• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyimi yaptım ama nişanlısına yazdım

Çok basitsiniz. Çok çok çok ve çok. Konunun başından sonuna kadar basitlik akıyor.
adam hiçbir zaman size umut vermemiş, adama yapışmışsınız adam itmiş adama Japon yapıştırıcısı gibi yapışmışsınız.Cinsellik vs ortaya atmışsınız adam ona bile yanaşmamış o kadar istemiyor sizi. Sonra para vermişsiniz belki bir umut diye e yine gelmemiş. Adam sizi kandırmamış
Size umut vermemiş
Seninle evleneceğim dememiş
Yatmak istemişsiniz reddetmiş
Adam paçayı kurtarmak için zamanında evlen bile demiş boşanmışsınız yine kurtulamamış
Şimdi gelmiş ben öteki kadına iyilik yaptım:) diyorsunuz. Çok basitsiniz. Adam basit okey ama siz adamdan x50 kat daha basitsiniz. O yüzden hiç mutlu olacağınızı sanmıyorum.
Teşekkür ederım :):):)

Yoo cinsellık çok ılerde olmaz bızım onunla ılıskımızde .Bır sey ummadım.Sadece unutmak ıstedım uzuntulerımı.Ama aklım yıne katdı ona
Benim koynumdan çıktı senle nişanlandı demişsiniz. Şimdi de yaşanmadı cinsellik diyorsunuz. Kafalar karışık

Ayyy kızlar lara verdım dedım zorla para verdınkı senın yanında olsun diyem bıle olmuş.Tövbeler olsun.Şimdi herkes bana sen suclusun diyor .Kötüsün diyor.Ben bu dusuncelerı dusunecek kadar kotu olamam.Rica edıorum ya surda dertlesıyoruz .

Sonuç ne oldu? Ayrıldılar mı? Başardınız mı? Ben kadının kolay kolay ayrılacağını sanmam. Bunu kaldıramayıp tak diye ayrılacak biri bile olsa sırf başka kadını yani sizi mutlu etmemek için ayrılmaz o.
Evet tatlık ekmeklerıne yağ sürdüm.Boşver bende yoluma bakarım işte .

Detay istediğimi nereden çıkardınız?
Tezat şeyler söylüyorsunuz.
Cinsellik çok ust sevıyedeydı.Offf olaylar olaylar.Ama bunlar harıc uyumumuzda çok ıyıydı .Yanı sadece gel beraber cınsellık yapalım bır olayımız yoktu.

Çok basitsiniz. Çok çok çok ve çok. Konunun başından sonuna kadar basitlik akıyor.
adam hiçbir zaman size umut vermemiş, adama yapışmışsınız adam itmiş adama Japon yapıştırıcısı gibi yapışmışsınız.Cinsellik vs ortaya atmışsınız adam ona bile yanaşmamış o kadar istemiyor sizi. Sonra para vermişsiniz belki bir umut diye e yine gelmemiş. Adam sizi kandırmamış
Size umut vermemiş
Seninle evleneceğim dememiş
Yatmak istemişsiniz reddetmiş
Adam paçayı kurtarmak için zamanında evlen bile demiş boşanmışsınız yine kurtulamamış
Şimdi gelmiş ben öteki kadına iyilik yaptım:) diyorsunuz. Çok basitsiniz. Adam basit okey ama siz adamdan x50 kat daha basitsiniz. O yüzden hiç mutlu olacağınızı sanmıyorum.
😍😍😍😍

Ayyy kızlar lara verdım dedım zorla para verdınkı senın yanında olsun diyem bıle olmuş.Tövbeler olsun.Şimdi herkes bana sen suclusun diyor .Kötüsün diyor.Ben bu dusuncelerı dusunecek kadar kotu olamam.Rica edıorum ya surda dertlesıyoruz .
Bir şeyı çok merak ettım eskı eşinizin babasına kefıl olmamak ıcın boşandınız ki bunda doğrusunu yaptınız da yanı ona kefıl olmayıp bu adama 20 bın lıra para vermek da ayrı absurt değil mi?

Bir şeyı çok merak ettım eskı eşinizin babasına kefıl olmamak ıcın boşandınız ki bunda doğrusunu yaptınız da yanı ona kefıl olmayıp bu adama 20 bın lıra para vermek da ayrı absurt değil mi?
Yok değil .Çünkü bu borcuna sadıktır.Ama o ödeyemezdı batıktı:):).Batık olmasaydı onada verırdım para :)

Sonuç ne oldu? Ayrıldılar mı? Başardınız mı? Ben kadının kolay kolay ayrılacağını sanmam. Bunu kaldıramayıp tak diye ayrılacak biri bile olsa sırf başka kadını yani sizi mutlu etmemek için ayrılmaz o.
Zaten bu konu yine Kadın kadının düşmanındır'ın en büyük örneği. Bazı iyi niyetli kk üyeleri diğer kadının bilmek hakkı ona iyilik yaptı falan dediler de konu sahibi alenen banane ondan ben kendimi düşündüm diyor.

Bence o arada babası evlen dedı bundan parayı kestı .Buda baktıkı para kesılınce olmuyo dedıkı evleneyım en azından .Bence boyle oldu .

Vegas meselesi.Detay mı vereyım:):)
Detayla ne alakası var. Benim koynumdan çıktının anlamı açık ve nettir. Siz Cinsellik yaşanmadı deyip bunu söylüyorsanız yalan söylemişsiniz nişanlısına. Hiç kendinizi aklamaya çalışmayın bariz onu uyarmak değil mutluluğunu baltalamak istemişsiniz. Kötü kalpli geldiniz bana, Allah siz gibi insanlarla karşılaştırmasın😳

Zaten bu konu yine Kadın kadının düşmanındır'ın en büyük örneği. Bazı iyi niyetli kk üyeleri diğer kadının bilmek hakkı ona iyilik yaptı falan dediler de konu sahibi alenen banane ondan ben kendimi düşündüm diyor.
Tabıkı kendımı dusunecegım.Kımı dusuneyım başka.Canım kendım:)

Evet haklısınız neyse artık olan oldu .
Olsun aynı hatayı bende yapmştm yıllar önce tek farkm 20 yaşndaydım ve aldatıldığımdan şüphelendiğim halde inadımdan bırakmamıştım. Sonra evli olduğunu karısıyla ve benimle birlikte birkaç kişiyi daha idare ettiğini öğrendim.. hata yaptığımı bilmeyecek kadar ahmaktım 😀 Psikologluk oldum falün fişman.. sizin yaptığınızı yapmadım ben ALLAHA havale ettim yoluma baktım.. Şimdi evliyim çok şükür Rabbim.. hatalarımdan da ders aldm ve çocuğumu da buna göre eğitmeyi düşünüyorum.. bundan sonrası sizin icin mutluluk olsun.. 🙋‍♀️

Detayla ne alakası var. Benim koynumdan çıktının anlamı açık ve nettir. Siz Cinsellik yaşanmadı deyip bunu söylüyorsanız yalan söylemişsiniz nişanlısına. Hiç kendinizi aklamaya çalışmayın bariz onu uyarmak değil mutluluğunu baltalamak istemişsiniz. Kötü kalpli geldiniz bana, Allah siz gibi insanlarla karşılaştırmasın😳
Neden yalan söyluyum canım.Boyle bır seyın yalanımı olur .Iftıra olur .

Olsun aynı hatayı bende yapmştm yıllar önce tek farkm 20 yaşndaydım hata yaptığımı bilmeyecek kadar ahmaktım 😀 Şimdi hatalarımdan ders aldm ve çocuğumu da buna göre eğitmeyi düşünüyorum.. bundan sonrası sizin icin mutluluk olsun.. 🙋‍♀️
Siz ne yaptınız canım ?

Back