Iyice midem bulandi bu kadindan ..

Allah sabır versin biran acaba eitim falanmi yazdı diye düşündüm aynı benim kaynana modeli üstelik kp de var para biter aşk başlar Bizde sonrası Allah b..... versin Seni cooookkk iyi anlıyorum

Benim üslup gayet terbiyeli şimdiye kdr hiç terbiyeszlik etmedim .
Hak ediyor da işte ... Malesef birşey demedim .

Ayyyyy korkunçç filmleride ki sorumsuz anneler gibi aslında kendi halinde iyi niyetli size karşı sevgi dolu olsa ona bakmanız size sorun olmazdı bence sonuc olarak annesi bi erkek evlatta ihtiyacı varsa tabiki balmak zorunda ama bu sömürmek artık aslınds gerçekten de evlense cok iyi olur yasıda genc neden olmasın :) hazıra

Daha 46 yasında şimdi çalışmaya başlasa emeklilik yaşına kadar sigortası dolar ölümlü dünya Allah korusun oğullarına bir şey olsa dilenecek herhal burdan girin işe sokun gerçi alışmış yine ister en kestirme yol koca bulmak diycem oda boşar bu kadını:))siz en iyisi kocayıda alın yurt dışına kaçın bence:)

Bi an konuyu ben actım zannettim . Bendede aynısından var.
Bu kadın dünyada tek olmalı diyordum sizde bende de var yazmışıniz Allah'ım kolaylık versin
Başka meşgale versin de rabbim bunlara sizin olduğunuzu unutsun inşallah

Bence annenizin eşinizi arattigi akrabalara eşiniz ağzının payını versin. Karışmayın bizim aramızda deyip kestirip atsın. Kolaysa kendileri versinler o kadar parayı !
Kaynananiz icin is arastirsaniz belki çalışır ne bileyim. Bu devran böyle dönmez nereye kadar katkanacaksiniz ki? Veya koca bulun en iyisi

Konunuza hem çok üzüldüm hem de çok sinirlendim.
Hala günümüzde ileride sırf bana baksın, benim güvencem olsun, sigortam olsun diye çocuk yapanlar var.
Bu hanımefendi de onlardan biri.
Sonra da çocuk sahibi olmak istemeyenlere bencil diyorlar.
Bence bu hanımefendi bencillikte zirve.
Ayrıca kayınpederinizde çok bencil. Eski eşinden aşağı kalır yanı yok. Kayınpederinizin de bu yoklukta 4.çocuğu olması da ayrı bir bencillik.
Millet çocuk sahibi olmayı spor olarak benimsemiş demek ki..
Bir de çocuğu olmayanlara bencil diyorlar.
Böyle bir anne figürü olacağıma, hiç anne olmam daha iyi.
Maalesef kayınvalideniz bir gelir bulana kadar sizden isteyecek.

Allah yardımcınız olsun.

Son düzenleme:

O rahatligi oglu veriyor ama. Hic o kadina kizma. Adam sana halen karisma diyor. Ben olsam bosanirdim cocuk olmadan. Ne esin, ne annesi degisir. Ömür boyu hep bu kadina vermek zorunda kalirsiniz. Kendini bu denli kullandirtan adam artik almisti buna. Simdi zoruna gidiyorsa, cocugun oldugunda daha cok zoruna gidecek. Ona birsey alamadan bu kadinin kira parasini ödemek cigerini yakar.

Tek care bosanmak. Kendi hayatini yöneten bir adam ile evlen bence.

Kv daha gençmiş. Maddi destek konusunda diğer kardeşlerle birlikte bir düzen tutturamazsanız en sonunda bu kv size yerleşmek zorunda kalır. Bu kv ile de aynı evde yaşanmaz. Herkes bütçesine göre örneğin siz 500 diğerleri 300er verse bu şekilde para versin. Bu düzen tutmadan çocuk yapmayın. Çünkü böyle yaşanmaz. Para verdiği içim yaşanmaz demiyorum ama karşı taraf sağlıklı değil.

Oğluna beddua eden bir anne nasıl olabilir? Şoktayım.. yaşlı olsa tamam da, enerjisi gayet yerinde kadının. Üç oğul bir araya gelip anneleriyle konuşacaklar, hatta çalışmasını söyleyecekler diyeceğim de, bu kadın hayatta çalışmaz, eşiniz de istemez çalışmasını sanki.

Oğluna otobana mı çıkayım ? Diyen kadınn öyle bir durumda neler diyeceğini düşünemiyorum . Vardan yoktan anlamıyor.

Konunuzu htrladım sanki çok çay yapan kadındı demi

Bu adami nerde buldun?
Bence boşan. Gercekden.
Bu kadin 46 yaşına kadar çalışmamış şimdi başlamaz. Alışmış yontmaya. E kocanda sen karışma diyor ama veriyor ve vericek.
Kadin hakli. Çalışmak asla bir seçenek olmadığı icin otobana cikacak değil. Zaten ciksa bile sigara parasini zor cikartir ama neyse

Bence bir cinnet herseyu halleder, kocana da anasina da diye gecireceksin cinneti bak ciddi soyluyorum yoksa kurtulamazsin, kocanada diyeceksin ya annen ya ben diye ama soyle afilli bir cinnet olacak kadin diyecek ki bu deli bunun evine gelinmez...ben olsam 40 kere cinnet gecirmistim...siz calisiyor musunuz bu arada

...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…