Çook. 8 yıllık üni arkadaşımın yanına taşındım. Tüm masrafları beraber karşıladık. Ona güvendiğimden kontratta benim adım olsun falan demedim. Kuzeni geldi eve yerleşti. Tartıştık, sonra da ''kontrat benim üstüme'' sen çık dedi.Hiç iyilik yaptığınız birinden çok büyük kötülükler gördünüz mü? Anlatabilir misiniz ?
Hiçbir iyilik cezasız kalmaz diye bir söz var. Ben bunu her zaman yaşarımHiç iyilik yaptığınız birinden çok büyük kötülükler gördünüz mü? Anlatabilir misiniz ?
Anlatsam 12 ciltlik ansiklopedi olurHiç iyilik yaptığınız birinden çok büyük kötülükler gördünüz mü? Anlatabilir misiniz ?
Sirf o da evlendin kocanin bacilari diye yani ne gerek varsa.. cidden bu konularda eskiAnnem de hep der şuna iyilikler yaptım da bana şöyle şöyle etti. İyilik yaptım dediği kim halalarim. Bunlar neredeyse 40 yıldır annemi sevmeyen, özellikle kötülüğünü isteyen, zamanında babamdan ayırmaya çalışan ne bileyim bahçedeki beton zemini kazmayla kırmış, türlü şekilde musallat olmuş insanlar. Hâlâ yüzlerine bakıyor, iyilikler falan yapıyor. İllaki aksi davranış görüyor sonra beni arayıp dert yanıyor. 20 yıldır anne onlarla konuşma, iletişim kurma sana ne diyorum. Bir şey değişmiyoranlayacağınız haketmeyen insan bellidir, özellikle beni sever sayarlar umuduyla yapacaksanız hiç yapmayın.
Hiç iyilik yaptığınız birinden çok büyük kötülükler gördünüz mü? Anlatabilir misiniz ?
Yok annemde genel bir sevilme/sayılma takıntısı var. Etmeyecek kişilere yağdırıyor. Sonra da sevmiyorlar bilmem ne diye yakınıyor.Sirf o da evlendin kocanin bacilari diye yani ne gerek varsa.. cidden bu konularda eski
Kafalari bende sevmiyorum
Düşündüm de benim olmadı galiba.
Ben çok da iyi bir insan değilim zaten.
Annemden görünce ben de öyle oldum. Gerçekten degecegini bildiğim biriyse elimden geleni yaparım. İçimden gelmiyorsa bisküvi bile teklif etmem o dereceBen hiç yaşamadım galiba ya. Zaten öyle şahsıma yönelik kötülük de görmedim kimseden. Fazla insan sevmem, etrafımda tutmam, aşırı samimi olmam, koşulsuz güvenmem. Minimum insanla yaşarım belki de ondan.
Ben ailemden de öyle şeyler dinlemedim aslında hatta annem tam tersi aşşıırı pollyanna biridir. Olsun öyle demek istememişti öyle yapmak istememiştir olsun iyidir o tarzında biri yani.Annemden görünce ben de öyle oldum. Gerçekten degecegini bildiğim biriyse elimden geleni yaparım. İçimden gelmiyorsa bisküvi bile teklif etmem o dereceannem hep bilmem kime ne yaptıysa defalarca anlatıp bizde travma oluşturdu resmen. Yani düşünün sürekli karşınızda filana şunu yaptım da bana böyle etti diyen biri var