HaklısınızBütün bunlara sebep sensin, biliyorsun değil mi? Yıllarca gel dedi geldin, git dedi gittin. Hatta evlen dedi evlendin. Karşı tarafı korumuyorum yanlış anlama. İnsanın kendine ettiğini alem toplansa edemiyor.
Gidilmesının amacı şu kendını masum görmesı yanı kendıde suçlu sen nıye böyle bırıyle görüştün. Bende zevk alıyordum bıle bıle gıttım dıyor. Kızada koynumdan çıkıp sana geldı dıyor ben olsam bırakırdım öyle adamı bışanı atardım ama kendısınede derdım o zaman sende mıdesızsın bıle bıle nışanlı bırının koynuma gırdın tencere kapak derdım
Aman bir şeyler edemezler.İyi etmiş etmesine de, şimdi malum adam ve kabilesi ile başı dertte konu sahibinin.
İşin içinden çıkamayız bız yazdıkları bıle bırbırını örtmüyor elde kalıyorHaklısınız bile bile görüşmesi çok yanlış onu bende asla doğru bulmam. Ama söylemesini adamın şerefsizliklerini ortaya dökmesini yanlış bulmadım iyi yapmış. Evet adam konu sahibini kandırmamış olmaz demiş ama neticede bi aldatma var mı var. Ve adamın ailesinin konu sahibine söyledikleri de yenilir yutulur değil sanki kardeşleri pür ü pak !
Aman bir şeyler edemezler.
Çok tesekkur ederım.Ne guzel anladınız beni.Ne hayatımdan çıktı nede geldi .Bende oda suçluyuz aslında.Senin canın yanmış bu psikolojiyle gidip birşeyler yapmışsın
Kimse bu duruma düşmek istemez tabi herkesin bir gururu var
12 senedir bu adam hayatında öyle yazmışsın okudum eski konunu
Bu adam dengesizmiş
Sevgini zaafını kullanmış
Sevmemiş seni aslına bakarsan bu adam evlendiği kadınıda sevmiyor
Salak bir tip işte
Yanlış bir evlilik yapmışsın unutmak için ama unutamamışsın
Şimdi yapıcağın iş herseyi boşver
30 yaşında genç bir kadınsın
Tekrar aşık olur sever sevilirsin
En güzel yıllarını bir adam için heba etme
En çok sen üzüldün bu olaya
Adamın karısı 3 gün üzülür sonra amann der unutur
Sen unutmaya bak
Canın çok yanmış anlıyorum
Ama lütfen artık kapat bu defteri
Kız ne sinir yaptın bu kadar boşver herkes razı baksanaBu kız bununla sevgılılık yaşadı mı dırek mı nişanlandı aıleler uygun gördü diye
Evet razıKız ne sinir yaptın bu kadar boşver herkes razı baksana
Gayet örtuyor aslında ama ıfade edememıs olabılırımİşin içinden çıkamayız bız yazdıkları bıle bırbırını örtmüyor elde kalıyor
Ayy çıldırdım çorba konu bir öyle yazıyor kı sanki çocuk aldatmamış bir yazıyır çocuk şerefsız hayır zaten öyle de hıc bır şey bırbırını örtmüyor gelde sinir olmaKız ne sinir yaptın bu kadar boşver herkes razı baksana
Şimdi bak sadece sakin ol cevapla bu çocukla o kız pat diye mi nişanlandı bir insan aıle vs uygun görsede bir flört dönemi tanışma dönemi olur bunlar olmadı mı ? Sacma oluyor tanışma dönemi olmalı. Birde nişandan 3 gün önce mi oldu birlikteliğinizGayet örtuyor aslında ama ıfade edememıs olabılırım
Karun gibi zengin olsa ne olur? kadının içinde kavga ederken bacak arasına pat pat vuran cono teyze kaçmış.Kızı tanımıyorum dedim.Tanıyamazsın zaten haddın deıl dedi.Terbıyesızlesme dedım.Davul bile dengı dengıne.Varoşsun ,paçozsun ahhh neler neler ya ne hakaretler.Varoş sensın dedım ya şu halıne bak ne yaptı kardesım sana soyle hasarını parası neyse verelım dedı.Paranı al bi yerıne sok dedım.
Bılmıyorumkı.Bız goruştuk 3 gun sonra resım attı nişanlandım diye .Şimdi bak sadece sakin ol cevapla bu çocukla o kız pat diye mi nişanlandı bir insan aıle vs uygun görsede bir flört dönemi tanışma dönemi olur bunlar olmadı mı ? Sacma oluyor tanışma dönemi olmalı. Birde nişandan 3 gün önce mi oldu birlikteliğiniz
Bende oyle dedim cibiliyetsız karektersız dedımsu kullandıgın cumleler ne kadar elit dedim.Karun gibi zengin olsa ne olur? kadının içinde kavga ederken bacak arasına pat pat vuran cono teyze kaçmış.
Asıl varoş kendisi kurduğu cümlelerin leşliğine bakarsak.
Sinir oldum kadına ya hayret bir şey.
Bılmıyorumkı.Bız goruştuk 3 gun sonra resım attı nişanlandım diye .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?