• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyiliği suistimal eden bir adam.

Sorun şu zengin insanlar değiliz kızımız için bi gelecek hazırlamaya çalışıyoruz ufakta olsa bi paramız var ve ben eşime demiştim ki aşkım maaşını bana ver ben damlaya damlaya göl edeyim. Ben zaten alışveriş meraklısı bi insan değilim üst baş aydan aya bile almam çok çok nadir yani. Yani bi konuda anlaşmıştık ama böyle yapması hoş değil sonuçta 100 kusur lira yine az değil..
Çok haklısın ...şimdi yüz lira veriyor ama ilerde binlerce lira olacak .kardeşimden biliyorum. Oyun içi satinalmalar var ve gerçekten çok tehlikeli .hatta haberlerde bunun haberi bile çıktı .maddi anlaşmazlık yüzünden oyun sevdasına adam öldürmüşlerdi. Bu bir bağımlılık ..sigara gibi hatta daha kötü ..bırakması konusunda ısrarcı olmalısın .

Tamam da içkisi yok sigarası yok bir ekstra harcaması yoksa olabilir çok fahiş paralar değil yani kaldı ki çalışmıyorsunuz da ama eşiniz sizin ihtiyaçlarınızı karşılıyor üstelik maaşını da elinize veriyor tüm birikim harcama herşey sizin elinizde o paradan kendinize mutlaka kıyafet vs. gibi kişisel harcamalarda yapıyorsunuz eşinizin de kişisel bir harcaması bu olaiblir. O zaman çalışıp sizde katkı sağlayacaksınız. Farzedin ki maça gitti bilet alıp mesela. Zaten paranın kalanı sizde daha fazla harcayamaz.

Biz de eşimle oynuyoruz. Wow,aion oynuyorduk mobaya sardık şimdi bu oyuna. Mmorpg tarzı yeni güzel bir oyun çıkarsa onu da oynarız bekliyoruz bakalım :)) tek zevk aldığım şey oyun oynamak ve akşam eve gidince holeyy rahatça oyun oynama vakti diye çocuklar gibi seviniyoruz. Ben yaklaşık 10 yıldır online oyun oynuyorum ilk defa yarışmalar için adım attık. Bakalım yükselirsek kk pankartıyla çıkarım belki :))))

Eklentiler

• Screenshot_2017-04-13-12-27-24.png
    Screenshot_2017-04-13-12-27-24.png
    132,4 KB · Görüntüleme: 37
Bence yüksek meblağlar harcanmadığı sürece karışmamalısınız. Sen çalış et bir hobine 100 lira harcayama. Böyle şey olmaz yani kocaman adam sonuçta. ( oyun bağımlısıyım) :oops:

Bunu biz de oynuyoruz canım. Strike of kingsi. Para yatırmadan da oynanabilen bir oyun. Demek ki abartma huyu var eşinin.

amma abartmışsın ya. adamın bi oyun zevki var belli ki onu da burnundan getiriyosun. hepi topu 100 tl yatırmış.
maaşın dörtte üç buçuğunu da verdi demişsiniz hepsini mi verseydi adam.

Çalışmak kadar çalışmamak da kadının tercihidir. Kocam oyuna şuna buna para yedirecek diye çalışmak zorunda değilim.

Bu sitede bi çalışan kadın terörü var ki sormayın gitsin.

peki tam tersi olsaydı. misal konu sahibi çalışsa tüm parasını çalışmayan(gerçi ufak bebesi varmış çalışmaması normal o ayrı) kocasına verse al yönet diye karşılığında da kocası konu shaibinin 100 liralık atıyorum makyaj malzemesine parfümüne vs para harcamasına izin vermese sorun yaratsa yine aynısını düşünürmüydünüz. çalışmamak kocanın tercihi kardeşim zorunda mı senin maskarana rimeline bu parayı vermek için çalışmaya dermiydiniz.

çalışmak herkese yükümlülük arkadaşım.kocaya has bir davranış değil. sadece türü değişir çalışmanın kimisi maaşlı çalışır kimisi çalışmasının karşılığını farklı alır.. misal yeni doğan bir bebek büyümeye etrafını öğrenmeye tuvaletini tutmaya kendi kendini beslemeye vs çalışır. ilkokul çocuğu dersine çalışmakla yükümlüdür. lise öğrencisi üniversite sınavına çalışır bununla yükümlüdür. eşler bebelerini büyütmeye çalışır. bunların hepsi çalışmadır. konu sahibi şuan bebesini büyütmeye yetiştirmeye çalışıyor. mesleği çok saygın bana göre. keşke bende aynı şekilde çalışabilsem. :)

peki tam tersi olsaydı. misal konu sahibi çalışsa tüm parasını çalışmayan(gerçi ufak bebesi varmış çalışmaması normal o ayrı) kocasına verse al yönet diye karşılığında da kocası konu shaibinin 100 liralık atıyorum makyaj malzemesine parfümüne vs para harcamasına izin vermese sorun yaratsa yine aynısını düşünürmüydünüz. çalışmamak kocanın tercihi kardeşim zorunda mı senin maskarana rimeline bu parayı vermek için çalışmaya dermiydiniz.

çalışmak herkese yükümlülük arkadaşım.kocaya has bir davranış değil. sadece türü değişir çalışmanın kimisi maaşlı çalışır kimisi çalışmasının karşılığını farklı alır.. misal yeni doğan bir bebek büyümeye etrafını öğrenmeye tuvaletini tutmaya kendi kendini beslemeye vs çalışır. ilkokul çocuğu dersine çalışmakla yükümlüdür. lise öğrencisi üniversite sınavına çalışır bununla yükümlüdür. eşler bebelerini büyütmeye çalışır. bunların hepsi çalışmadır. konu sahibi şuan bebesini büyütmeye yetiştirmeye çalışıyor. mesleği çok saygın bana göre. keşke bende aynı şekilde çalışabilsem. :)

Yorumunuz için teşekkür ederim.

Elbette aynısını düşünürdüm. Kendim de okul bitirip çalışmak üzere olan biri olarak söylüyorum bunu. Ayrıca oyun bağımlısı biri olarak söylüyorum. Oyuna para yatırılmasını mantıklı bulamıyorum dünyada aç varken. Hele bu 100 lirayı bulunca iyice şaşırıyorum. Ki konu sahibinin eşinin oynadığı oyunu ben de eşimle oynuyorum. Para gerektirmeden de oynanabilen bir oyun. Her şeyin bağımlılığı kötü olduğu için, O oyuna 100 TL yatırabilecek bir şey buluyorsa bazı şeyleri abartıyor demektir.

Çalışmak, kendi ekonomik özgürlüğünü eline almak çok güzel bambaşka bir şey ama bu çalışmayanlara terör estirebileceğimiz anlamına gelmiyor. Ben çalışmayan kadınları klasik türkiye kadın evdedir erkek evi geçindirir mantığıyla savunmuyorum. Durumları varsa erkek de çalışmasın benim bakış açımla. Ben hayata başka türlü bakan bir insanım. Çok değil biraz zengin olsam eşime bile çalışma gel otur keyfimize bakalım derdim. Dünyaya bi kere gelindiğini ve çalışmak için yaşamadığımızı, yaşamak için çalıştığımızı hatırlatmak isterim. İyi günler efendim.

amma abartmışsın ya. adamın bi oyun zevki var belli ki onu da burnundan getiriyosun. hepi topu 100 tl yatırmış.
maaşın dörtte üç buçuğunu da verdi demişsiniz hepsini mi verseydi adam.

Sen buralara geleceksin diye çok korktum korktuğum başıma geldi :D :D şaka Maka topu topu 100 tl değil daha önce de çok kez yaptı yapmicam dedi yine yaptı oynasın ona bişey demiyorum bende oynuyorum hatta ona ps4 almıştım oyunlar almıştık beraber ama şu oyuna para yatirmasi ve benden gizlemesi sabah sabah sinir kaldırdı

Sen buralara geleceksin diye çok korktum korktuğum başıma geldi :KK70: :KK70: şaka Maka topu topu 100 tl değil daha önce de çok kez yaptı yapmicam dedi yine yaptı oynasın ona bişey demiyorum bende oynuyorum hatta ona ps4 almıştım oyunlar almıştık beraber ama şu oyuna para yatirmasi ve benden gizlemesi sabah sabah sinir kaldırdı
Ne oyunu bu boyle sureklı para yatırılan merak ettim??

Tamam 2 aylıkken bebek çalışılmaz ama 7 8 aylık olunca hepimiz çalıştık demekki bizim çocuklarımız sizinki kadar kıymetli deil diyecem de inanın herkesin çocuğu çok kıymetli.Para yatırma konusunda ise kesinlikle sonuna kadar haklısın.Yatırmasın 1 lira bile çok
ben 4,5 aylık çalıştım. eskiden analık izin 40 günmüş. onlar çalışmış isteyen çalışır. adam sana ne kendim kazanıyorum bu da birazcık keyfim dese bir şey diyemez işte.

Yıllardır oynuyor. O oyundan öbür oyuna. Aşkım sıkılmadın mi artık bırak bizimle ilgilen diyorum olmuyor. Eve gelirken merdivenden çıkarken bile elinde telefon ağır ağır geliyor. Maaşı vermeli çünkü ben çalışmıyorum o paraya da dokunmuyorum bizim için biriktirmeye çalışıyorum yoksa eşimin elinde o para uçup gidicek. Çünkü misal işyerinde yemek veriliyor ama o yemeği beğenmeyip dışarda yiyor ya da starbucksta arkadaşlarıyla birşeyler içiyor. Bende buna üzülüyorum. Bişey de diyemiyorum.
Benim de eşimin de oyunlarımız vardır belki o yüzden gayet normal karşılıyorum hala. Benim eşim de şirkette yemeği beğenmezse gider arkadaşlarıyla başka bir yerde yer..yani normal olan her konuda baskı görüyorum sizde. Ben de çalışmıyorum ama eşim maaşını çıkarıp bana vermiyor kendi değerlendirir. Ben de hiç sormam ne yaptığını çünkü aklına çok güvenirim. Para konusunda da çok şükür sıkıntım yok. Biraz serbest bırakmak lazım yoksa ummadığınız bir anda patlayabilir bu erkek milleti

Sen buralara geleceksin diye çok korktum korktuğum başıma geldi :KK70: :KK70: şaka Maka topu topu 100 tl değil daha önce de çok kez yaptı yapmicam dedi yine yaptı oynasın ona bişey demiyorum bende oynuyorum hatta ona ps4 almıştım oyunlar almıştık beraber ama şu oyuna para yatirmasi ve benden gizlemesi sabah sabah sinir kaldırdı

ya gizlemek değil özellikle söylememiştir. sen 10 liralık ruj alınca söylüyor musun?
azcık empati yapın ya. adam eşek gibi çalışıyodur tabiri caizse. maaşın neredeyse tamamını gelip elinize sayıyor. onu bile yapmayabilir. 100 lira 200 lira da kendine harcasın bi zahmet. aylık bin lira kaptırmış olsa anlarım da bu kadardan zarar gelmez. totale bakma aylık ne kadar gitmiş ona bak.
bi de sen yapma dedikçe adamın yapası gelir.

Yorumunuz için teşekkür ederim.

Elbette aynısını düşünürdüm. Kendim de okul bitirip çalışmak üzere olan biri olarak söylüyorum bunu. Ayrıca oyun bağımlısı biri olarak söylüyorum. Oyuna para yatırılmasını mantıklı bulamıyorum dünyada aç varken. Hele bu 100 lirayı bulunca iyice şaşırıyorum. Ki konu sahibinin eşinin oynadığı oyunu ben de eşimle oynuyorum. Para gerektirmeden de oynanabilen bir oyun. Her şeyin bağımlılığı kötü olduğu için, O oyuna 100 TL yatırabilecek bir şey buluyorsa bazı şeyleri abartıyor demektir.

Çalışmak, kendi ekonomik özgürlüğünü eline almak çok güzel bambaşka bir şey ama bu çalışmayanlara terör estirebileceğimiz anlamına gelmiyor. Ben çalışmayan kadınları klasik türkiye kadın evdedir erkek evi geçindirir mantığıyla savunmuyorum. Durumları varsa erkek de çalışmasın benim bakış açımla. Ben hayata başka türlü bakan bir insanım. Çok değil biraz zengin olsam eşime bile çalışma gel otur keyfimize bakalım derdim. Dünyaya bi kere gelindiğini ve çalışmak için yaşamadığımızı, yaşamak için çalıştığımızı hatırlatmak isterim. İyi günler efendim.

Şunun altını tekrar çizmek istiyorum ben bebeğim olana kadar çalışıyordum. Hamileligimde bile son ana kadar raporsuz çalıştım. Ve işimi bırakmak zorunda kaldım çünkü bebeğime baktirabilcegim bi konumda değilim şuan. Durumumuzu toparlayıp tasinmamiz gerekiyor o yüzden 1,2 sene bekleme kararı aldık. Boyner de satış danismaniydim bu arada. Öyle meslek sahibi de değilim 8 saat ayakta çalışmak zor :) bu arada geri dönme şansım yine var. Sadece zaman.

Benim de eşimin de oyunlarımız vardır belki o yüzden gayet normal karşılıyorum hala. Benim eşim de şirkette yemeği beğenmezse gider arkadaşlarıyla başka bir yerde yer..yani normal olan her konuda baskı görüyorum sizde. Ben de çalışmıyorum ama eşim maaşını çıkarıp bana vermiyor kendi değerlendirir. Ben de hiç sormam ne yaptığını çünkü aklına çok güvenirim. Para konusunda da çok şükür sıkıntım yok. Biraz serbest bırakmak lazım yoksa ummadığınız bir anda patlayabilir bu erkek milleti

Ya doğru da benim eşim değerlendiremedigi için bana veriyor zaten. Tutumlu olmadığını kendi de söylüyor bi evde erkek hesap kitap yapmalı ama bu işler bazen değişebilir.

="Linam07, post: 50959604, member: 764414"]Sakin kalayım mi ?
haha güldüm kusura bakmayın. Bence sakin kalmayın.Adamı bir o zevki varsa bırakın para versin oynasın diyecektim ama bu ne. Kahvaltıda bile oynuyor. .sakin kalınacak durumu geçmiş.

Back