- 6 Aralık 2018
- 9.823
- 8.499
- 148
Resımlerımız ,vidiolarımızNeydi elinde kalan belgeler?
niye tehdit ediyorlar onuda anlamıyorum sanki kardeşleri çok düzgün sen iftira attın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Resımlerımız ,vidiolarımızNeydi elinde kalan belgeler?
niye tehdit ediyorlar onuda anlamıyorum sanki kardeşleri çok düzgün sen iftira attın
Resımlerımız ,vidiolarımız
vaad etmiyorsa ne demeye buluşup görüşüyorSen biliyordun ozaman nişanlanmadan söyleseydin benimle görüşüyor diye nişan olunca ortalığı niye karıştırdın
Sanki seninle zorla görüştü sana bişy vaad ettide yada seni kandırdı sadece sen varsın diye kocasının ne halt oldunu bilecekmiş
Kendini de söyleseydin bende yıllaca peşinden koştum yapmadığım kalmadı diye
Nişanlandıgı gune kadar gorustuİyi yapmışsın. Peki bu adam o kızla nişanlıykenfe görüştümü seninle?
Nişanlandıgı gune kadar gorustu
Kapısına geldıgınden ıtıbaren gecmısı onemlı degılmiş.Ama ortalıgı ayaga kaldırmış.En merak ettiğim o kız bu durumlara karşı ne cevap verdi ?
Kim dedi bunu?Davul bile dengi dengıneymıs .Ben boşanmışımda .Benimi alacalkarmış da.Iyıkı olmamışta.Onların gelını seker gıbıymıste.Bende dedımkı sende boşandın.Biz çok zengınızde .Evet senın gıbılerı kullanıo atıyoruz dedı.Bende dedımkı belkı ben kullandım kardesını ne bılıyorsun.
Nişanlı degıldıYaa cıdden ınsanı çıldırtırsın konu sahıbı bır dıyorsun nişanlıyken görüştük acıdım yazdım bır diyorsun nişanlıyken görüşmedim üç gün öncesinde oldu. Şimdide diyorsun ki bunla sevgili değillerdi hiç görücü usulu direk nişanlanmışlar gibi söylüyorsun. Eee o zaman bu adam o kızı aldatmamış sevgılı olmayıp aıleler uygun görüp nişanladıysalar dimi. Ne diye kıza yazıyorsun? Bütün yorumların o kadar saçma ki resmen kendı ağzınla dıyorsun bıle bıle gıttım bende kullandım zevk aldım ee derler adama eğer adam bunla sevgili ve ya nişanlıyken senle görüştüyse sende bıle bıle gıttıysen sen niye nişanlı adamla görüştün haa doğru sende ıstedın zevk aldın böyle dıyorsun ya. Senınde ondan farkın yok. Zamanında peşinden koşmuşsun evlen demış bırak demış evlenmışsın sonra boşanınca yıne sarmışsın adam ben nışanlancam demış sana bıle ısteye gıderken sen masum musun ? Ki son yazdıklarına gore bunlar sevgılılık yaşamamış aıleler nişanlamış ee bırde nışanlıyken degıl oncesınde yaptık dıyorsun eee o zaman kıza nıye aldattı bıdı bıdı yazıyorsun? Gerçekten aldattıysa oncesınde yazcaktın masum olmasanda. Sen kızın mutlu olmamasını ısteyerek yazdın bula bula onu mu bulmuşmuş sanane
O halde umurunda değil barışacak yineKapısına geldıgınden ıtıbaren gecmısı onemlı degılmiş.Ama ortalıgı ayaga kaldırmış.
Kız kardeşiKim dedi bunu?
Boş ver kız iyi etmişsinKız kardeşi
Bu kız bununla sevgılılık yaşadı mı dırek mı nişanlandı aıleler uygun gördü diyeNişanlı degıldı
Bak senin yaptığın iyi bir şey değil, masum değilsin ama bir kadın bir kadına nasıl böyle konuşabilir ya! Bu ne kendini bilmezlik bu ne hadsizlik. Ne demek biz senin gibileri kullanırız. Boşanan kadın kullanılır mı yani!?Kız kardeşi
Bu kız bununla sevgılılık yaşadı mı dırek mı nişanlandı aıleler uygun gördü diye