İyiliği suistimal eden bir adam.

Yok ben vazgeçtim bende başlıyorum kızım uyuduğu zaman girer oynarım

SeviyoDUM oynayamadigim için artık sevmiyorum. Ya bi de hani oyna ama ilgi göster. Gösteriyorum ya diyor ama sürekli elinde telefon belkide bu beni ofkelenxiriyor hem ilgisiz olup hem oyuna para yatirmasi bilmiyorum ya
Öyle olmaz işte dengeyi kuracak. Ben de eşim mesela sadece kitap okusa beni unutsa öfkelenirim.

Öncelikle çok güzel bi yorum teşekkür ederim adımıza yapilan empati kısmına bayıldım. Yemin ediyorum bu cümlenin aynısını kurdum. Aşkım nolur bugün telefonlarımızı almasak elimize birbirimizle ilgilensek dedim olur aşkım dese de yarım saat sohbet sonra devam benim de aklımdan çıktı zorlamadim artık. Hayır bide ilgisiz sin elinde hep telefon deyince Eee seninde elinde hep telefon kadınlar kulübüne yaziyosun diyor e diyorum sen ilgi göstermiyorsun ki

Ya benim de bebeğim var 50 günlük. Eşim hamileyken çok ilgiliydi, oha ya nasıl iyi baba olacak diyordum. Çocuk doğunca sorumluluktan kaçmaya başladı. Elinde telefon mutfağa gider, ben de bebeyi sallarım uyuyana kadar, altını alırım vs... Başlarda dert ediyordum, sonra baktım herkesin baba profili böyle. Bir müddet bocalıyorlar, çocuk iletişim kurmaya başlayınca babalara postalayabiliyoruz çocukları:)
Sağolsun evin işini yapar, ama çocukla pek ilgilenmiyor, sadece seviyor. Ben de oğlumun büyümesini bekliyorum salıcam babasının başına. Berbere, parka nereye isterse götürsün. Şimdi korkudan altını bile alamıyor eline bacağına zarar veririm diye. 3 dk gaz çıkarıyor tamam.

Başından sonuna kadar benim eşim. "Sağolsun evin işini yapar" kısmı hariç. Onu da ben yapıyorum.

benim eşimde halı saha maçına gider oda paralı ama bu onun hakkı okadar çalışıp yoruluyor evimize bakıyor tabiki mutlu olacağı şeyleerede para verebilir. ama tek sorun oyun bağımlılık yapmasın yani aslında blemedım canım yaa ben olsam belkı bende kızardım ama sende harca madem biriktrme sende bi hobi bul ne bliyim. bizde ben kozmetiğe parfüme para veririm çok. eşimde halı saha maçına yda ardaşlarıyla bluşurlar normal canım yaa sıkma bukadar kocanı

Strike of kings diye bir oyun var, şimdi takım kurduk eşimle ekip hazırladık espora yükselmeyi amaçlıyoruz. Yani profesyoneliz. Bu gerçekten bir hobi. Sana hobi gelmiyor ama hobi işte :))
bizdede ps4 var. eşimle fifa filan oynuyoruz akşamları. nba2017 ye 300 lira filan verdik sanırım. oyunun tam sürümünü almak için. ben uncharted serisini çok seviyorum. çıksın diye bekliyorum. 5. oyun. :) bence de gayet güzel bir hobi :)

hatta şöyle anlatayım beşiktaşın lol takımı var mesela. abd de filan bu tarz oyunlar spor kapsamında görülüyor.sponsorları vs oluyor. Türkiyenin tek online oyunlar spor takımı bjkde var. adamlar canavar gibi oynuyor :)

Başından sonuna kadar benim eşim. "Sağolsun evin işini yapar" kısmı hariç. Onu da ben yapıyorum.
Çocuğa bakma işi ters tepebilir, annelik sabrı yok adamlarda. Onu teklif etme ama evin işi için dürtebilirsin. Bir işin ucundan tutsun. Ben mesaj attım şimdi akşama yemek yok dışarıdan söyleyeceğiz diye. Aradığında zaten bebe ağlıyordu allah sabır versin sana dedi kapattık:)
Sen eşine bebeğin tozdan burnunun tıkandığını yetişemediğini söyle, ver eline süpürgeyi, viledayı yapsın. Gönül koyma. Düz mantık bakıyor erkekler, biraz dürtmek gerek. Lohusayken ben de çok alındım da aman bu işler böyle. Napalım bebeler yürüyene kadar elde ettiğimiz kâr. Sonra postalarız adamlara al parka götür evi temizlicem deriz.

baba demeye bir başlasın babaısnı görünce gülücükler atmaya bir başlasın bak nasıl oyunlar oynuyor onunla

baba demeye bir başlasın babaısnı görünce gülücükler atmaya bir başlasın bak nasıl oyunlar oynuyor onunla
Aynen, ben de onu anladım, o günleri bekliyorum. Baba diyen bebeği de yalnız bırakmaz heralde. O zaman ağzının ortasına vururum. Şimdilik izinli sayılır.

BAKIN ŞİMDİIII BÜYÜK HARFLERLE YAZMAK İSTEDİM. ESİM UYANDI GELDİ YANIMA AŞKIM BENDE SENİN OYUNA BAŞLICAM DEDİM BEĞENDİN Mİ AŞKIM DEDİ EVET AMA YANINA ALACAKSIN BENİ DEDİM TAMAM DEDİ SONRA MUGE ANLİ Yİ IZLIYODUM Kİ ÇOK SEVERİM. BANA DEDİĞİ CÜMLE ŞU " KAFAYI YEMİŞSİN SEN SABAH MUGE ANLİ ÖĞLEN ESRA EROL GECE CİNAYET PROGRAMI " BENDE DEDIM KI YAPICAK BISEYIM YOK NAPAYIM BUNLARI IZLIYORUM.

EEEE BU DA HOBİ DEĞİL Mİ O ZAMAN BİRİ AÇIKLASIN BANA ?

Aynen, ben de onu anladım, o günleri bekliyorum. Baba diyen bebeği de yalnız bırakmaz heralde. O zaman ağzının ortasına vururum. Şimdilik izinli sayılır.
evet smdı bi iletişim kuramadığı için sver bırakır. ama anlamaya başlayıncabırakamaz. benim eşimle oğlum hep oyun halinde oğlum baba baba yeni öğrenıyor dha eşimde ölüyor onun baba demesine

Last of us var onu mutlaka alın tavsiye ederim

Biz de eşimle oynuyoruz. Wow,aion oynuyorduk mobaya sardık şimdi bu oyuna. Mmorpg tarzı yeni güzel bir oyun çıkarsa onu da oynarız bekliyoruz bakalım :)) tek zevk aldığım şey oyun oynamak ve akşam eve gidince holeyy rahatça oyun oynama vakti diye çocuklar gibi seviniyoruz. Ben yaklaşık 10 yıldır online oyun oynuyorum ilk defa yarışmalar için adım attık. Bakalım yükselirsek kk pankartıyla çıkarım belki :))))

tamam sen bunu hobi olarak kabul ediyorsan 3 kişinin geçimini sağlamak için akşama kadar çalışan adamın 3 kuruşluk zevkine de laf etmemelisin. sen ona saygı duymuyorsun ki ondan neden evlilik programı izlemene saygı göstermesini bekliyorsun?

Last of us var onu mutlaka alın tavsiye ederim

yahu sorma geçen hafta indirimdeydi denk getirip alamadık. kaçtı indirim. alacağım ama o oyunu kartlar kesilsin diye bekliyorum. bu ay çok abandık oyuna :)

bravo vallahi :) başarılar dilerim size gururlandırın bizi :) bizde çok keyif alıyoruz oynamaktan. hazırlıyorum cipsi patatesi açıyoruz biramızı yada gününe göre bira cips yerine kekimizi çayımızı alıyoruz başlıyoruz oynamaya :)

Geyiğe vur ya kafana takma. Yav he he de geç. Ben seninle oyun oynayacağım sen de gel benle cinayet haberi izle de:) istersen arada bebeğimizi de sallayabilirsin, böylelikle ben de müge izlemem ev işi yaparım de. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…