• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyimi yaptım ama nişanlısına yazdım

Görücü usulu evlenecegım dıyordu.

Keşke bunu diyen adamdan yana bir beklentiniz olmasaymış, taaa ilk zamanlardan sizi yeteri kadar sevmeyip değer vermiyormuş ki bu cümleyi kurabilmiş yüzünüze karşı.
Bu tarz cümleler kuran kişiyi silip atmadığınız, yıllar sonra tekrar iletişime geçtiğiniz için sizde hatalısınız.

Gerek yok bana kımsenın bir sey vaad etmesıne .Ben anı yaşarım .Orada o zaman ne hıssettıysem onu yasadım.Bana bir şeyler vaad etmemesı bana terbıyesızlık yapması anlamına gelmıyorkı .Benımle görüşüp 3 gun sonra nısanlandım dıyor .Belkıde daha once nişanlıydı bılmıorum ki ?Zamanında çokda sozler vermişti ne oldu ?Sözünün erimi oldu ?Hayır ? Sözlere ihtiyacım yok ki benim .Yine gitseydı .Gıdecektı zaten.Ama oyle olmAz ?Öyle kalp kırılmaz.Bana bir sey vaad etmedı dıye her seyı yapsın o zaman?Bu soylemlerden bunu çıkıroyorum.Teşekkur ederım guzel yorumunuz için .
12 yıldır niyetinin senle evlenmek olmadığını söyleyen adama takılı kalarak anı yaşamış olmuyorsun.

Geçmişini bırakamayan insanlara ezik gözüyle baktım hepde öyle bakıcam sanane gidip mesaj atıyorsun? Gitmiş senden sal artık sanane kimle nasıl ne yapıyor sananee???

İnşallah buşırlar gibi şeyler yazmışlar öyle sadistçe düşündmiyorum amma yaptığın aşırı terbiyesizlik. Büyüyün artık ya.

Konuda her şey havada... Nişanlıya mı mesaj atıldı evlenen kadına mı ? 12 sene önce babamın arkadaşının kızıyla evleneceğim diyen adam hangi kızla evleneceğini nasıl bilmez ve nasıl 12 sene beklemişler...

Konu sahibi boşandıktan sonra eski sevgili ile birlikte olmak istemiş adam reddetmiş. Hatta cinsel rahatsızlığı mı var diye konu açılmış burda...

Bana kalırsa konu sahibinin kafası ve hayatı karışık. Başkalarının hayatını da karıştırıyor ...

Sorma nişanından 3 gün önce başkasıyla öpüşmüş bundan sonra hayatıma giren kişiyi dedektif tutup izleticem evlenmeden kesin karar verdim buna
ama güvenilir birilerini bulmak zordur,izledik diyip para aldıktan sonra aslında izlemeyip bir şey çıkmadı da diyebilirler

Son düzenleme:
Eh aynen öyle olmuş, kızın bu olayda bir suçu yok, gerçi sizin birlikte olduğunuzu biliyor muydu, veya ona ne yazdınız bilmiyorum ama...
Adam için "benle gezdi tozdu sonra görücü usulü evlenicem deyip gidip senle nişanlandı, koynumdan çıkıp sana geldi, nişandan üç gün önce bile yanımdaydı tarzı şeyler yazmış. Bir de fotolarını atıp size düğün hediyem olsun demiş. Ayrıca " başka bir kadını üzmek amacım yok, kötü biri değilim" vs tarzı söylemleri var ancak bundan bir önceki konusunda bir mesajında "kızı kıskandığımdan onun için hiç üzülmedim" yazmış.

Adam için "benle gezdi tozdu sonra görücü usulü evlenicem deyip gidip senle nişanlandı, koynumdan çıkıp sana geldi, nişandan üç gün önce bile yanımdaydı tarzı şeyler yazmış. Bir de fotolarını atıp size düğün hediyem olsun demiş. Ayrıca " başka bir kadını üzmek amacım yok, kötü biri değilim" vs tarzı söylemleri var ancak bundan bir önceki konusunda bir mesajında "kızı kıskandığımdan onun için hiç üzülmedim" yazmış.
Napayım niye uzuleyımki burda madur olan benım

Konuda her şey havada... Nişanlıya mı mesaj atıldı evlenen kadına mı ? 12 sene önce babamın arkadaşının kızıyla evleneceğim diyen adam hangi kızla evleneceğini nasıl bilmez ve nasıl 12 sene beklemişler...

Konu sahibi boşandıktan sonra eski sevgili ile birlikte olmak istemiş adam reddetmiş. Hatta cinsel rahatsızlığı mı var diye konu açılmış burda...

Bana kalırsa konu sahibinin kafası ve hayatı karışık. Başkalarının hayatını da karıştırıyor ...
Konuları karıştırmışsınız canım.O konu kendım ıcın degıldı

Keşke bunu diyen adamdan yana bir beklentiniz olmasaymış, taaa ilk zamanlardan sizi yeteri kadar sevmeyip değer vermiyormuş ki bu cümleyi kurabilmiş yüzünüze karşı.
Bu tarz cümleler kuran kişiyi silip atmadığınız, yıllar sonra tekrar iletişime geçtiğiniz için sizde hatalısınız.
Haklısınız

Yalnz adamn sizinle evlenleyeceğini ve başkasıyla evleneceğini bile bile sizde onun emellerinin bir parçası olmayı tercih ettiniz.. ve işin kötüsü aşktan gösünüz kör olmuşçasına bile isteye yaptınız.. Sizin de hatanz var. Biz evlenmicez mi ? Başkasylasmı nişanlanacaksın hadi paşam herkes kendi yoluna deyip muhabbeti ve ilişkiyi kesmeniz gerekirdi.
Evet haklısınız neyse artık olan oldu .

Konuları karıştırmışsınız canım.O konu kendım ıcın degıldı
O konuyu bir arkadaşım için açtım demişsiniz ama konu içeriği sizin yaşadıklarınızla aynı... Yani o konuyu bir arkadaş değil siz açmışsınız...

Burda herkes anonim zaten önemli olan yaşamınızda kronik sorunların olduğu...

Napayım niye uzuleyımki burda madur olan benım
Tam olarak nerede mağdursun pardon? :D Hahahah cidden sinirlerim bozuldu, dünden beri sana laf anlatıyor bu kadar insan. Hala bem mağdurum diyorsun. Sen üzülmüşsün evet ama MAĞDUR EDİLEN veya KANDIRILAN sen DEĞİLSİN. KULLANILMADIN, bilerek yaptın, bilerek gittin. Ayrıca bu kadar empati yoksunu ve bencil bir karakter tanımadım hayatımda

Back