İyimi yaptım ama nişanlısına yazdım

vaad etmiyorsa ne demeye buluşup görüşüyor

Davul bile dengi dengıneymıs .Ben boşanmışımda .Benimi alacalkarmış da.Iyıkı olmamışta.Onların gelını seker gıbıymıste.Bende dedımkı sende boşandın.Biz çok zengınızde .Evet senın gıbılerı kullanıo atıyoruz dedı.Bende dedımkı belkı ben kullandım kardesını ne bılıyorsun.

O kadar çirkınlestıkı ortalık oldu dallas kufurler hakaretler.

Vallaha bende actım agzımı dedımkı sız buyuk buroksasınız ya ben bunların hepsını gelınınızın babasına gosterecegım.Belliki şirket birleşmesı .Madem ben bu kadar kotuyum ?

Yaa cıdden ınsanı çıldırtırsın konu sahıbı bır dıyorsun nişanlıyken görüştük acıdım yazdım bır diyorsun nişanlıyken görüşmedim üç gün öncesinde oldu. Şimdide diyorsun ki bunla sevgili değillerdi hiç görücü usulu direk nişanlanmışlar gibi söylüyorsun. Eee o zaman bu adam o kızı aldatmamış sevgılı olmayıp aıleler uygun görüp nişanladıysalar dimi. Ne diye kıza yazıyorsun? Bütün yorumların o kadar saçma ki resmen kendı ağzınla dıyorsun bıle bıle gıttım bende kullandım zevk aldım ee derler adama eğer adam bunla sevgili ve ya nişanlıyken senle görüştüyse sende bıle bıle gıttıysen sen niye nişanlı adamla görüştün haa doğru sende ıstedın zevk aldın böyle dıyorsun ya. Senınde ondan farkın yok. Zamanında peşinden koşmuşsun evlen demış bırak demış evlenmışsın sonra boşanınca yıne sarmışsın adam ben nışanlancam demış sana bıle ısteye gıderken sen masum musun ? Ki son yazdıklarına gore bunlar sevgılılık yaşamamış aıleler nişanlamış ee bırde nışanlıyken degıl oncesınde yaptık dıyorsun eee o zaman kıza nıye aldattı bıdı bıdı yazıyorsun? Gerçekten aldattıysa oncesınde yazcaktın masum olmasanda. Sen kızın mutlu olmamasını ısteyerek yazdın bula bula onu mu bulmuşmuş sanane

Kim dedi bunu?

Nişanlı degıldı

Bak senin yaptığın iyi bir şey değil, masum değilsin ama bir kadın bir kadına nasıl böyle konuşabilir ya! Bu ne kendini bilmezlik bu ne hadsizlik. Ne demek biz senin gibileri kullanırız. Boşanan kadın kullanılır mı yani!?
Püh.
Umarım o sana dediklerini yaşamadan ölmez. Nefret ediyorum böyle insanlardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…