İyimi yaptım ama nişanlısına yazdım

Onunlayken aldatmamış ki.. herkes yoluna bakmış. Konu sahibi evlenmiş. Adam hep onunla evlenmeyeceğini söylemiş. Nişanlanacağı güne kadar görüştük sonra görüşmedik diyor. Senden önceydi diyecek adam. Herkesin mide genişliği farklı. Bu mesele için evlilikten vazgeçeceğini sanmam kızın. Keşke o da burada konu açsa.
Yoksa sadece o pislık arardı butun aıle ortaya dusmezdı.

Onunlayken aldatmamış ki.. herkes yoluna bakmış. Konu sahibi evlenmiş. Adam hep onunla evlenmeyeceğini söylemiş. Nişanlanacağı güne kadar görüştük sonra görüşmedik diyor. Senden önceydi diyecek adam. Herkesin mide genişliği farklı. Bu mesele için evlilikten vazgeçeceğini sanmam kızın. Keşke o da burada konu açsa.

ama nişanına 3 gün varken öpüştük diyor yani hemen önceki gün isteyip ertesi gün nişan mı yaptılar. İllaki flört dönemi olmuştur kız aldatılmış net ama bencede kabul eder

Ya direk nasıl nişanlandılar köyde mi yaşıyor bunlar?
Allahım ya adam görücü usulü de olsa tanışmadan mı nişanlandı?
Hala aldatma değil diyorlar pes
Görücü usulü de olsa insanlar tanışır önce görüşür karar verirler nişan takılır sonra
O süreçte yapmış adam bunu
Nasıl aldatma değil
Boşverın nasıl anlamak isterlerse anlasınlar.

Görücü usulü de olsa insanlar tanışır önce görüşür karar verirler nişan takılır sonra
Nasıl aldatma değil

basbaya aldatma bencede o kadarda değil nişanına 3 gün kala başka kızla öpüşüyor aldatma olmuyor o zaman sevgililik dönemindekiler aldatma sayılmasın çok saçma

Kızı tanımıyorum dedim.Tanıyamazsın zaten haddın deıl dedi.Terbıyesızlesme dedım.Davul bile dengı dengıne.Varoşsun ,paçozsun ahhh neler neler ya ne hakaretler.Varoş sensın dedım ya şu halıne bak ne yaptı kardesım sana soyle hasarını parası neyse verelım dedı.Paranı al bi yerıne sok dedım.
İşte tüm sorun bu kendini daha fazla ezdirme düşürme karşılarında. Değiş hattını engelle herkesi hayatına bak artık.

Nasıl aldatma değil
Küt diye olmuş işte, zaten aileler evlenmiş, adam ve o kız değil.

Ya küt diye de nişanlanmadan 3 gün önce diyor
Adam tabi görüştü etti kızla
Yani al bu kızı bunla nişanlan deyip o gün mü ilk kes gördü kızı
Türk filmi gibi konu yalnız

Hayırlısı olsun.
Ben size çok içten şekilde söylüyorum. Hakaret ve yerme amaçlı vs değil. Kız kardeşim olsa sizin pozisyonunuzda ona böyle söylerdim.

Hatalısınız. Karşı taraf da şunu yaptı diye haklılık zemini aramayın. Yaptığınız kötülük. Ve hiç doğru değil. Bu en çok sizin ruhunuza ve hayatınıza zarar. Bu kafayla bu psikolojiyle hiç bir zaman hiç kimseyle mutlu olamazsınız.

Yardım alın. Bu utanılacak bir şey değil. Bu başkasının mutsuzluğundan mutluluk çıkarmak kafası peşinizi bırakmaz. Yarın gıcık olduğunuz komşunun evi yansa oh olsun dersiniz, sevmediğiniz biri hasta olsa, birinin çocuğu ölse, sevmediğiniz bir akraba kızı evlenemese oh olsun dersiniz.

Bunlar sabun köpüğü. Anlık rahatlama verir. Ama daha fazla sorun ve karanlık yükler ruhunuza.

Siz de bir annenin evladısınız. Mutlu olmak, sevmek sevilmek sizin de hakkınız. Yanlış evlilik yapmış dönmüşsünüz. Hiç bir şey için geç değil. Yine evlenir, mutlu olur, anne olur bunları geride bırakırsınız. Ama hemen bugün kalbinizi güzelleştirmekle başlayın işe.

Sizin için hayatta en hayırlısını dilerim. Allah sizi güzel insan yapsın, sizi de güzel insanlarla karşılaştırsın.

Nasıl aldatma değil
Konu sahıbı tuhaf yorumlarına bakın diyor kı nışanlıyken görüştük dedi başlarda sonra herkes sen nıye görüştün diyınce nişanlıyken görüşmediğe çevirdi. Sonrada bunlar sevgılılık yapmadı emınım bundan bılıyorum dedı yanı bunların kı aılelerın bırbırını uygun görüp güç birleşimi gibi nışanlamışlar. Banada küt diye nişanlamaları saçma geldi ki ama emın olarak söylemesıde aılelerın kararı gıbı geldı

Aynen senimi alacaktık ne sanıodun diyo.Git eski kocana yaz o senın dengındır dıyo.Bende dedımkı sende boşandın canım seninkide Mi varoştu dedım.Evet senın gıbılerı kullanırız dedi

basbaya aldatma bencede o kadarda değil nişanına 3 gün kala başka kızla öpüşüyor aldatma olmuyor o zaman sevgililik dönemindekiler aldatma sayılmasın çok saçma
Heee yani onu diyorum ya
Görücü usulü de olsa adam 1-2 ay görüştü etti kızla bu iş böyle oluyor
Yani o kız vardı konu sahibiyle görüştüğünde zaten söylemiş
Nasıl aldatma değil
Basbayağı aldatma

Yahu ne kadar küt diye olabilir 1 günde mi nişan hazırlığı yapıldı?
Bilemiyoruz, çok net değil oralar. Adam şimdiki karısı ile ne kadar ne zaman görüştü, nişanlı iken konu sahibi ile irtibatı var mıydı, anladıysan anlat bana.

Heee yani onu diyorum ya
Görücü usulü de olsa adam 1-2 ay görüştü etti kızla bu iş böyle oluyor
Yani o kız vardı konu sahibiyle görüştüğünde zaten söylemiş
Nasıl aldatma değil
Basbayağı aldatma

Tabi canım basbaya ister görücü usulü olsun ister aileler evlenmiş olsun adam aldatmış net bu yani. Konu sahibinin üzerine çok gidiliyor

Bilemiyoruz, çok net değil oralar. Adam şimdiki karısı ile ne kadar ne zaman görüştü, nişanlı iken konu sahibi ile irtibatı var mıydı, anladıysan anlat bana.

nişanlıyken görüşmedik ama nişanlanacağı güne kadar görüştük diyor. Yani tanışma isteme nişan ayarlama 1 günde olmayacağına göre evlilikleri ne tür bi evlilik olursa olsun adam aldatmış bu ayan beyan değilmi?

Konu sahıbı tuhaf yorumlarına bakın diyor kı nışanlıyken görüştük dedi başlarda sonra herkes sen nıye görüştün diyınce nişanlıyken görüşmediğe çevirdi. Sonrada bunlar sevgılılık yapmadı emınım bundan bılıyorum dedı yanı bunların kı aılelerın bırbırını uygun görüp güç birleşimi gibi nışanlamışlar. Banada küt diye nişanlamaları saçma geldi ki ama emın olarak söylemesıde aılelerın kararı gıbı geldı
Hayır o dedi ki nişanlanmadan 3 gün önce görüştük
Bu da demek ki o kız hayatındayken bu kızla görüştü
Aile kararı olsun olmasın
Bunlar biraz gezip tozmuşlar yani
Öyle al kız bu nişanı tak mı diyecekler
Akıl var mantık var
Ben şuna bakarım ben varken hayatında hemde ciddi bir adam başka kızla ne işi var ?
Öpüşmüş mü sevişmiş mi beni alakadar etmez bir kızla msjlaşması bile benim için yeterli !

Tabi canım basbaya ister görücü usulü olsun ister aileler evlenmiş olsun adam aldatmış net bu yani. Konu sahibinin üzerine çok gidiliyor
Gidilmesının amacı şu kendını masum görmesı yanı kendıde suçlu sen nıye böyle bırıyle görüştün. Bende zevk alıyordum bıle bıle gıttım dıyor. Kızada koynumdan çıkıp sana geldı dıyor ben olsam bırakırdım öyle adamı bışanı atardım ama kendısınede derdım o zaman sende mıdesızsın bıle bıle nışanlı bırının koynuma gırdın tencere kapak derdım

Aynen senimi alacaktık ne sanıodun diyo.Git eski kocana yaz o senın dengındır dıyo.Bende dedımkı sende boşandın canım seninkide Mi varoştu dedım.Evet senın gıbılerı kullanırız dedi
Bütün bunlara sebep sensin, biliyorsun değil mi? Yıllarca gel dedi geldin, git dedi gittin. Hatta evlen dedi evlendin. Karşı tarafı korumuyorum yanlış anlama. İnsanın kendine ettiğini alem toplansa edemiyor. 🙁

Ben size çok içten şekilde söylüyorum. Hakaret ve yerme amaçlı vs değil. Kız kardeşim olsa sizin pozisyonunuzda ona böyle söylerdim.

Hatalısınız. Karşı taraf da şunu yaptı diye haklılık zemini aramayın. Yaptığınız kötülük. Ve hiç doğru değil. Bu en çok sizin ruhunuza ve hayatınıza zarar. Bu kafayla bu psikolojiyle hiç bir zaman hiç kimseyle mutlu olamazsınız.

Yardım alın. Bu utanılacak bir şey değil. Bu başkasının mutsuzluğundan mutluluk çıkarmak kafası peşinizi bırakmaz. Yarın gıcık olduğunuz komşunun evi yansa oh olsun dersiniz, sevmediğiniz biri hasta olsa, birinin çocuğu ölse, sevmediğiniz bir akraba kızı evlenemese oh olsun dersiniz.

Bunlar sabun köpüğü. Anlık rahatlama verir. Ama daha fazla sorun ve karanlık yükler ruhunuza.

Siz de bir annenin evladısınız. Mutlu olmak, sevmek sevilmek sizin de hakkınız. Yanlış evlilik yapmış dönmüşsünüz. Hiç bir şey için geç değil. Yine evlenir, mutlu olur, anne olur bunları geride bırakırsınız. Ama hemen bugün kalbinizi güzelleştirmekle başlayın işe.

Sizin için hayatta en hayırlısını dilerim. Allah sizi güzel insan yapsın, sizi de güzel insanlarla karşılaştırsın.
Yemin ederim kötü deılım.Cevremdekıler cok sever benı.Zoruma gitti çok zoruma gıttı

Hayır o dedi ki nişanlanmadan 3 gün önce görüştük
Bu da demek ki o kız hayatındayken bu kızla görüştü
Aile kararı olsun olmasın
Bunlar biraz gezip tozmuşlar yani
Öyle al kız bu nişanı tak mı diyecekler
Akıl var mantık var
Ben şuna bakarım ben varken hayatında hemde ciddi bir adam başka kızla ne işi var ?
Öpüşmüş mü sevişmiş mi beni alakadar etmez bir kızla msjlaşması bile benim için yeterli !
Orası oylede bız adamı aklamadık dıyıruz kı sen nıye görüştün böyle bırıyle sana acık açık ben nışanlancam dıyen bırıyle zevk aldım bende işime geldı dıyor. Kemdını yınede bu cumlelerı kurarken masum goruyor sınır eden bu ıkısıde tencere kapak

Back