- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 31
- Konu Sahibi NightStalker
-
Oyuna para yatırdığında bütçenizi etkiliyor mu? Mesela o oyuna para yatırdı diye siz almak istediğiniz biseyi alamıyor musunuz ya da evin bi ihtiyacından kısıtlamak zorunda mı kalıyorsunuz?
Eğer öyleyse kızmakta haklısınız, karşınıza alıp ciddi bi konuşma yapın.
Ama öyle değilse bırakın yatırsın, büyük meblağlar da değilmiş zaten. O da onun hobisi sonuçta. Sizin ihtiyaçlarınızdan kısmadığı sürece kötü bi şey değil yaptığı.
Kumar oynamıyor, elalemin kadınlarına yedirmiyor, bütçenizi etkilemiyorsa sıkmayın adamı.
çok şikayetciysen çalış
Sorun şu zengin insanlar değiliz kızımız için bi gelecek hazırlamaya çalışıyoruz ufakta olsa bi paramız var ve ben eşime demiştim ki aşkım maaşını bana ver ben damlaya damlaya göl edeyim. Ben zaten alışveriş meraklısı bi insan değilim üst baş aydan aya bile almam çok çok nadir yani. Yani bi konuda anlaşmıştık ama böyle yapması hoş değil sonuçta 100 kusur lira yine az değil..
Bence burda hatalısınız, adamın hobisi olarak düşünün bunu. Seversiniz sevmezsiniz orası ayrı ama 100 lira sizi ciddi anlamda sarsmıyorsa hobi olarak değerlendirmek lazımHani bu oyuna değil de boğazına giysisine gitse gam yemicem mutlu olucam ama bi oyuna gittiği için fuzuli para yani
Eşiniz sizin kadar tutumlu olmak zorunda değil adam maaşının büyük bi kısmını vermiş size zaten.100 liralık bişeye de takılmayın.Ayrıca zengin değilseniz damlaya damlaya göl olsun da istiyorsanız 6.aydan sonra çogu kadın gibi dönersiniz işinize.Diğer türlü ne münasebet yani evlendiniz diye adamın maaşının tamamının kontrolü sizde değil ya onun bi ayırdına varınSorun şu zengin insanlar değiliz kızımız için bi gelecek hazırlamaya çalışıyoruz ufakta olsa bi paramız var ve ben eşime demiştim ki aşkım maaşını bana ver ben damlaya damlaya göl edeyim. Ben zaten alışveriş meraklısı bi insan değilim üst baş aydan aya bile almam çok çok nadir yani. Yani bi konuda anlaşmıştık ama böyle yapması hoş değil sonuçta 100 kusur lira yine az değil..
evı tasıyın cocuga annenız baksın sızde çalışın bunlar bahane değil...2 aylık bebekle çalışılmıyor benim açımdan. Çünkü arabamız yok evimiz kv ya da aileme yakın değil. Bakıcı olayına da karşıyım. En az 2 sene calismicam sonra annemlerin yakinina tasinicaz. Sormadiniz ama yeterli sebeptir umarım sizin için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?