- 21 Ekim 2016
- 1.557
- 1.709
- 133
- 32
Valla onu bende anlayamadım çocuk buna demiş biz evlenemeyiz ben başkasıyla evlenecem diye takılmışlar anlaşılan sonrada zoruna gitmişvaad etmiyorsa ne demeye buluşup görüşüyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla onu bende anlayamadım çocuk buna demiş biz evlenemeyiz ben başkasıyla evlenecem diye takılmışlar anlaşılan sonrada zoruna gitmişvaad etmiyorsa ne demeye buluşup görüşüyor
Görücü usulu evlenecegım dıyordu.
12 yıldır niyetinin senle evlenmek olmadığını söyleyen adama takılı kalarak anı yaşamış olmuyorsun.Gerek yok bana kımsenın bir sey vaad etmesıne .Ben anı yaşarım .Orada o zaman ne hıssettıysem onu yasadım.Bana bir şeyler vaad etmemesı bana terbıyesızlık yapması anlamına gelmıyorkı .Benımle görüşüp 3 gun sonra nısanlandım dıyor .Belkıde daha once nişanlıydı bılmıorum ki ?Zamanında çokda sozler vermişti ne oldu ?Sözünün erimi oldu ?Hayır ? Sözlere ihtiyacım yok ki benim .Yine gitseydı .Gıdecektı zaten.Ama oyle olmAz ?Öyle kalp kırılmaz.Bana bir sey vaad etmedı dıye her seyı yapsın o zaman?Bu soylemlerden bunu çıkıroyorum.Teşekkur ederım guzel yorumunuz için .
Eh aynen öyle olmuş, kızın bu olayda bir suçu yok, gerçi sizin birlikte olduğunuzu biliyor muydu, veya ona ne yazdınız bilmiyorum ama...Bir başka kadını düğün öncesi üzmek öylemi teşekkür ederım.
ama güvenilir birilerini bulmak zordur,izledik diyip para aldıktan sonra aslında izlemeyip bir şey çıkmadı da diyebilirlerSorma nişanından 3 gün önce başkasıyla öpüşmüş bundan sonra hayatıma giren kişiyi dedektif tutup izleticem evlenmeden kesin karar verdim buna
Bir e devlet şifresi herşeyi çözer deyip gidiyorum....Ya bunu bende düşündüm ama güvenilir birilerini bulmak gerekiyormuş,izledik diyip para aldıktan sonra aslında izlemeyip bir şey çıkmadı da diyebilirler
Adam için "benle gezdi tozdu sonra görücü usulü evlenicem deyip gidip senle nişanlandı, koynumdan çıkıp sana geldi, nişandan üç gün önce bile yanımdaydı tarzı şeyler yazmış. Bir de fotolarını atıp size düğün hediyem olsun demiş. Ayrıca " başka bir kadını üzmek amacım yok, kötü biri değilim" vs tarzı söylemleri var ancak bundan bir önceki konusunda bir mesajında "kızı kıskandığımdan onun için hiç üzülmedim" yazmış.Eh aynen öyle olmuş, kızın bu olayda bir suçu yok, gerçi sizin birlikte olduğunuzu biliyor muydu, veya ona ne yazdınız bilmiyorum ama...
Evdevlet şifresını ıle nasıl anlıcankı aldatılmadıgınıBir e devlet şifresi herşeyi çözer deyip gidiyorum....
Napayım niye uzuleyımki burda madur olan benımAdam için "benle gezdi tozdu sonra görücü usulü evlenicem deyip gidip senle nişanlandı, koynumdan çıkıp sana geldi, nişandan üç gün önce bile yanımdaydı tarzı şeyler yazmış. Bir de fotolarını atıp size düğün hediyem olsun demiş. Ayrıca " başka bir kadını üzmek amacım yok, kötü biri değilim" vs tarzı söylemleri var ancak bundan bir önceki konusunda bir mesajında "kızı kıskandığımdan onun için hiç üzülmedim" yazmış.
Konuları karıştırmışsınız canım.O konu kendım ıcın degıldıKonuda her şey havada... Nişanlıya mı mesaj atıldı evlenen kadına mı ? 12 sene önce babamın arkadaşının kızıyla evleneceğim diyen adam hangi kızla evleneceğini nasıl bilmez ve nasıl 12 sene beklemişler...
Konu sahibi boşandıktan sonra eski sevgili ile birlikte olmak istemiş adam reddetmiş. Hatta cinsel rahatsızlığı mı var diye konu açılmış burda...
Bana kalırsa konu sahibinin kafası ve hayatı karışık. Başkalarının hayatını da karıştırıyor ...
Bilsin istedimAyrılmalarını mi istedin maksat ne?
HaklısınızKeşke bunu diyen adamdan yana bir beklentiniz olmasaymış, taaa ilk zamanlardan sizi yeteri kadar sevmeyip değer vermiyormuş ki bu cümleyi kurabilmiş yüzünüze karşı.
Bu tarz cümleler kuran kişiyi silip atmadığınız, yıllar sonra tekrar iletişime geçtiğiniz için sizde hatalısınız.
O kadar detay verip kötü niyetli bir kullanıma izin vermeyeyim ama e devlet ile yapabileceğiniz o kadar çok şey var ki...Evdevlet şifresını ıle nasıl anlıcankı aldatılmadıgını
Evet haklısınız neyse artık olan oldu .Yalnz adamn sizinle evlenleyeceğini ve başkasıyla evleneceğini bile bile sizde onun emellerinin bir parçası olmayı tercih ettiniz.. ve işin kötüsü aşktan gösünüz kör olmuşçasına bile isteye yaptınız.. Sizin de hatanz var. Biz evlenmicez mi ? Başkasylasmı nişanlanacaksın hadi paşam herkes kendi yoluna deyip muhabbeti ve ilişkiyi kesmeniz gerekirdi.
Neydiki acaba:)O kadar detay verip kötü niyetli bir kullanıma izin vermeyeyim ama e devlet ile yapabileceğiniz o kadar çok şey var ki...
O konuyu bir arkadaşım için açtım demişsiniz ama konu içeriği sizin yaşadıklarınızla aynı... Yani o konuyu bir arkadaş değil siz açmışsınız...Konuları karıştırmışsınız canım.O konu kendım ıcın degıldı
Tam olarak nerede mağdursun pardon?Napayım niye uzuleyımki burda madur olan benım