Iyice midem bulandi bu kadindan ..

Bu ruh hastasi kadinin kesinlikle tedavi olmasi gerekiyor.
Biktim.artik ben ya
Surekli tehtit ediyor eşimi .
Orucun kabul olmasın hakkım haram olsun .
Yok oğlum sana ne oldu .
Yok otobana mi cikayim
Yok şimdiye kadar evlenmedim gösterecem ona .
Erkek gibi oldum sizin yüzünüzden neler neler .
Yok arkanızı topladım . Yok bilmem ne .
Işletim yolunda gitmesin inşallah , iki yakan bir araya gelmesin inşallah . Anca beddua . Allah belasını versin artik

Yok otobana mi cikayim
Özür dilerim valla ama buna sesli güldüm
Valla o kv bende olsa coktan balatalari siyirmistim cokk haklisiniz. Bu zamana kadar hep istedigini elde etmis edemeyince de kuduruyor belli ki artik elinizi ayaginizi cekmenin vakti gelmis istedigi kadar beddua etsin allah herseyi goruyor.

Orucu kabul edecek mercii kendisi olmadığı için mesele yok.
Gözümde eski Türk filmlerindeki birkaç tipleme canlandı.
Nasıl bir tabir kullansam da tepki almasam diye düşünüyorum ama ucuz aşağılık bir tip gibi geldi Allah affetsin.

Onca beddua ve saçmalık.. Allah ıslah etsin diyeyim.
Evlenmeyi düşünmez mi?
Gençmiş baya. Böyle ömür geçmez. Tamam anadır ama siz de insansınız sabır bir yere kadar.

Eşim.iyi kzaniyo şükür ama bizde yani anca .
Çünkü çok gider var borç çok

Havaya para atıyor gibisiniz ya insan durumu iyi olsa da düşünür. Kenara atsan birikim olur. Bilemedim. Eşiniz ne diyor peki bu duruma? Çözüm düşünmüyor mu hiç? Ölene kadar böyle tepenizde yaşatmayın sonra ki sizi de gömer bu kadın.

Benim babam da böyle arsız, bosaniyorum sırf bu yüzden yanına gitmeyeceğim
bosverin istediğini desin eşiniz de merhametli biri demek ki kıyamıyor zamanla kaniksamaz yüz vermeyin çok ısrar ederse eşinizde aynı şekilde cevap versin "napim anne otobana mı çıkayım "desin

Sokak dilencsi gibi kadın ..
Onlara da allah versin deyin çarlayıp
Beddua etmeye başlıyorlar..
Tip o yani
Allah kurtarsın kardeş

Eşim bıktı artık.. napsın mecbur kalıyor hep ..
Nasıl bi insan olduğunu anladı anneliğini kullanıp haraç keser gibi para aldığını .
Her ay vermeyeceğim artık diyor o da zorla veriyo

Düşünüyormuş da kimse.yok biraz zor istemiyor la istiyor arası

Bi kaç hafta sonra siz arayın ondan borç isteyin eşiniz birine kefil olmuş olsun oda ödememis kaçmış haciz gelicek vs tarzı konuşun sonrada banka maaşın büyük bir bölümüne el koydu 2 yıl falan diyin hep yokmuş gibi konuşun belki böylece peşinizi bırakır

Eşim bıktı artık.. napsın mecbur kalıyor hep ..
Nasıl bi insan olduğunu anladı anneliğini kullanıp haraç keser gibi para aldığını .
Her ay vermeyeceğim artık diyor o da zorla veriyo

Adama da zor yani. Atamaz sonuçta. Bu evdeki çocuğa iyi bir iş bulamaz mısınız? Doğru düzgün para girse eve. Eski eşten nafaka filan alamaz mı tekrar dava açılsa adamın durumu nasıl? 3 5 ne gelse sizi bırakırdı biraz.

Allah yardımcın olsun bacım.Huzur kalmaz tabıkı.

Adam batık yeni oğlu oldu bi de eşinden kendine zor bakıyor o da borç istedi vermedik diye aylardır kus bizle . Nafaka olayı olmaz artık yani o çocuğa da anca bu işi bulabildik . Malesef . . O da evlncko zmn yine biz vermeye devam . Çalışması şart kadinin

Gelen giden de size gözünü dikmiş maşallah. Kadın çalışsa pekala kendisi bile emekli olur aslında. Siz varken gerek duymuyor tabii. Elden sigarasına filan parayı kesin bence. Alışverişini kendiniz yapın aylık idare edecek şekilde. Sigaraya, gezmeye parası olmasın belki o zaman mecbur kalır.

Onları artık vermiyoruz zaten .
Zorla koparıyor işte kırayida
Eşimde sinirlendi vermeyecekti.
Sırf kardeşi borç olarak diye arayınca sırf kardeşi için borç olarak veriyorum ama diye söz verdi yarın verecek .

Sizin üslup da çok normal değil gib, belki psikolojinizi bozmultur. tam anlattığınız gibiyse rezalet. Köpeklerin duası kabul olsa gökten kemik yağardı derler. Diğerleriyle bir araya gelin her ay, herkes belli para versin. 400 er gibi. Onunlada geçineceksin bizi huxursuz etme deyin. Ahlakende sıkıntı çıkaracak gibi bi tip. Tehditleri de orijinal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…