- 29 Eylül 2014
- 9.076
- 17.324
- 498
- Konu Sahibi NightStalker
-
Üstüne gidiyorsan çekinmiştir. Kaçak iş yaptırma biraz esneklik ver ona böylece rahatlar limitini bilir.Kimisi dediğin benim eşim oluyor işte. Ve en çok kızdığım şey bunu yalanla yapması benden gizlemesi. En azından soyle öyle orta yolu bulalım.
Strike of kings diye bir oyun var, şimdi takım kurduk eşimle ekip hazırladık espora yükselmeyi amaçlıyoruz. Yani profesyoneliz. Bu gerçekten bir hobi. Sana hobi gelmiyor ama hobi işte :))
Aynen bizde dota oynuyorduk. Çalışınca telefondan rahat oynayalım diye buna girdik :))Çok yaşa. Esim de onu oynuyor. Onun orijinali Dota bende onu oynuyordum bebis gelince bıraktımeşim de işyerinde takım kurmuş milleti toplamış ona para yatırmış işte
Ya gülüm doğru diyosun da böyle hobi mi olur bende oyun oynuyordum deli gibi eşimin oynadığı oyunlardan ama hiçbir zaman para yatirmadim. Kitap okusun ona para versin. Tiyatroya ilgisi olsun ona para verelim, sinema olsun ona verelim fotoğraf çekmeye ilgisi olsun doğum gününde ona fotoğraf makinesi alayım. Ama bu olay oyunu kuranlara para kazandırıyor başka hiçbişey değil. Ben karşıyım ya bilmiyorum en azından ben para odememistim oyunlara.
Aynen bizde dota oynuyorduk. Çalışınca telefondan rahat oynayalım diye buna girdik :))
Sorumluluklarını yerine getiriyorsa kalan parasını istediği gibi harcar, koca ay çalışıp 100 lira şahsına harcayamayacak mı adam, çok kötü bir düşünce şekli bu. Sizin hoşlandığınız ya da faydalı bulduğunuz şeyleri sevmek zorunda değil, bu kadar bunaltmayın adamı
Merhaba, yeni bebeğin hayırlı olsun. Aşağı yukarı aynı dönemlerde doğum yaptık, seni bayağı takip ettim.Eşim telefondan oyun oynadığı yetmiyormuş gibi bir de oyuna para yatırmış sabah sabah sinirlerim alt üst oldu. Daha evvel de başka bir oyuna yatırmış ve yüzüne carpmistim napiyosun sen diye şimdi yeni bi oyuna başladı iş arkadaşlarıyla beraber. 37, 37, 18 ve 4 tl yatırmış ayrı ayrı günlerde. Bi birikimimiz var ben çalışmıyorum onun maaşını birikimimize ekliyorum dün de maaşının 4 te 3 buçuğunu verdi elime. Çok sinir bozucu bi durum ya. Bebeğimiz var zaten oyun oynadığı yetmiyor bide para yatırıyor bu nasıl bi bencillik ya açmıyım açmıyım dedim dayanamadım sabah sabah. Yani artık bu kadar guleryuzu bi kenara atıp tartışmam kavga mı etmem gerekiyor bu da dert mu şükredin demeyin şükürlük birşey kalmadı artık çok sinirliyim
Bunu şöyle düşünün mesela müzik dinlemeyi çok seviyorsunuz. Sevdiğiniz özel bir müzisyen var onun müziklerini dinlemek için cdsini alıyorsunuz günde 1 saat oturup dinliyorsunuz. Veya kitap alıp okuyorsunuz günde 1 saat. Veya gidip dvd film alıp onu izliyorsunuz. Bunların hepsi birer hobi. İnsanın rahatlamasına stresten uzaklaşmasına mutlu olmasına sebep olacak şeyler. Bana sorarsanız herkesin bir hobiye ihtiyacı vardır. Bu hobi bazılarında cafeye gidip kahve içip denizi seyretmek olabilir. Veya alışverişe çıkıp mağazaları gezip beğendiği bir parçayı almak olabilir. Bakın bu saydıklarımın hepsinde bir miktar para ve zaman harcıyorsunuz karşılığında da mutlu olup stres atıyorsunuz.Ya gülüm doğru diyosun da böyle hobi mi olur bende oyun oynuyordum deli gibi eşimin oynadığı oyunlardan ama hiçbir zaman para yatirmadim. Kitap okusun ona para versin. Tiyatroya ilgisi olsun ona para verelim, sinema olsun ona verelim fotoğraf çekmeye ilgisi olsun doğum gününde ona fotoğraf makinesi alayım. Ama bu olay oyunu kuranlara para kazandırıyor başka hiçbişey değil. Ben karşıyım ya bilmiyorum en azından ben para odememistim oyunlara.
Normalde support oynardım, healer ım normalde ama şimdiki herom natalya. Felaket güzel bir hero.Al iştehangi herolar seçiyorsun ağırlık olarak ? Bak şimdi millet kız kocasindan şikayet ediyodu 365 derece döndü diyecek
Bu da bi çeşit kumar bence. Yapmamalı , bunun sonu yok , bağımlılık yapıyor, ilerlemeden önünü almak en iyisiHani bu oyuna değil de boğazına giysisine gitse gam yemicem mutlu olucam ama bi oyuna gittiği için fuzuli para yani
Normalde support oynardım, healer ım normalde ama şimdiki herom natalya. Felaket güzel bir hero.
Olsun ne güzel işte sen de seviyorsun oyun oynamayı.
Bu nasıl mesaj yaçok şikayetciysen çalış
Hakikaten ya:)) ablanın eli maşalı.Bu nasıl mesaj ya
Çok çok haklısın o parayla oynamaları hemen önlemelisin. Tepkin biraz büyük olmalı ki vazgeçsin yoksa kantarın topuzunu kaçırabilir.Bir tanıdığımız böyle böyle tüm kazancını oyunlara yatırdı nerdeyse eşi adamı boşuyorduEşim telefondan oyun oynadığı yetmiyormuş gibi bir de oyuna para yatırmış sabah sabah sinirlerim alt üst oldu. Daha evvel de başka bir oyuna yatırmış ve yüzüne carpmistim napiyosun sen diye şimdi yeni bi oyuna başladı iş arkadaşlarıyla beraber. 37, 37, 18 ve 4 tl yatırmış ayrı ayrı günlerde. Bi birikimimiz var ben çalışmıyorum onun maaşını birikimimize ekliyorum dün de maaşının 4 te 3 buçuğunu verdi elime. Çok sinir bozucu bi durum ya. Bebeğimiz var zaten oyun oynadığı yetmiyor bide para yatırıyor bu nasıl bi bencillik ya açmıyım açmıyım dedim dayanamadım sabah sabah. Yani artık bu kadar guleryuzu bi kenara atıp tartışmam kavga mı etmem gerekiyor bu da dert mu şükredin demeyin şükürlük birşey kalmadı artık çok sinirliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?