- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
bu ne ya bu nasıl kaynana yada nasıl insan diyeyım?insanı dınden ımandan kocadan sogutur insan gece gunduz küfür eder..sizin aıleniz yok mu ..onlar ne dıyor.. Kurusu yoook sıgara içiyor bira ıcıyor bu me genç kız gibi hareketlerBiz borç içindeyken bile böle bu kadin umrunda degilki . Eve geldi Buzdolabim bozulmustu yatıramamıştık herşey yerlerdeydi gördü ve o gun eşime aşkım ayakkabı alsana diyordu
benım kaynanam ondan 10 yas büyük çalışıyor ustelık 16 saat olmuş işi zavallı calısıyor emeklı olmak ıcın ..onu geçtim calışmıyırsa sıgara ne bira ne içmesın ....3 çocuk ona bakar âmâ kullandığı dil uygun degıl bu cocuklarında hayatı var sonuçta ..elinden geldiğince bırsey yapabılırO yaştaki kadın nerde çalışacak pardon?
Üç çocuk bir anneye bakamıyot
Yanınıza alın madem oda işinize gelmiyor tabi
Merdiven mi silsin ne yapsın?mesleği mi var bu kadının?
Evet silsin mesela?O yaştaki kadın nerde çalışacak pardon?
O yaştaki kadın nerde çalışacak pardon?
Merdiven niye silmesin? 46 yas yaslimi sayliyor simdi? Cogu ülkelerde insanlar 65 yasina kadar calisiyor.
Kadin keyfinden vaz gecmiyor, geziyor tozuyor ondan sonra yok cocugum baksin bana. Keyif yapacagina gidip calissin, diger tüm ülke gibi!
Mutlu hiden aşk sevgi evliliğimi gerizekali bir kadın için bozamam ama bu gidişle kaynanayi bogacamBu adami nerde buldun?
Bence boşan. Gercekden.
Bu kadin 46 yaşına kadar çalışmamış şimdi başlamaz. Alışmış yontmaya. E kocanda sen karışma diyor ama veriyor ve vericek.
Kadin hakli. Çalışmak asla bir seçenek olmadığı icin otobana cikacak değil. Zaten ciksa bile sigara parasini zor cikartir ama neyse
Çocugum yok evlnmeden öncede kaynanam arada calisip arada cslismiyordy ama yine syrekli birseyler isterdiSizin çocuğunuz var mi
Evlenmeden önce de böyleydi dimi
Ben clsmiyrm eSim ofis duzgun firma olmazsa olnaz diyor oylede bulamadim bir turlu aylardir arıyoruz. Ben 24 yaşındayım eşim.29Siz çalışıyor musunuz?
Bir de kaç yasindasiniz? Kaynana çok genç cunku
Benim ailem de ayipliyolarbu ne ya bu nasıl kaynana yada nasıl insan diyeyım?insanı dınden ımandan kocadan sogutur insan gece gunduz küfür eder..sizin aıleniz yok mu ..onlar ne dıyor.. Kurusu yoook sıgara içiyor bira ıcıyor bu me genç kız gibi hareketler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?