- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 31
- Konu Sahibi NightStalker
ya gizlemek değil özellikle söylememiştir. sen 10 liralık ruj alınca söylüyor musun?
azcık empati yapın ya. adam eşek gibi çalışıyodur tabiri caizse. maaşın neredeyse tamamını gelip elinize sayıyor. onu bile yapmayabilir. 100 lira 200 lira da kendine harcasın bi zahmet. aylık bin lira kaptırmış olsa anlarım da bu kadardan zarar gelmez. totale bakma aylık ne kadar gitmiş ona bak.
bi de sen yapma dedikçe adamın yapası gelir.
Yok bişey demedim zaten ya yine yuttum. Beraber oynayalim dedim. Ben her haltı soyluyorum tabi ki hiçbişey gizlemyorum bi silgi alsam haberi olur neden bilmiyorum yapım böyle olayları da ayrıntılı anlatırım zaten. Ya sorun şu asgari ücret malum, elimizde bi para var eşim de tutumsuz olduğu için parayı bana veriyor bende diğer yere atıyorum parayı. Kirada oturuyoruz bi de. Ha bu arada ilk evlendiğimiz sıra eşim 1.5 sene ne yazık ki iş bulamadı krizden dolayı. Ve 1.5 sene ben çalıştım bazen ay sonunu zor getirdik hiçbir zaman da onu sıkmadim. Şimdi ben evdeyim o çalışıyor çalışmamı da istemiyor ama çalışmak gerek tabi. Zamanı gelince giricem tekrar.