• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyimi yaptım ama nişanlısına yazdım

çirkin falan değil, en doğrusunu yaptın. Kendini sakın suçlama. Unutma ki nişanlı olan oydu, sen bekardın. Yani sen kimseyi aldatmadın, o aldattı. Bir halt yiyorsa bunun ortaya çıkmasını göze almalı herkes, hesabını ona göre yapmalı. Çünkü onun elinde hiçbir koz yokken hem senin hem de başkasının hayatına müdahil olup sonuç olarak yine hayatındaki her şeyin yolunda gitmesini bekliyor :) oldu yaa pışııkk :)
Bencede gayet güzel yaptım.Neden erkekler yapınca erkek bayanlar yapınca eh pis kaka oluyor.3 gun sonra nişan taktıgına gore tabıkı tanışmışlardır gorusmuslerdır.Ama ben oluyorum kötü kalpli ?Hani kadın dayanışması ???

Benim koynumdan çıktı seninle evlendi dedim
Hadi ya. Cidden dediniz mi bunu? Erkeklerin bir kısmı evlenmeden öncesi sonrası diye ayırıyor hayatını. O adam da öyle olabilir. Hatta inşallah onlardan biridir de bari evlendikten sonra ucuz kadınlara kanmaz. Evlenilecek ve eğlenilecek kız diye anlatacaktır sizi. Ve emin olun ayrılmayacaklar. Kızın peşinde pervane olacak. Zaten yeni evliler yeni gelin masumiyetine bu da eklenince o kızı ikna için sadece kendisi değil sülalesi seferber olacak ki olmuş da. Siz ise evlenmeden önce peşinde koşup yüz bulamadığı için iftira atan kadın olarak kalacaksınız

karşımdaki adam o potansiyelde ise zaten anlarım nişanlanan kız da saf değilse anlamıştır, sizinki mutsuz etme çabası, evlenirken eski eşinizi severek evlenmemişsiniz sonra da yine adamı bırakmayan siz olmuşssunuz. Kendi hayatınızın analizini doğru yapın. Hayat sizin!
Eski eşimle bu konunun hiç bir ilgisi yok.Hayır severek evlendım.Ne hayallerle ne umutlarla.Kımse bosanıcam diye evlenmez.Babasına kredı cekmedım kefıl olmadım dıye boşandım.Kefıl olmazsan bende senı boşarım dedı.Ne yapsaydım????Benimki mutsuz etme deil haddini bildirme çabası .

Hadi ya. Cidden dediniz mi bunu? Erkeklerin bir kısmı evlenmeden öncesi sonrası diye ayırıyor hayatını. O adam da öyle olabilir. Hatta inşallah onlardan biridir de bari evlendikten sonra ucuz kadınlara kanmaz. Evlenilecek ve eğlenilecek kız diye anlatacaktır sizi. Ve emin olun ayrılmayacaklar. Kızın peşinde pervane olacak. Zaten yeni evliler yeni gelin masumiyetine bu da eklenince o kızı ikna için sadece kendisi değil sülalesi seferber olacak ki olmuş da. Siz ise evlenmeden önce peşinde koşup yüz bulamadığı için iftira atan kadın olarak kalacaksınız
Ayyy ne güzel :):)Peki sizin kazancınız ne olucak bu işten???Çok guzel degıl mı ???Ucuz kadından kastınız nedır hanımefendı açarmısınız???

Şu birlikte olma işi karşılıklı istekle oluyor adamlar birlikte olduğunda illa nikah kıymalı gibi düşünmeyin, ki öyle istiyorsanız da olmayın buluşmayın mesaj atmayın, ciddiyete varınca olsun bazı şeyler. Yolunuz açık olsun, adamı unutun artık çok eski ve size zarardan başka birşey getirmiyor. Hayat uzun aşık olunacak, öpülecek çok insan var😉😊

Ayrılsınlar diye yapmadım .Bunun hesabını ancak Allah ,a veririm .Ordan oyle konuşmak çok guzel.Ucuz pahalı degıl mı ???

Şu birlikte olma işi karşılıklı istekle oluyor adamlar birlikte olduğunda illa nikah kıymalı gibi düşünmeyin, ki öyle istiyorsanız da olmayın buluşmayın mesaj atmayın, ciddiyete varınca olsun bazı şeyler. Yolunuz açık olsun, adamı unutun artık çok eski ve size zarardan başka birşey getirmiyor. Hayat uzun aşık olunacak, öpülecek çok insan var😉😊
Hayat gercekten cok guzel .

Sen kötü kalpli birisin ve bu olayı karşıdaki kadını falan değil sadece kendini düşünerek yapmışsın ama inşallah hırsa kapılıp kendini düşünerek yaptığın bu eylem bir işe yarar da o kızcağız o pis adamdan kurtulur. Kandırılan, ahı alınan, yanlış yapılan sen değilsin. Her şeyi bile isteye yapmışsın. Adam ise zaten baştan sona leş.

Sen kötü kalpli birisin ve bu olayı karşıdaki kadını falan değil sadece kendini düşünerek yapmışsın ama inşallah hırsa kapılıp kendini düşünerek yaptığın bu eylem bir işe yarar da o kızcağız o pis adamdan kurtulur. Kandırılan, ahı alınan, yanlış yapılan sen değilsin. Her şeyi bile isteye yapmışsın. Adam ise zaten baştan sona leş.
Gercekten mi ben deılım yanlıs yapılan ?Bana müstehak mı ???Neden ???Adam benımle evlılık hayallerı kurmadıgı ıcın mı?

Gercekten mi ben deılım yanlıs yapılan ?Bana müstehak mı ???Neden ???Adam benımle evlılık hayallerı kurmadıgı ıcın mı?
Size müstahak diye bir laf asla diyemem, ben bu lafı kimseye diyemem, sonuçta çok üzülmüş ve neler yaşamışsınız. Ama sizi kandıran birisi yok ki ortada? Adam pis birisi evet ama size hep aynı şeyi söylemiş başından beri. Sizi sadece istediğini elde edemeyen (çok normal, hayatta her dileğimiz isteğimiz olmaz sonuçta) ve bunun sonucunda hırslanan birisi olarak gördüm.

Adam sizle evlilik hayali kurmadığı için değil, kurmadığını en başından beri net bir şekilde söylediği için sizi kandırmamış oluyor

Size müstahak diye bir laf asla diyemem, ben bu lafı kimseye diyemem, sonuçta çok üzülmüş ve neler yaşamışsınız. Ama sizi kandıran birisi yok ki ortada? Adam pis birisi evet ama size hep aynı şeyi söylemiş başından beri. Sizi sadece istediğini elde edemeyen (çok normal, hayatta her dileğimiz isteğimiz olmaz sonuçta) ve bunun sonucunda hırslanan birisi olarak gördüm.

Adam sizle evlilik hayali kurmadığı için değil, kurmadığını en başından beri net bir şekilde söylediği için sizi kandırmamış oluyor
Gerek yok bana kımsenın bir sey vaad etmesıne .Ben anı yaşarım .Orada o zaman ne hıssettıysem onu yasadım.Bana bir şeyler vaad etmemesı bana terbıyesızlık yapması anlamına gelmıyorkı .Benımle görüşüp 3 gun sonra nısanlandım dıyor .Belkıde daha once nişanlıydı bılmıorum ki ?Zamanında çokda sozler vermişti ne oldu ?Sözünün erimi oldu ?Hayır ? Sözlere ihtiyacım yok ki benim .Yine gitseydı .Gıdecektı zaten.Ama oyle olmAz ?Öyle kalp kırılmaz.Bana bir sey vaad etmedı dıye her seyı yapsın o zaman?Bu soylemlerden bunu çıkıroyorum.Teşekkur ederım guzel yorumunuz için .

Gerek yok bana kımsenın bir sey vaad etmesıne .Ben anı yaşarım .Orada o zaman ne hıssettıysem onu yasadım.Bana bir şeyler vaad etmemesı bana terbıyesızlık yapması anlamına gelmıyorkı .Benımle görüşüp 3 gun sonra nısanlandım dıyor .Belkıde daha once nişanlıydı bılmıorum ki ?Zamanında çokda sozler vermişti ne oldu ?Sözünün erimi oldu ?Hayır ? Sözlere ihtiyacım yok ki benim .Yine gitseydı .Gıdecektı zaten.Ama oyle olmAz ?Öyle kalp kırılmaz.Bana bir sey vaad etmedı dıye her seyı yapsın o zaman?Bu soylemlerden bunu çıkıroyorum.Teşekkur ederım guzel yorumunuz için .
Ben zaten yaşadıklarınıza bir laf etmedim, etmek haddimdir diye düşünmem. ister anı yaşayın ister ileriyi düşünüp planlayın, bu sizin hayatınız bir erkekle neler yaşadığınız kimseyi ilgilendirmez (nişanlanacağını veya ilişkisi olduğunu bilmiyorsanız tabi, aksi bana asla etik gelmiyor). Size terbiyesizlik tabiki yapamaz, kimse yapamaz, ama adam başından demiş bizden olmaz, aile dostumun kızı ile evleneceğim diye. Bu arada yanlış anlamayın adamı asla asla savunmuyorum. Kalbiniz elbet kırılabilir, tabiki üzülürsünüz ama ben burda verilen sözler veya kandırma göremiyorum, onu söyledim sadece (başka sözlerini tabiki ben bilemem). Ben de teşekkür ederim cevap verme nezaketinizden dolayı. Ancak ne yazık ki sizim mesaj atma niyetinizi masum göremiyorum. Hırs ve üzüntü gözünüzü bürümüş. Bu sizi onlardan daha çok yıpratır.

Sonuç olarak ise böyle bir adam bence bizim birbirimize çemkirmemizi asla haketmiyor. Siz yolunuza bakın, beni allah kurtardı deyin, gerisi nişanlısının bileceği iş

Son düzenleme:
Ben zaten yaşadıklarınıza bir laf etmedim, etmek haddimdir diye düşünmem. ister anı yaşayın ister ileriyi düşünüp planlayın, bu sizin hayatınız bir erkekle neler yaşadığınız kimseyi ilgilendirmez (nişanlanacağını veya ilişkisi olduğunu bilmiyorsanız tabi, aksi bana asla etik gelmiyor). Size terbiyesizlik tabiki yapamaz, kimse yapamaz, ama adam başından demiş bizden olmaz, aile dostumun kızı ile evleneceğim diye. Kalbiniz elbet kırılabilir, tabiki üzülürsünüz ama ben burda verilen sözler veya kandırma göremiyorum, onu söyledim sadece (başka sözlerini tabiki ben bilemem). Ben de teşekkür ederim cevap verme nezaketinizden dolayı. Ancak ne yazık ki sizim mesaj atma niyetinizi masum göremiyorum. Hırs ve üzüntü gözünüzü bürümüş. Bu sizi onlardan daha çok yıpratır.

Sonuç olarak ise böyle bir adam bence bizim birbirimize çemkirmemizi asla haketmiyor. Siz yolunuza bakın, beni allah kurtardı deyin, gerisi nişanlısının bileceği iş
Çok tesekkur ederım.Ablamda dedi be olur mutlu ol sen mutlu ol ki kardesımde mutlu olsun dedi.Evet hırslandım evet uzuldum inkar etmıyorum.Zoruma gıdıyor.Her sey ıstedıgımız gıbı olmuyor hayatta .Stalk yok .Düşünmek yok.

Bence sizinki biraz takıntı hali. Madem anı yaşarım diyorsunuz üstteki gönderilerden birinde, sizinle olamayacağını söyleyen adamla kendiniz isteyerek yaşadığınız anlardandan da mutlu olun, neden sizi çok üzmüş oluyor ki?

Ne yapmışsanız kendi kendinize yapmışsınız bence, bir erkeğin sizi üzmesine izin vermek de buna dahil. O yüzden bir başka kadını düğünü öncesi böyle üzmek yerine kendinize odaklanın derim. Umarım bunu sizin yaptığınızı bulurlar ve utanırsınız yaptığınızdan.

Bence sizinki biraz takıntı hali. Madem anı yaşarım diyorsunuz üstteki gönderilerden birinde, sizinle olamayacağını söyleyen adamla kendiniz isteyerek yaşadığınız anlardandan da mutlu olun, neden sizi çok üzmüş oluyor ki?

Ne yapmışsanız kendi kendinize yapmışsınız bence, bir erkeğin sizi üzmesine izin vermek de buna dahil. O yüzden bir başka kadını düğünü öncesi böyle üzmek yerine kendinize odaklanın derim. Umarım bunu sizin yaptığınızı bulurlar ve utanırsınız yaptığınızdan.
Bir başka kadını düğün öncesi üzmek öylemi teşekkür ederım.

Yalnz adamn sizinle evlenleyeceğini ve başkasıyla evleneceğini bile bile sizde onun emellerinin bir parçası olmayı tercih ettiniz.. ve işin kötüsü aşktan gösünüz kör olmuşçasına bile isteye yaptınız.. Sizin de hatanz var. Biz evlenmicez mi ? Başkasylasmı nişanlanacaksın hadi paşam herkes kendi yoluna deyip muhabbeti ve ilişkiyi kesmeniz gerekirdi.

Doğru bir şey yapmamışsınız. Önceki konunuzu da okudum. Siz haksızsınız. Tamam onu sevmiş olabilirsiniz ama o size hiçbir zaman evlilik vadetmemiş. O kızla evlenmek istemiş, buna da hakkı var. Kız yanarmış yanmazmış sizi ilgilendirmez. Doğru bir şey yapmamışsınız ama madem yazdınız ve rahatladınız, artık kapatın bu konuyu. Bu arada isterlerse adli yollardan sizin fake instegram hesabınızı bulup kimliğinizi çıkartabilirler ortaya, bu zor değil. Umarım peşine düşmezler bu işin.

Back