehdit etmiş baksana ailenle görüşürüm diye olayı uzatma 3.sayfa haberi olursunuz
Teşekkür ederım .Yuregınıze saglık.Evet haklısın.Korkmuorum ondan ama daha bişey yapmıcam.Butun gorevlerı tamamladım.Bundan sonrasını onlar bılır.

Siz ne yaptınız canım ?
Hiç birşey.. Allaha havale ettim.. ufak bir terapi aldm çünkü öyle bir raddeye gelmiştim ki kendimi şizofreni sanmaya başlamştm.. Çok şükür doktorum gayet sağlıklı olduğumu ve bu dirumun okb.ye neden olduğunu söyledi.. ama onu da atlattım..

Sonuç. Yaşandı mi Yaşanmadı m
musmusu .!.:
Yoo cinsellık çok ılerde olmaz bızım onunla ılıskımızde .Bır sey ummadım.Sadece unutmak ıstedım uzuntulerımı.Ama aklım yıne katdı ona
bi öyle diyorsunuz bir böyle, neyse hayatta başarılar
Yaşandı tabiki .Ama olay cinsellık deılkı .Benım olayım bu deıl.Benım olayım benım yanımda olurken benımle zaman gecırırken ben nısanlandım demesı.Ama ugramadıgım hakaret kalmadı .Kendım ıstemısım ,haketmısım,kotuymusum,basıtmısım,bunları dıyebler de derdımı anlattıgım kk uyelerı .Bızım kadıblarımız kadına dusman .Baksana çocuk pür melek oldu.Benden borc aldı dedım dedıklerı seye bak senınle olsun dıye para bıle vermısın.Bu basıl kalpler ya .Ben gerceklerı anlattım dıye kaka oldumya bunları dusunenler.Uydurmadım olan beyse onu anlattım .

Hiç birşey.. Allaha havale ettim.. ufak bir terapi aldm çünkü öyle bir raddeye gelmiştim ki kendimi şizofreni sanmaya başlamştm.. Çok şükür doktorum gayet sağlıklı olduğumu ve bu dirumun okb.ye neden olduğunu söyledi.. ama onu da atlattım..
Size ne yapmıştı.Bendede okb var ce yıllar once bunun yuzunden olmuştu okb.

Olsun aynı hatayı bende yapmştm yıllar önce tek farkm 20 yaşndaydım ve aldatıldığımdan şüphelendiğim halde inadımdan bırakmamıştım. Sonra evli olduğunu karısıyla ve benimle birlikte birkaç kişiyi daha idare ettiğini öğrendim.. hata yaptığımı bilmeyecek kadar ahmaktım 😀 Psikologluk oldum falün fişman.. sizin yaptığınızı yapmadım ben ALLAHA havale ettim yoluma baktım.. Şimdi evliyim çok şükür Rabbim.. hatalarımdan da ders aldm ve çocuğumu da buna göre eğitmeyi düşünüyorum.. bundan sonrası sizin icin mutluluk olsun.. 🙋‍♀️
Ne guzel yapmışsınız.Onemlı olan yolumuza bakmak .

Size ne yapmıştı.Bendede okb var ce yıllar once bunun yuzunden olmuştu okb.
Şöyle peşimden koştu istemiyordim bir şekilde ikna etti 1 sene sonra davranışlarından ve hesabındki bazı kadnlardan şüphelenmeye başladım.. Sordum yalanladı. Sonra kzlar bana mesaj attı onlar da benden şüphelenmiş 😂 öyle 2 yıl geçti.. Şimdi ki aklm olsaydı ilk falsosunda bırakıp gitmiştm.. Çok şkür kurtardm kendimi ve mutluyum.

Te

Teşekkür ederım .Yuregınıze saglık.Evet haklısın.Korkmuorum ondan ama daha bişey yapmıcam.Butun gorevlerı tamamladım.Bundan sonrasını onlar bılır.
Adam basından beri zaten niyetini söylemiş diğer konunu şimdi okudum neden ısrarlı bir şekilde ilişkiyi sürdürdün neden her çağırdığında gittin onu merak ediyorum

Adam basından beri zaten niyetini söylemiş diğer konunu şimdi okudum neden ısrarlı bir şekilde ilişkiyi sürdürdün neden her çağırdığında gittin onu merak ediyorum
Çünkü o benım zaafım.Ama bitti artık .

Şöyle peşimden koştu istemiyordim bir şekilde ikna etti 1 sene sonra davranışlarından ve hesabındki bazı kadnlardan şüphelenmeye başladım.. Sordum yalanladı. Sonra kzlar bana mesaj attı onlar da benden şüphelenmiş 😂 öyle 2 yıl geçti.. Şimdi ki aklm olsaydı ilk falsosunda bırakıp gitmiştm.. Çok şkür kurtardm kendimi ve mutluyum.
Ne guzel yolunuza bakmışsınız..

Neden olucak canım sevgımden.Zaafımdan

İyi yapmişsin ben bir cok kez yaptim bunu sosyal medyadan ulasip ifşa ettim. Tesekkur edende oldu bana kizip sovende oldu. Ama ben bana yapılmasını istemediğim şeyin başka bir kadın ora yapılmasını istemem aynı şekilde kandırılan ben olsaydım bundan haberdar olmak isterdim bir şekilde ona göre yolumu çizerdim çünkü o anlamda vicdanlı her zaman rahat oldu senin de rahat olsun gerisini onlar karar versin nişanlısı karar versin zaten bugün bunu yapan evlendikten sonra da yapmaya devam edecektir kadin kendi karar verecek ya tamam ya devam. Buda tum kadinlara ornek olsun

Ne guzel yolunuza bakmışsınız..
Psikolojik destek ve arkadaşlarımın desteği sayesinde oldu sonra birde kendimi okuluma ve derslerime verdim öyle geçti gitti.. amaaannnnn çocukluk işte 20 yaşnda daha önce hayatına biri girmemiş bir kz için biraz fazla şeyler yaşamştm😂😂😂 Sende arkanda bırak mutluluğuna önüne bak.. bu konuyu kimsye anlatmıyordum unuttuğum için ama takıntılı halini görünce anlatayım dedim sende yoluna bak bu hayatta hiçbirşey ve hiç kimse senden kıymetli değil çünkü.. Ne yayıyorsak kendi kararlarımız ve kendi hatalarımız. Ders çıkartmayı bildikten sonda gerisi önemli değil..

Back