Iyice midem bulandi bu kadindan ..

Biz borç içindeyken bile böle bu kadin umrunda degilki . Eve geldi Buzdolabim bozulmustu yatıramamıştık herşey yerlerdeydi gördü ve o gun eşime aşkım ayakkabı alsana diyordu
bu ne ya bu nasıl kaynana yada nasıl insan diyeyım?insanı dınden ımandan kocadan sogutur insan gece gunduz küfür eder..sizin aıleniz yok mu ..onlar ne dıyor.. Kurusu yoook sıgara içiyor bira ıcıyor bu me genç kız gibi hareketler

O yaştaki kadın nerde çalışacak pardon?
Üç çocuk bir anneye bakamıyot
Yanınıza alın madem oda işinize gelmiyor tabi
Merdiven mi silsin ne yapsın?mesleği mi var bu kadının?
benım kaynanam ondan 10 yas büyük çalışıyor ustelık 16 saat olmuş işi zavallı calısıyor emeklı olmak ıcın ..onu geçtim calışmıyırsa sıgara ne bira ne içmesın ....3 çocuk ona bakar âmâ kullandığı dil uygun degıl bu cocuklarında hayatı var sonuçta ..elinden geldiğince bırsey yapabılır

Ay düşmanıma vermesin dedirtecek türden gerçekten.Bu zamana kadar iyi idare etmişsiniz. Eşinizle ortak tutum alın ve paramız yok geçinemiyoruz yetstiremiyoruz deyip artık para kaynağını kesin. Daha da yuzsuzlesirse iletişimi de kesin bu derece onursuz gurursuz olmaz bir kadın ya.

İş eşinde bitiyor. İyice yüzgöz olmuşsunuz. Kadın da genç kız mı anne mi belli degil hareketlerinden. Babasından maaşı yok mu kayınvalidenin

Evet silsin mesela?
Silenler den neyi eksik veya fazla
Benim annem 60 yaşında. Halen çalışıyor.
İmkanları olmadiği için değil. Emekli olabilmek için. İlerde kimseye muhtaç olmamak için.

Köpeklerin duası kabul olsa,gökten kemik yağardı demek lazım böylesine!
Töbe töbe
Ne demek evlada beddua etmek,
Biz artk bakamıcaz sana ,basının çaresine bak diyin.
Bira içen kvde de neymiş ya,calıssın öyle zıkkımlansın.

Merdiven niye silmesin? 46 yas yaslimi sayliyor simdi? Cogu ülkelerde insanlar 65 yasina kadar calisiyor.
Kadin keyfinden vaz gecmiyor, geziyor tozuyor ondan sonra yok cocugum baksin bana. Keyif yapacagina gidip calissin, diger tüm ülke gibi!

Yok canım calısır mı!? Var öyle beleşçi asalaklar. 30 yasında kocası ölüp dul kalsa 10 yasındaki oğlunu işe sokar kendi evde oturur para yer. Öyle midesiz omurgasız kadınlar var. 46 yasında malum işleri yaparken yaslı olmuyor da iş çalışmak olunca yazık yaşlı. Böyle savunan fedaileri de türeyince ne desek boş

Bu devirde gecim bu kadar zorken bir de calismayan kaynanaya bakmak zorunda olmak cok zor. Siz calisiyor musunuz ? Gerci bu devirde iki kisi calissa bile kit kanaat gecim oluyor..

Bu ne ya . Bizimkiler versek de tövbe almazlar. Ev Ocak sahibi olun çocuğunuz küçükken birikim yapın derler. Boyleleri de adam sömürmeye yer arıyor. Evlat bu ya, gecindirecegi bı ailesi var git çalış. Benim annem 52 yaşında calisiyo. Insanda biraz gurur olur.

Mutlu hiden aşk sevgi evliliğimi gerizekali bir kadın için bozamam ama bu gidişle kaynanayi bogacam

Eğer çocuğumun rızkından kesmiyorsa eşimin ailesine yardım etmesini sorun etmem ben. Eğer bizi kısıtlayıp onlara veriyorsa bende arıza çıkarırım. Onun içinde geçerli bu. Ben yaparsam oda kızsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…