Davul bile dengi dengıneymıs .Ben boşanmışımda .Benimi alacalkarmış da.Iyıkı olmamışta.Onların gelını seker gıbıymıste.Bende dedımkı sende boşandın.Biz çok zengınızde .Evet senın gıbılerı kullanıo atıyoruz dedı.Bende dedımkı belkı ben kullandım kardesını ne bılıyorsun.
Ben kendı basıma gelın guvey olmadım.Terbiyesizler haketmişler iyi yapmışsın git göster kızın babasına da çok sinir oldum ya
Yaa bır yerde zaten nışanlıyken görüşmedık sevgılılıkte yaşanmadığını dırek nışanlandığını söylemış. Yanı aslında o kız aldatılmadı kız onunla olmasın vs diye yazmış. Kendıde oncesınde diyor bende zevk aldığım ıcın gıttım dıyor bı bok anlamadımBende onu anlamadım nişandan öncesine kadarda benle görüştü diyor.
Aynen öyle olacak.. adam yalvar yakar özür dileyecek. Kızı göklere çıkaracak. Seni kıskandığı için işimizi bozuyor diyecek. Kız da benden önce olmus affedeyim diyecek. Kızın elini güçlendirdin. O gözün kalan adam artık kızın köpeği olacak. Bir dediği iki edilmeyecek. Ailesi de gönlünü yapmak için yağdıracak. Bir istediği üç alınacak. böyle hatalar hep kızın lehine olur. Mutluluklarını bozdum sanıyorsun da kıza büyük iyilik yaptın. içinden teşekkür edecek sana.Kapısına geldıgınden ıtıbaren gecmısı onemlı degılmiş.Ama ortalıgı ayaga kaldırmış.
Uğrasma o zaman issizsin galiba konu sahibinden daha çok insan alintilayip cevap yazmışsın arada boş vaktini okuyarakta geçir zira okuduğunu anlamakta sıkıntın varNişanlanıcakken görüşmüş işte
Pat diye nişan olmadı ya
Nasıl adam masum?
O kız hayatındayken bu kızla görüşmüş
Tatmin olmak ne ya offff gerçekten sizin gibilerle uğraşılmaz
Doğru. Kızkardeş boyundan büyük laflar etmiş. O laflar karşısına çıkar birgün.Bak senin yaptığın iyi bir şey değil, masum değilsin ama bir kadın bir kadına nasıl böyle konuşabilir ya! Bu ne kendini bilmezlik bu ne hadsizlik. Ne demek biz senin gibileri kullanırız. Boşanan kadın kullanılır mı yani!?
Püh.
Umarım o sana dediklerini yaşamadan ölmez. Nefret ediyorum böyle insanlardan.
Kızı tanımıyorum dedim.Tanıyamazsın zaten haddın deıl dedi.Terbıyesızlesme dedım.Davul bile dengı dengıne.Varoşsun ,paçozsun ahhh neler neler ya ne hakaretler.Varoş sensın dedım ya şu halıne bak ne yaptı kardesım sana soyle hasarını parası neyse verelım dedı.Paranı al bi yerıne sok dedım.Bak senin yaptığın iyi bir şey değil, masum değilsin ama bir kadın bir kadına nasıl böyle konuşabilir ya! Bu ne kendini bilmezlik bu ne hadsizlik. Ne demek biz senin gibileri kullanırız. Boşanan kadın kullanılır mı yani!?
Püh.
Umarım o sana dediklerini yaşamadan ölmez. Nefret ediyorum böyle insanlardan.
İyi etmiş etmesine de, şimdi malum adam ve kabilesi ile başı dertte konu sahibinin.Boş ver kız iyi etmişsin
Aynen öyle olacak.. adam yalvar yakar özür dileyecek. Kızı göklere çıkaracak. Seni kıskandığı için işimizi bozuyor diyecek. Kız da benden önce olmus affedeyim diyecek. Kızın elini güçlendirdin. O gözün kalan adam artık kızın köpeği olacak. Bir dediği iki edilmeyecek. Ailesi de gönlünü yapmak için yağdıracak. Bir istediği üç alınacak. böyle hatalar hep kızın lehine olur. Mutluluklarını bozdum sanıyorsun da kıza büyük iyilik yaptın. içinden teşekkür edecek sana.
Evet yaptımHata üstüne hata yapmışsın zamanında ve hala hatalara devam ediyorsun. En başından beri adam seni kullanmış bizden olmaz demiş sende lades demişsin bile bile.. evlendin seni istemedi başkasına gitmene gönlü el verdi madem ne diye boşanır boşanmaz kollarına koştun? Ne olacak biliyormusun o kızı ikna edip hayatına devam edecek dua ette başına bela olmasınlar. Ha olurda karısından sıkılırsa yine seni kullanmasına izin verme. Çünki zaaf diye diye olmayacak şeyler yapmışsın.
Evet yaptımBi anda oldu
Ben baş ederım.İyi etmiş etmesine de, şimdi malum adam ve kabilesi ile başı dertte konu sahibinin.
Bir pırlanta takı setine gül gibi olurlar. Olan sana olacak, ona yanıyoruz burda.Kapısına geldıgınden ıtıbaren gecmısı onemlı degılmiş.Ama ortalıgı ayaga kaldırmış.
Onunlayken aldatmamış ki.. herkes yoluna bakmış. Konu sahibi evlenmiş. Adam hep onunla evlenmeyeceğini söylemiş. Nişanlanacağı güne kadar görüştük sonra görüşmedik diyor. Senden önceydi diyecek adam. Herkesin mide genişliği farklı. Bu mesele için evlilikten vazgeçeceğini sanmam kızın. Keşke o da burada konu açsa.nasıl iyilik gerçekten kızın midesi kaldırırsa diyecek sözüm yok
Hayırlısı olsun.Aynen öyle olacak.. adam yalvar yakar özür dileyecek. Kızı göklere çıkaracak. Seni kıskandığı için işimizi bozuyor diyecek. Kız da benden önce olmus affedeyim diyecek. Kızın elini güçlendirdin. O gözün kalan adam artık kızın köpeği olacak. Bir dediği iki edilmeyecek. Ailesi de gönlünü yapmak için yağdıracak. Bir istediği üç alınacak. böyle hatalar hep kızın lehine olur. Mutluluklarını bozdum sanıyorsun da kıza büyük iyilik yaptın. içinden teşekkür edecek sana.
Vazgecmeyecek zaten.Güç birliği onlarınki.Paraları birlesecekOnunlayken aldatmamış ki.. herkes yoluna bakmış. Konu sahibi evlenmiş. Adam hep onunla evlenmeyeceğini söylemiş. Nişanlanacağı güne kadar görüştük sonra görüşmedik diyor. Senden önceydi diyecek adam. Herkesin mide genişliği farklı. Bu mesele için evlilikten vazgeçeceğini sanmam kızın. Keşke o da burada konu açsa.
Eğer dediğin kadar zenginler ise, bunların belli bir gücü var. O kızla adam evlenmemiş, aileler evlenmiş. Güç birleşimi, anladın? İşin zor. Kolla kendini.Ben baş ederım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?