Boşverin. Siz genel olarak elinizdeki argümanları çok iyi niyetli kullanmıyorsunuz o yüzden detaya hiç gerek yok...Neydiki acaba:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boşverin. Siz genel olarak elinizdeki argümanları çok iyi niyetli kullanmıyorsunuz o yüzden detaya hiç gerek yok...Neydiki acaba:)
O konu benden bağımsız.Ama dedektıf çok.Açık aramak laf solemek o kadar kolay kiO konuyu bir arkadaşım için açtım demişsiniz ama konu içeriği sizin yaşadıklarımız la aynı... Yani o konuyu bir arkadaş değil siz açmışsınız...
Burda herkes anonim zaten önemli olan yaşamınızda kronik sorunların olduğu...
Tanımış oldun işte ne güzel.Tam olarak nerede mağdursun pardon?Hahahah cidden sinirlerim bozuldu, dünden beri sana laf anlatıyor bu kadar insan. Hala bem mağdurum diyorsun. Sen üzülmüşsün evet ama MAĞDUR EDİLEN veya KANDIRILAN sen DEĞİLSİN. KULLANILMADIN, bilerek yaptın, bilerek gittin. Ayrıca bu kadar empati yoksunu ve bencil bir karakter tanımadım hayatımda
:):):)Neden oyle dedınız hanımefendıBoşverin. Siz genel olarak elinizdeki argümanları çok iyi niyetli kullanmıyorsunuz o yüzden detaya hiç gerek yok...
Size laf söylemiyorum insan hayatını istediği gibi yaşamalı .. diğer insanların hayatlarına müdahale edip karartmadığı sürece. Siz durmanız gereken sınırları bilmiyorsunuz sorun bu..O konu benden bağımsız.Ama dedektıf çok.Açık aramak laf solemek o kadar kolay ki
Kullanılmak için ne gerekıyorTam olarak nerede mağdursun pardon?Hahahah cidden sinirlerim bozuldu, dünden beri sana laf anlatıyor bu kadar insan. Hala bem mağdurum diyorsun. Sen üzülmüşsün evet ama MAĞDUR EDİLEN veya KANDIRILAN sen DEĞİLSİN. KULLANILMADIN, bilerek yaptın, bilerek gittin. Ayrıca bu kadar empati yoksunu ve bencil bir karakter tanımadım hayatımda
Neyin sınırı hanımefendi?Adam gelıyor benımle gorusurken nısanlanıyor resım atıyor sonrada sınırı ben bılmıyorum?Bu mu yani ?Size laf söylemiyorum insan hayatını istediği gibi yaşamalı .. diğer insanların hayatlarına müdahale edip karartmadığı sürece. Siz durmanız gereken sınırları bilmiyorsunuz sorun bu..
:):):)Neden oyle dedınız hanımefendı
Adam sizinle görüşmemiş.Neyin sınırı hanımefendi?Adam gelıyor benımle gorusurken nısanlanıyor resım atıyor sonrada sınırı ben bılmıyorum?Bu mu yani ?
İnsanlara neden mesaj attım mesela?Durduk yeremi?Kimse bişey yapmadı bana ben ınsanları mutsuz etmek ıcın mesaj attım oylemi?Nerden bılıosun Allahın bana temennı ettıgı mutsuzlugu?Sözleşme mı yaptınız?Yani ben insanlara mesaj atıp hayatlarını karıştırmayı pek sevmem ama maşallah siz pek meraklısınız burnunuzu başkalarının hayatına sokup milleti mutsuz etmeye. Ama ne hikmetse sizin başkaları için temenni ettiğiniz mutsuzluğu Allah size reva görmüş...
Tamam işte vermeseymıs karsılıkAdam sizinle görüşmemiş.
Siz boşanınca kafam dağılsın diye adama yürümüşsünüz. Onun terbiyesizliği size karşılık vermek olmuş..
Yani anlayamıyorum sen adamla bile isteye biseyler yaşamışsın adam da saklamamış bazı şeyleri sonradan kadının canini mi yakmak istedin .Peki ne oldu ayrıldılar mi kadınla konuştun mu neler yaşandı?gerek var mı bu kargaşaya önüne bak onlarda ne yaparsa yapsın bu hamleler adamı sana getirmez kiBilsin istedim
Artık kendi hayatınıza odaklanın . . Boş yere vaktinizi olmayacak işlere tüketmeyin..Tamam işte vermeseymıs karsılık
Sen karşılık verince kalıcı biseyler umdun ama olay cinsellikten öteye gitmedi anladığım kadariylaTamam işte vermeseymıs karsılık
Gelsin diye yapmadım gelse bile olmaz zaten.Anlamıyorsunuz.Sırf adam bana bişeyler vaad etmedı dıye her seyı onda hak görüyorsunuz.Benımle gorusurken 3 gun sonra nişan resmını attı diyorum.Yani anlayamıyorum sen adamla bile isteye biseyler yaşamışsın adam da saklamamış bazı şeyleri sonradan kadının canini mi yakmak istedin .Peki ne oldu ayrıldılar mi kadınla konuştun mu neler yaşandı?gerek var mı bu kargaşaya önüne bak onlarda ne yaparsa yapsın bu hamleler adamı sana getirmez ki
Tesekkur ederım.Ama anlatamıyorum.Her şeyın bi karşılıgı olmasınmıydıArtık kendi hayatınıza odaklanın . . Boş yere vaktinizi olmayacak işlere tüketmeyin..
Yormuyor mu böyle yaşamak ?
Vallahi sabahın köründe temizlik yapıp çıktım evden kafamda deli sorular inşallah deniz sıcaktır dalga yoktur. Plajın oradaki kafede filtre kahve var mı yanında tatlı ne yesem vs vs...
Boşverin yahu herkes istediği hayatı yaşasın siz kendi hayatınıza odaklanın ..
Yoo cinsellık çok ılerde olmaz bızım onunla ılıskımızde .Bır sey ummadım.Sadece unutmak ıstedım uzuntulerımı.Ama aklım yıne katdı onaSen karşılık verince kalıcı biseyler umdun ama olay cinsellikten öteye gitmedi anladığım kadariyla
O halde kızı uyarmak istedin yani.peki aile vs ne tepki verdi su anki durum ne adam sana tepki göstermedi mi?kızı uyarmak istediysen görevini yerine getirdin bundan sonrası ona kalmış ama adam büyük ihtimalle yalan söylüyor çok eskide kaldı v.s demiştir bu saatten sonra yapacagin bisey yok kafanı kurcalama bu konuyu unut benceGelsin diye yapmadım gelse bile olmaz zaten.Anlamıyorsunuz.Sırf adam bana bişeyler vaad etmedı dıye her seyı onda hak görüyorsunuz.Benımle gorusurken 3 gun sonra nişan resmını attı diyorum.
Tesekkur ederım.Ama anlatamıyorum.Her şeyın bi karşılıgı olmasınmıydı