- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 31
- Konu Sahibi NightStalker
-
Çok çok haklısın o parayla oynamaları hemen önlemelisin. Tepkin biraz büyük olmalı ki vazgeçsin yoksa kantarın topuzunu kaçırabilir.Bir tanıdığımız böyle böyle tüm kazancını oyunlara yatırdı nerdeyse eşi adamı boşuyordu
ki adam kendini biraz toparladi
Öyle olmaz işte dengeyi kuracak. Ben de eşim mesela sadece kitap okusa beni unutsa öfkelenirim.SeviyoDUM oynayamadigim için artık sevmiyorum. Ya bi de hani oyna ama ilgi göster. Gösteriyorum ya diyor ama sürekli elinde telefon belkide bu beni ofkelenxiriyor hem ilgisiz olup hem oyuna para yatirmasi bilmiyorum ya
Bence burada sıkıntı oyuna verilen paradan ziyade değil ilgisizlik.
Akşama kadar bebekle ilgilenen, bunalan anne; akşama kadar çalışıp akşam oyun oynayan baba. güzelce konuşup seni anlamasını sağlasan? mesela gelince şu saate kadar teli eline alma falan desen. gerçi bağımlılık bu öncelikle eşinin bunu istemesi lazım.
çok şikayetciysen çalış
Bu mesajı gördünüz mü?Çok net değil mi ?
Ya benim de bebeğim var 50 günlük. Eşim hamileyken çok ilgiliydi, oha ya nasıl iyi baba olacak diyordum. Çocuk doğunca sorumluluktan kaçmaya başladı. Elinde telefon mutfağa gider, ben de bebeyi sallarım uyuyana kadar, altını alırım vs... Başlarda dert ediyordum, sonra baktım herkesin baba profili böyle. Bir müddet bocalıyorlar, çocuk iletişim kurmaya başlayınca babalara postalayabiliyoruz çocukları:)Bence burada sıkıntı oyuna verilen paradan ziyade değil ilgisizlik.
Akşama kadar bebekle ilgilenen, bunalan anne; akşama kadar çalışıp akşam oyun oynayan baba. güzelce konuşup seni anlamasını sağlasan? mesela gelince şu saate kadar teli eline alma falan desen. gerçi bağımlılık bu öncelikle eşinin bunu istemesi lazım.
Ya benim de bebeğim var 50 günlük. Eşim hamileyken çok ilgiliydi, oha ya nasıl iyi baba olacak diyordum. Çocuk doğunca sorumluluktan kaçmaya başladı. Elinde telefon mutfağa gider, ben de bebeyi sallarım uyuyana kadar, altını alırım vs... Başlarda dert ediyordum, sonra baktım herkesin baba profili böyle. Bir müddet bocalıyorlar, çocuk iletişim kurmaya başlayınca babalara postalayabiliyoruz çocukları:)
Sağolsun evin işini yapar, ama çocukla pek ilgilenmiyor, sadece seviyor. Ben de oğlumun büyümesini bekliyorum salıcam babasının başına. Berbere, parka nereye isterse götürsün. Şimdi korkudan altını bile alamıyor eline bacağına zarar veririm diye. 3 dk gaz çıkarıyor tamam.
bizdede ps4 var. eşimle fifa filan oynuyoruz akşamları. nba2017 ye 300 lira filan verdik sanırım. oyunun tam sürümünü almak için. ben uncharted serisini çok seviyorum. çıksın diye bekliyorum. 5. oyun. :) bence de gayet güzel bir hobi :)Strike of kings diye bir oyun var, şimdi takım kurduk eşimle ekip hazırladık espora yükselmeyi amaçlıyoruz. Yani profesyoneliz. Bu gerçekten bir hobi. Sana hobi gelmiyor ama hobi işte :))
Çocuğa bakma işi ters tepebilir, annelik sabrı yok adamlarda. Onu teklif etme ama evin işi için dürtebilirsin. Bir işin ucundan tutsun. Ben mesaj attım şimdi akşama yemek yok dışarıdan söyleyeceğiz diye. Aradığında zaten bebe ağlıyordu allah sabır versin sana dedi kapattık:)Başından sonuna kadar benim eşim. "Sağolsun evin işini yapar" kısmı hariç. Onu da ben yapıyorum.
baba demeye bir başlasın babaısnı görünce gülücükler atmaya bir başlasın bak nasıl oyunlar oynuyor onunlaYa benim de bebeğim var 50 günlük. Eşim hamileyken çok ilgiliydi, oha ya nasıl iyi baba olacak diyordum. Çocuk doğunca sorumluluktan kaçmaya başladı. Elinde telefon mutfağa gider, ben de bebeyi sallarım uyuyana kadar, altını alırım vs... Başlarda dert ediyordum, sonra baktım herkesin baba profili böyle. Bir müddet bocalıyorlar, çocuk iletişim kurmaya başlayınca babalara postalayabiliyoruz çocukları:)
Sağolsun evin işini yapar, ama çocukla pek ilgilenmiyor, sadece seviyor. Ben de oğlumun büyümesini bekliyorum salıcam babasının başına. Berbere, parka nereye isterse götürsün. Şimdi korkudan altını bile alamıyor eline bacağına zarar veririm diye. 3 dk gaz çıkarıyor tamam.
Aynen, ben de onu anladım, o günleri bekliyorum. Baba diyen bebeği de yalnız bırakmaz heralde. O zaman ağzının ortasına vururum. Şimdilik izinli sayılır.baba demeye bir başlasın babaısnı görünce gülücükler atmaya bir başlasın bak nasıl oyunlar oynuyor onunla
evet smdı bi iletişim kuramadığı için sver bırakır. ama anlamaya başlayıncabırakamaz. benim eşimle oğlum hep oyun halinde oğlum baba baba yeni öğrenıyor dha eşimde ölüyor onun baba demesineAynen, ben de onu anladım, o günleri bekliyorum. Baba diyen bebeği de yalnız bırakmaz heralde. O zaman ağzının ortasına vururum. Şimdilik izinli sayılır.
bizdede ps4 var. eşimle fifa filan oynuyoruz akşamları. nba2017 ye 300 lira filan verdik sanırım. oyunun tam sürümünü almak için. ben uncharted serisini çok seviyorum. çıksın diye bekliyorum. 5. oyun. :) bence de gayet güzel bir hobi :)
hatta şöyle anlatayım beşiktaşın lol takımı var mesela. abd de filan bu tarz oyunlar spor kapsamında görülüyor.sponsorları vs oluyor. Türkiyenin tek online oyunlar spor takımı bjkde var. adamlar canavar gibi oynuyor :)
Biz de eşimle oynuyoruz. Wow,aion oynuyorduk mobaya sardık şimdi bu oyuna. Mmorpg tarzı yeni güzel bir oyun çıkarsa onu da oynarız bekliyoruz bakalım :)) tek zevk aldığım şey oyun oynamak ve akşam eve gidince holeyy rahatça oyun oynama vakti diye çocuklar gibi seviniyoruz. Ben yaklaşık 10 yıldır online oyun oynuyorum ilk defa yarışmalar için adım attık. Bakalım yükselirsek kk pankartıyla çıkarım belki :))))bizdede ps4 var. eşimle fifa filan oynuyoruz akşamları. nba2017 ye 300 lira filan verdik sanırım. oyunun tam sürümünü almak için. ben uncharted serisini çok seviyorum. çıksın diye bekliyorum. 5. oyun. :) bence de gayet güzel bir hobi :)
hatta şöyle anlatayım beşiktaşın lol takımı var mesela. abd de filan bu tarz oyunlar spor kapsamında görülüyor.sponsorları vs oluyor. Türkiyenin tek online oyunlar spor takımı bjkde var. adamlar canavar gibi oynuyor :)
BAKIN ŞİMDİIII BÜYÜK HARFLERLE YAZMAK İSTEDİM. ESİM UYANDI GELDİ YANIMA AŞKIM BENDE SENİN OYUNA BAŞLICAM DEDİM BEĞENDİN Mİ AŞKIM DEDİ EVET AMA YANINA ALACAKSIN BENİ DEDİM TAMAM DEDİ SONRA MUGE ANLİ Yİ IZLIYODUM Kİ ÇOK SEVERİM. BANA DEDİĞİ CÜMLE ŞU " KAFAYI YEMİŞSİN SEN SABAH MUGE ANLİ ÖĞLEN ESRA EROL GECE CİNAYET PROGRAMI " BENDE DEDIM KI YAPICAK BISEYIM YOK NAPAYIM BUNLARI IZLIYORUM.
EEEE BU DA HOBİ DEĞİL Mİ O ZAMAN BİRİ AÇIKLASIN BANA ?
Kaç aylık oğlunuz?evet smdı bi iletişim kuramadığı için sver bırakır. ama anlamaya başlayıncabırakamaz. benim eşimle oğlum hep oyun halinde oğlum baba baba yeni öğrenıyor dha eşimde ölüyor onun baba demesine
Last of us var onu mutlaka alın tavsiye ederim
Biz de eşimle oynuyoruz. Wow,aion oynuyorduk mobaya sardık şimdi bu oyuna. Mmorpg tarzı yeni güzel bir oyun çıkarsa onu da oynarız bekliyoruz bakalım :)) tek zevk aldığım şey oyun oynamak ve akşam eve gidince holeyy rahatça oyun oynama vakti diye çocuklar gibi seviniyoruz. Ben yaklaşık 10 yıldır online oyun oynuyorum ilk defa yarışmalar için adım attık. Bakalım yükselirsek kk pankartıyla çıkarım belki :))))
Geyiğe vur ya kafana takma. Yav he he de geç. Ben seninle oyun oynayacağım sen de gel benle cinayet haberi izle de:) istersen arada bebeğimizi de sallayabilirsin, böylelikle ben de müge izlemem ev işi yaparım de. :)BAKIN ŞİMDİIII BÜYÜK HARFLERLE YAZMAK İSTEDİM. ESİM UYANDI GELDİ YANIMA AŞKIM BENDE SENİN OYUNA BAŞLICAM DEDİM BEĞENDİN Mİ AŞKIM DEDİ EVET AMA YANINA ALACAKSIN BENİ DEDİM TAMAM DEDİ SONRA MUGE ANLİ Yİ IZLIYODUM Kİ ÇOK SEVERİM. BANA DEDİĞİ CÜMLE ŞU " KAFAYI YEMİŞSİN SEN SABAH MUGE ANLİ ÖĞLEN ESRA EROL GECE CİNAYET PROGRAMI " BENDE DEDIM KI YAPICAK BISEYIM YOK NAPAYIM BUNLARI IZLIYORUM.
EEEE BU DA HOBİ DEĞİL Mİ O ZAMAN BİRİ AÇIKLASIN BANA ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?