Ben size çok içten şekilde söylüyorum. Hakaret ve yerme amaçlı vs değil. Kız kardeşim olsa sizin pozisyonunuzda ona böyle söylerdim.
Hatalısınız. Karşı taraf da şunu yaptı diye haklılık zemini aramayın. Yaptığınız kötülük. Ve hiç doğru değil. Bu en çok sizin ruhunuza ve hayatınıza zarar. Bu kafayla bu psikolojiyle hiç bir zaman hiç kimseyle mutlu olamazsınız.
Yardım alın. Bu utanılacak bir şey değil. Bu başkasının mutsuzluğundan mutluluk çıkarmak kafası peşinizi bırakmaz. Yarın gıcık olduğunuz komşunun evi yansa oh olsun dersiniz, sevmediğiniz biri hasta olsa, birinin çocuğu ölse, sevmediğiniz bir akraba kızı evlenemese oh olsun dersiniz.
Bunlar sabun köpüğü. Anlık rahatlama verir. Ama daha fazla sorun ve karanlık yükler ruhunuza.
Siz de bir annenin evladısınız. Mutlu olmak, sevmek sevilmek sizin de hakkınız. Yanlış evlilik yapmış dönmüşsünüz. Hiç bir şey için geç değil. Yine evlenir, mutlu olur, anne olur bunları geride bırakırsınız. Ama hemen bugün kalbinizi güzelleştirmekle başlayın işe.
Sizin için hayatta en hayırlısını dilerim. Allah sizi güzel insan yapsın, sizi de güzel insanlarla karşılaştırsın.