İyiliği suistimal eden bir adam.

Ya annem yakın olsa şimdi calisicam ama değil bakıcı ya da güvenmem söz konusu değil imkansız yani. O yüzden durumları da biraz toparlayınca tasinicaz. Yukarıda da belirttim oyun hariç başka birşeye gitse gam yemicem ki bu yaptığı ilk alışveriş de değil.

Kim baktı peki ?

Bence burda hatalısınız, adamın hobisi olarak düşünün bunu. Seversiniz sevmezsiniz orası ayrı ama 100 lira sizi ciddi anlamda sarsmıyorsa hobi olarak değerlendirmek lazım

Ya gülüm bu 4 gunluk bi 100 lira. Daha evvel de yaptı ve bana yalan söylüyor ben istanbuldayken kart bende olduğu için ona para atmıştım 2 günde bitti o para sonra diyor ki ya şuna buna gitti işte yemeğe falan. Halbuki alışveriş yapmis ben orda olduğum zaman.

Bırakın da adam beynini dinlendirsin biraz. İki oynasın sonra sıkılır zaten, ömürlük değil ya?

Maaşını elinize veriyormuş daha ne yapsın?

Yıllardır oynuyor. O oyundan öbür oyuna. Aşkım sıkılmadın mi artık bırak bizimle ilgilen diyorum olmuyor. Eve gelirken merdivenden çıkarken bile elinde telefon ağır ağır geliyor. Maaşı vermeli çünkü ben çalışmıyorum o paraya da dokunmuyorum bizim için biriktirmeye çalışıyorum yoksa eşimin elinde o para uçup gidicek. Çünkü misal işyerinde yemek veriliyor ama o yemeği beğenmeyip dışarda yiyor ya da starbucksta arkadaşlarıyla birşeyler içiyor. Bende buna üzülüyorum. Bişey de diyemiyorum.

sakinles. oyunlar zaten insanlari etkileyip para almak icin uretilmislerdir. kocanin.buna kapilmasi normal. amaca hizmet eden bir oyun, bu amaca ortak olan algilari kandirilmis insan.
kucuk cocuklar ciplak fotolarini gonderiyor level gecsinler diye. yarismaci eger kucukle muhabbet kurup paran yoksa ben sana onu vericem bunu verecem diyenler var.
hepsi magdurlar...
lutfen esinle sakince konus
ve gene lutfen yukarida yazdigimi dikkate alip konusmani hazirla...
ve adamin keyif alsigi birseyse sessiz kalip para siniri belirletin oyle oynasin

Sonuna kadar okuyamadım. Bu tek seferlik bişey değil oyuna para harcıyor yani 100 tl ile bitmiyor ve yalan söylüyor ben kendim öğreniyorum. Bide pat diye tasinilmiyor tasinsak hiç paramız kalmicak. Eşimi sık boğaz etsem şuan yanımda olmazdı sanırım çünkü çoğu şeyi içime attım

Çoğu kişi tepki göstermiş eleştiriye açığım fakat bahsedemedigim daha bir çok şey var. Yeteri kadar hosgoruluyum evimizde huzur var tek sıkıntı ilgisizlik ve oyuna yatırdığı paraLAR. LAR diyorum çünkü bu ilk değil ve yalan söylüyor. Ben bu adama bugün yine ters konusmicam ki ne kadar sinirlensem de. Ama gördüğümü anlasın yani. Yeter çünkü.

Valla bende harciyorum oyuna para. Coin almak gerekiyor bazi gorevler icin.sanirim ayda 150 lira filan harciyorum. Esim bana laf yapsa yine alirim ama aldigimi soylemem. Adam zaten calisiyor kazaniuor kazandigini elinize verip parayi sizin yonetmenize izin veriyor. Ayrica suistimal edilen iyilik nerede onuda görmedim. Bence suistimal eden sizssiniz.esinize nefes alani birakmamissiniz.

Peki :))

Hani bu oyuna değil de boğazına giysisine gitse gam yemicem mutlu olucam ama bi oyuna gittiği için fuzuli para yani
boğaz giysi size göre para yatırılması gereken şeyler. Aynı zamanda sevdiğiniz bir hobiye de para yatırabilirsiniz. Herkesin bu konudaki görüşü farklıdır. Ha sonu gelmeyecek bir şeydir kumardır anlarım ama onun dışında oyuna para verilmesi abartılmadığı sürece sıkıntı değil. Bunu eşinizle konuşup bütçe belirleyin her ay o sınırın içinde harcasın. Hatta birikim yapmaya çalışıyorsanız her harcama yapılacak şey için ayın başında bütçe belirleyin ona bağlı kalmaya çalışın. Ayın sonunda baktınız uyamamışsınız sonraki ay bütçenizi ona göre belirleyin. Bütçe yaptık diye kendinizi hırpalamayın. Siz bütçeye değil bütçe size uysun. Paranızı düzenlemeye başladığınızda daha bilinçli oluyor ve daha az gereksiz harcama yapıyorsunuz zaten.

Aynı şeyi düşündüm yazarken

Bence şöyle yap; belli miktarda mesela aylık 100 limit ver ona oynasın onunla. Aşarsa bu limiti hastalığa dönüşebileceğini, sizi zorlayacağını, başka para harcamaması gerektiğini söyle. Orta yolu bulun böylece.

Ya gülüm doğru diyosun da böyle hobi mi olur bende oyun oynuyordum deli gibi eşimin oynadığı oyunlardan ama hiçbir zaman para yatirmadim. Kitap okusun ona para versin. Tiyatroya ilgisi olsun ona para verelim, sinema olsun ona verelim fotoğraf çekmeye ilgisi olsun doğum gününde ona fotoğraf makinesi alayım. Ama bu olay oyunu kuranlara para kazandırıyor başka hiçbişey değil. Ben karşıyım ya bilmiyorum en azından ben para odememistim oyunlara.

Bende oynuyorum aylık limitim var kendimcr aşmıyorum. 10 senedir oyun oynarım hiç zora sokmadım kendimi. Bilinçli oynarsa sorun yok. Sen de arada ayar verirsen düzene girer. Kimisi abartıyot çünkü.

Bende oynuyorum aylık limitim var kendimcr aşmıyorum. 10 senedir oyun oynarım hiç zora sokmadım kendimi. Bilinçli oynarsa sorun yok. Sen de arada ayar verirsen düzene girer. Kimisi abartıyot çünkü.

Kimisi dediğin benim eşim oluyor işte. Ve en çok kızdığım şey bunu yalanla yapması benden gizlemesi. En azından soyle öyle orta yolu bulalım.

Strike of kings diye bir oyun var, şimdi takım kurduk eşimle ekip hazırladık espora yükselmeyi amaçlıyoruz. Yani profesyoneliz. Bu gerçekten bir hobi. Sana hobi gelmiyor ama hobi işte :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…