Iyice midem bulandi bu kadindan ..

Annesine merdiven sildiren adam adam değildir nokta.
Karısına sildiriyor mu
Ay siz ne acımasızsınız ya
Merdiven silmek otobana çıkmakla tehdit etmekten daha iyidir hanımefendi. Keşke onuruyla yapsaydı da biz bu konuda nasıl bir insan olduğunu okumasaydık.
Ve çocuklar asla bir annenin, babanın maddi güvencesi değildir. Evli çocuklarından para isteyeceğine zamanında nafaka talebinde bulunsaydı. Aklı sadece her ay kira ve sigara, bira parasını çocuğundan istemeye mi yetiyor?

Kusura bakmayın, bu konu merhametin dışında. Bana böyle beddualar eden, akrabalara aratıp hem kendini hem beni rezil eden anneye acımadan önce bir sorgularım, kuru kuruya kimseye hakkımı yedirmem, kimsenin hakkını da yemem.
Asıl konu sahibesinin yazdıklarından sonra kaynanayı savunan bana göre insafsızdır, net.

Siz bunu bile bile evlendiniz. Kaynananız çok genç. Ne yapmasını bekliyorsunuz ki tabi ki oğullarına bağlı yaşayacak yani siz ne umut ediyordunuz ?

O yaştaki kadın nerde çalışacak pardon?
Üç çocuk bir anneye bakamıyot
Yanınıza alın madem oda işinize gelmiyor tabi
Merdiven mi silsin ne yapsın?mesleği mi var bu kadının?
Ana var ana var guzelim. Arkadaşımın annesi evliliğinde sorunlar yaşıyordu,kocası da çalışmayan etmeyen bir adamdı...arkadaşım başka bir şehirde universiteyi kazandi..kadın gitti evini bıraktı varlıklı bir ailenin yanında yatılı kalıp çocuk bakmaya başladı...tek işi çocuğa bakmakti,ayri odası vardı, ev işi için zaten yardımcı geliyordu eve ,sigortası ve asgari ucret maaşı vardı.(bu tür aileler size guvenirlerse 3 yıl sizi bir yere bırakmıyorlar,hatta hemen ikinci çocuğu yapan bile oluyor hazır güvenilir kişi varken onu kaybetmeyeyim diye ) arkadaşım annesinin gönderdiği parayla universiteyi bitirdi ...o ailenin yanından yine ayrılmadı annesi...şimdilerde emekli olmuştur.Benim annem de 36 yaşından 62 yaşına kadar çalıştı ...tuvalet de temizledi biz meslek sahibi olabildik sayesinde ...bence bu kadının "analigi " dogurmaktan öteye pek gitmemiş ...

Vallahi işiniz zor. Allah kolaylık versin. Bu durumdan kurtuluşunuz olacağını da sanmıyorum. Bence erkek kardeşler anlaşacaklar. Aylık eşit oran da para koyup önce kirasını yatıracaklar sonra ortada kalan parayı da harçlık gibi haftalık verecekler. Onun dışında ekstra bir para vermeyeceklerini belirtecekler.

O kadın artık çalışmaz. Yıllardır alışmış nasılsa oğullarından geçinmeye. Sabır diliyorum size...

Offf bu kadını evinize almanız yapacağınız en büyük hata olur.

Kaynananın turumu çok çok çok yanlış. Onu ayrı tuturak senin de tutumun çok yanlış. Çalışmıyor kendini oğluna baktırıyor ne demek? Bir evlat tabiki de annesine bakacak. Para istiyor vermeyince veddua ediyor demissin ya inan öyle çocuklar gördüm ki annesi babası istediği şeyi almadığı için küfrediyordu. Ama anne baba evlat deyip katlanıyor. Tam tersi olması seni ve eşini haklı çıkarmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…