• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyimi yaptım ama nişanlısına yazdım

Yoo cinsellık çok ılerde olmaz bızım onunla ılıskımızde .Bır sey ummadım.Sadece unutmak ıstedım uzuntulerımı.Ama aklım yıne katdı ona
Duygular karşılıklı değil anlaşılan erkekler olaylara derin bakmaz yuzeysellerdir seninle öpüştü sonrada nişanlandı ona göre basit bisey maalesef senin bu dakkadan sonra yapacagin bisey yok

Erkekleri salın bence. Biri e devlet diyor öbürü hadiya nasıl olcak li dio 😂😂😂😂 yazık yaw vallahi yazık günah
E devlet önerisini dedektif tutmak istiyorum diyen bir üyeye vermiştim espri amaçlı. O yüzden lütfen beni konunun dışında tutun masum masum kahve içmeye gidiyorum şu an 😂😂

Ha yine de e devlet şifresi çok önemlidir. Kimseye vermeyin millet 😇

Kullanılmak için ne gerekıyor
Mesela sana seninle evlenmek istediğini söyleyip evlilik vaadi ile görüşse kullanılmak olurdu.
Mesela nişanlandığını senden gizleyip ara sıra senle görüşmeye devam etseydi kullanılmak olurdu.
Şu durumda sadece karaktersiz ve ahlaki değerleri zayıf birisi ama size karşı yalancı değil

O halde kızı uyarmak istedin yani.peki aile vs ne tepki verdi su anki durum ne adam sana tepki göstermedi mi?kızı uyarmak istediysen görevini yerine getirdin bundan sonrası ona kalmış ama adam büyük ihtimalle yalan söylüyor çok eskide kaldı v.s demiştir bu saatten sonra yapacagin bisey yok kafanı kurcalama bu konuyu unut bence
Adam bana artık aılenle ıletısım kuracagım dedı.Öylemi hadi gel canım dedım.Bebım karıma ha benım karıma nasıl yazarsın dedi.Böyle yazarım işte dedim.Onun ıcın öncesi onemlı degıl benım kapıma geldıgın gun sonrasına bakarım demıs.Ah ne guzel dedim.Vallaha anlayana uyarıydı.Ama yok bız kadınlar kör oluyoruz.İlerde bana keşke senı dınleseymısım dicek yada demıcek .Umrumda değil .Ne istıyolarsa oyle olsun.Çok yoruldum bu iğrenç kaostan.

Mesela sana seninle evlenmek istediğini söyleyip evlilik vaadi ile görüşse kullanılmak olurdu.
Mesela nişanlandığını senden gizleyip ara sıra senle görüşmeye devam etseydi kullanılmak olurdu.
Şu durumda sadece karaktersiz ve ahlaki değerleri zayıf birisi ama size karşı yalancı değil
Çünkü yalan soleyecek yerı kalmadı .Haklısın .Karakter sıfır.Ama tek suclu ben deılım.

Duygular karşılıklı değil anlaşılan erkekler olaylara derin bakmaz yuzeysellerdir seninle öpüştü sonrada nişanlandı ona göre basit bisey maalesef senin bu dakkadan sonra yapacagin bisey yok
Evettt ne yapalım

Ya sizin psikolojiniz bozuk galiba. Adama yürümüşsünüz cinsel birliktelik teklif etmişsiniz onu bile kabul etmemiş. Tek salaklığı karşılık vermiş olması.

Zaten bin pişman olmuştur böyle yapışkan bir insana nerden bulaştım diye... Vallahi yanına yaklaşılacak tip değilsiniz... Hala aynı tavır aynı ısrar. Lütfen topluma çok yaklaşmasın sizin gibiler az ötede kendi başınıza oynayın...

Ayrıca karşınızdaki insan kötü ise uzak durursunuz adamın burnunun dibine dibine gidip hayatına müdahil olmazsınız...
Diğer konusunda cinsel birliktelik olmadığını da yazmış sizde farkettiniz dimi. Yani kıza niye koynumdan çıkıp geldi dedi orası bile havada can yakmak ben mutlu olamadım o kızda olmasın kızı kıskandığını üzülmediğinide söyledı. Ee bıle ısteye zevk aldım bende onu kullandım dıyen ınsan asla masum değildir madem kullandın vaad de vermedi derdin ne dimi yani.

E devlet önerisini dedektif tutmak istiyorum diyen bir üyeye vermiştim espri amaçlı. O yüzden lütfen beni konunun dışında tutun masum masum kahve içmeye gidiyorum şu an 😂😂

Ha yine de e devlet şifresi çok önemlidir. Kimseye vermeyin millet 😇
Senin yazım şeklinden anladım zatende konu sahibi ciddiye alıp soru soruyor şaka gibi 😂😂😂

afiyet olsun bu arada ☕

Ya sizin psikolojiniz bozuk galiba. Adama yürümüşsünüz cinsel birliktelik teklif etmişsiniz onu bile kabul etmemiş. Tek salaklığı karşılık vermiş olması.

Zaten bin pişman olmuştur böyle yapışkan bir insana nerden bulaştım diye... Vallahi yanına yaklaşılacak tip değilsiniz... Hala aynı tavır aynı ısrar. Lütfen topluma çok yaklaşmasın sizin gibiler az ötede kendi başınıza oynayın...

Ayrıca karşınızdaki insan kötü ise uzak durursunuz adamın burnunun dibine dibine gidip hayatına müdahil olmazsınız...
Ne cinsel birlikteliği ???Onu nerden çıkardın hanımefendi?Pardon psıkologmusunuz?Hemen tanı koydunuz

Diğer konusunda cinsel birliktelik olmadığını da yazmış sizde farkettiniz dimi. Yani kıza niye koynumdan çıkıp geldi dedi orası bile havada can yakmak ben mutlu olamadım o kızda olmasın kızı kıskandığını üzülmediğinide söyledı. Ee bıle ısteye zevk aldım bende onu kullandım dıyen ınsan asla masum değildir madem kullandın vaad de vermedi derdin ne dimi yani.
Eee koynumdan çıktı.Yalan solemedımkı:)

Gelsin diye yapmadım gelse bile olmaz zaten.Anlamıyorsunuz.Sırf adam bana bişeyler vaad etmedı dıye her seyı onda hak görüyorsunuz.Benımle gorusurken 3 gun sonra nişan resmını attı diyorum.
Sizle görüştükten 3 gün önce nişan resmî attıysa muhtemelen iki kişiyle aynı anda görüşüyordu iyi yapmışsınız

Çok basitsiniz. Çok çok çok ve çok. Konunun başından sonuna kadar basitlik akıyor.
adam hiçbir zaman size umut vermemiş, adama yapışmışsınız adam itmiş adama Japon yapıştırıcısı gibi yapışmışsınız.Cinsellik vs ortaya atmışsınız adam ona bile yanaşmamış o kadar istemiyor sizi. Sonra para vermişsiniz belki bir umut diye e yine gelmemiş. Adam sizi kandırmamış
Size umut vermemiş
Seninle evleneceğim dememiş
Yatmak istemişsiniz reddetmiş
Adam paçayı kurtarmak için zamanında evlen bile demiş boşanmışsınız yine kurtulamamış
Şimdi gelmiş ben öteki kadına iyilik yaptım:) diyorsunuz. Çok basitsiniz. Adam basit okey ama siz adamdan x50 kat daha basitsiniz. O yüzden hiç mutlu olacağınızı sanmıyorum.

Sizle görüştükten 3 gün önce nişan resmî attıysa muhtemelen iki kişiyle aynı anda görüşüyordu iyi yapmışsınız
Teşekkur ederım :):)Ama hanımefendı olmadıgım sey kalmadı psıkopat ,Mutsuzluk ısteyen ,Fesat ,ayyy neler neler

C
Eee koynumdan çıktı.Yalan solemedımkı:)
Cinsel problemı olduğunu seni reddettiğide yazıyor diğer konularında bu konudan öncekınde de cınsel hayatınız olmadığınıda yazmışsın o yuzden bunları sen yazdın çünkü tamam öpmüş falan farketmez aynı şeyde kızada bu tarz şey yazılmaz kendını küçültmüşsün uyarmak isteseydın daha normal şeyler yazardın. Zaten amacında uyarmak değildi neyse

C

Cinsel problemı olduğunu seni reddettiğide yazıyor diğer konularında bu konudan öncekınde de cınsel hayatınız olmadığınıda yazmışsın o yuzden bunları sen yazdın çünkü tamam öpmüş falan farketmez aynı şeyde kızada bu tarz şey yazılmaz kendını küçültmüşsün uyarmak isteseydın daha normal şeyler yazardın. Zaten amacında uyarmak değildi neyse
Yine nir dedeklıflık.Cinsel hayatımı ortaya dokmem ben.Vegasta olan vegasta kalır.Ayrıca cınsellıgı noşverın adamın bana yaptıgı dogrumu .Madem yaptı bılsın ıste nısanlısı.

Yine nir dedeklıflık.Cinsel hayatımı ortaya dokmem ben.Vegasta olan vegasta kalır.Ayrıca cınsellıgı noşverın adamın bana yaptıgı dogrumu .Madem yaptı bılsın ıste nısanlısı.
Bu mantığa sahip olanların böyle şeyler yapmayacağıni bilirdim beni şaşırttıniz Vegas'li hanım 🤣🤣🤣

Back