- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 31
- Konu Sahibi NightStalker
-
Bence abartıyorsunuz. Maaşının 4 de 3 unu vermiş zaten. Kendi zevki için de 100 lira harcamış. İnsanın bu kadarçık şey için üstüne gidilmez. Bir de madem maddi olarak sikintidayiz diyorsunuz. Bebeğiniz 2 aylık ama 2 yıl ben bakacağım çalışamam o yüzden demek biraz zengin işi geldi. Bir sürü kadın geçim sıkıntısı sebebiyle el kadar bebeleri bırakıp çalışıyor. Siz de şimdi değil ama bir kaç ay sonra çalışabilirsiniz. Yine de ben bakmak istiyorum çocuğuma diyorsanız evden para kazanmanın yollarını arayın bulun. Evde sarma, mantı vs yapıp satın ama eve bir katkınız olsun.
Tamam 2 aylıkken bebek çalışılmaz ama 7 8 aylık olunca hepimiz çalıştık demekki bizim çocuklarımız sizinki kadar kıymetli deil diyecem de inanın herkesin çocuğu çok kıymetli.Para yatırma konusunda ise kesinlikle sonuna kadar haklısın.Yatırmasın 1 lira bile çok
Bence burda hatalısınız, adamın hobisi olarak düşünün bunu. Seversiniz sevmezsiniz orası ayrı ama 100 lira sizi ciddi anlamda sarsmıyorsa hobi olarak değerlendirmek lazım
Bakıcı keşke aile büyüklerinden biri baksa ama yok bakacak kimse benim şansım ben öğretmenim yarım gün çalışıyorumKim baktı peki ?
Bırakın da adam beynini dinlendirsin biraz. İki oynasın sonra sıkılır zaten, ömürlük değil ya?
Maaşını elinize veriyormuş daha ne yapsın?
sakinles. oyunlar zaten insanlari etkileyip para almak icin uretilmislerdir. kocanin.buna kapilmasi normal. amaca hizmet eden bir oyun, bu amaca ortak olan algilari kandirilmis insan.Eşim telefondan oyun oynadığı yetmiyormuş gibi bir de oyuna para yatırmış sabah sabah sinirlerim alt üst oldu. Daha evvel de başka bir oyuna yatırmış ve yüzüne carpmistim napiyosun sen diye şimdi yeni bi oyuna başladı iş arkadaşlarıyla beraber. 37, 37, 18 ve 4 tl yatırmış ayrı ayrı günlerde. Bi birikimimiz var ben çalışmıyorum onun maaşını birikimimize ekliyorum dün de maaşının 4 te 3 buçuğunu verdi elime. Çok sinir bozucu bi durum ya. Bebeğimiz var zaten oyun oynadığı yetmiyor bide para yatırıyor bu nasıl bi bencillik ya açmıyım açmıyım dedim dayanamadım sabah sabah. Yani artık bu kadar guleryuzu bi kenara atıp tartışmam kavga mı etmem gerekiyor bu da dert mu şükredin demeyin şükürlük birşey kalmadı artık çok sinirliyim
evı tasıyın cocuga annenız baksın sızde çalışın bunlar bahane değil...
ben hem evde oturup eve maddı katkısı olmayan hemde adamın ıkı kurusluk zevkıne bıle laf eden kadınlara hak vermıyorum , evınız arabanız yok tek maaş gecınıyorsunuz anlıyorum ama bırıkım yapacagım dıye de uc gunluk dunyada bırbırınızın zevklerıne mudahale etmeyın..
adam bu işi alışkanlığa dönüştürür kumara kayar iş anlarım da 100 tl nedir ki nerelere para verilmiyor farzetki iddia yada loto oynuyor pıyango alıyor garantısı var mı çıkacagının yok ama ınsanlar bu ıse bır ton para dokuyor....
fazla buyutmeyın bu olayı uyarın ama kavgaya donmesın iş....
derdınız ılla bırıkım yapmaksa da sizde çalışın kazanın ve paranızla ıstedıgınızı yapın...
Ayda 100 lira harcama hakki yokmu esinizin sevdigi birsey icin.cok gaddarsiniz.
Valla bende harciyorum oyuna para. Coin almak gerekiyor bazi gorevler icin.sanirim ayda 150 lira filan harciyorum. Esim bana laf yapsa yine alirim ama aldigimi soylemem. Adam zaten calisiyor kazaniuor kazandigini elinize verip parayi sizin yonetmenize izin veriyor. Ayrica suistimal edilen iyilik nerede onuda görmedim. Bence suistimal eden sizssiniz.esinize nefes alani birakmamissiniz.
boğaz giysi size göre para yatırılması gereken şeyler. Aynı zamanda sevdiğiniz bir hobiye de para yatırabilirsiniz. Herkesin bu konudaki görüşü farklıdır. Ha sonu gelmeyecek bir şeydir kumardır anlarım ama onun dışında oyuna para verilmesi abartılmadığı sürece sıkıntı değil. Bunu eşinizle konuşup bütçe belirleyin her ay o sınırın içinde harcasın. Hatta birikim yapmaya çalışıyorsanız her harcama yapılacak şey için ayın başında bütçe belirleyin ona bağlı kalmaya çalışın. Ayın sonunda baktınız uyamamışsınız sonraki ay bütçenizi ona göre belirleyin. Bütçe yaptık diye kendinizi hırpalamayın. Siz bütçeye değil bütçe size uysun. Paranızı düzenlemeye başladığınızda daha bilinçli oluyor ve daha az gereksiz harcama yapıyorsunuz zaten.Hani bu oyuna değil de boğazına giysisine gitse gam yemicem mutlu olucam ama bi oyuna gittiği için fuzuli para yani
Aynı şeyi düşündüm yazarkenValla bende harciyorum oyuna para. Coin almak gerekiyor bazi gorevler icin.sanirim ayda 150 lira filan harciyorum. Esim bana laf yapsa yine alirim ama aldigimi soylemem. Adam zaten calisiyor kazaniuor kazandigini elinize verip parayi sizin yonetmenize izin veriyor. Ayrica suistimal edilen iyilik nerede onuda görmedim. Bence suistimal eden sizssiniz.esinize nefes alani birakmamissiniz.
boğaz giysi size göre para yatırılması gereken şeyler. Aynı zamanda sevdiğiniz bir hobiye de para yatırabilirsiniz. Herkesin bu konudaki görüşü farklıdır. Ha sonu gelmeyecek bir şeydir kumardır anlarım ama onun dışında oyuna para verilmesi abartılmadığı sürece sıkıntı değil. Bunu eşinizle konuşup bütçe belirleyin her ay o sınırın içinde harcasın. Hatta birikim yapmaya çalışıyorsanız her harcama yapılacak şey için ayın başında bütçe belirleyin ona bağlı kalmaya çalışın. Ayın sonunda baktınız uyamamışsınız sonraki ay bütçenizi ona göre belirleyin. Bütçe yaptık diye kendinizi hırpalamayın. Siz bütçeye değil bütçe size uysun. Paranızı düzenlemeye başladığınızda daha bilinçli oluyor ve daha az gereksiz harcama yapıyorsunuz zaten.
Bende oynuyorum aylık limitim var kendimcr aşmıyorum. 10 senedir oyun oynarım hiç zora sokmadım kendimi. Bilinçli oynarsa sorun yok. Sen de arada ayar verirsen düzene girer. Kimisi abartıyot çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?