Karakter de var işin ucunda tabii. Aman en iyisini yapıyorsun boşver.Ben ailemden de öyle şeyler dinlemedim aslında hatta annem tam tersi aşşıırı pollyanna biridir. Olsun öyle demek istememişti öyle yapmak istememiştir olsun iyidir o tarzında biri yani.bilmiyorum karakter meselesi belki de.
Ben iyilik olarak değerlendirmiyorum. Öyle yapmam gerekiyormuş, yapmışım, gene yaparım.Ben de sonradan ah vah edecegim iyilikler yapmiyorum hiç ama kotu oldugumu asla dusunmuyorum.Bence iyilik yaptim kotuluk buldum diyenlerin cogunun yaptigi iyilik gereksiz, o yuzden deger bulmuyor sanirim.
Eskiler oyleymis bence…sonrada fazla fedakarlik fazla vefasizlik getiriyor..Yok annemde genel bir sevilme/sayılma takıntısı var. Etmeyecek kişilere yağdırıyor. Sonra da sevmiyorlar bilmem ne diye yakınıyor.
ÇooooookkkkkHiç iyilik yaptığınız birinden çok büyük kötülükler gördünüz mü? Anlatabilir misiniz ?
Dünyanın bir imtihan çeşidi de bu bence :) iyilik düşündüğümü bildiklerinde bile kötülük gördüğüm oldu birak iyiliği yapmayiHiç iyilik yaptığınız birinden çok büyük kötülükler gördünüz mü? Anlatabilir misiniz ?
İyilik yapan iyilik görmüş çok nadir insan var. Ne kadar çok iyilik yapiyosun o kadar insanı essek yerine koyuyorlar. Ama iyilik karşılık beklemeden yapılan bişey o yüzden hiç karşılık vermiycen kötülükle. bazılarına sadece iyilik daha yapmiycan öylece uzak durucan.Hiç iyilik yaptığınız birinden çok büyük kötülükler gördünüz mü? Anlatabilir misiniz ?
Doğal antibiyotikGecen sogumus kahveme ari düşmüş, kasikla aldim cikardim onu, kurtuldu.. Sonra sakin sakin geldi beni soktu
Olur.Yaşınız kaç? Eski konunuzu hatırlıyorum. Açıkçası siz de öyle çok masum gibi değilsiniz. Ben süpppper iyiyim herkes çok kötü dramaquennliğini bırakıp kendinizi sorgulayın