- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.666
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
O evli bosanali 10 yil olmus zatenKayınpeder nerede?
Maaş yok mu ondan?
MantıklıKaynanana acilen koca bulun , kurtulun .
Yanınıza alın kira derdinden kurtulun diyecemde,hepten delirtir bu kadın.Zor vermese anne,verse size kalan bir şey yok.Allah ıslah etsin.Cocuklari yaka silkerken bedduası tutar sanıyor,kıyamam.
Vallahi agzim acik okudum bu nedir ya ? Sabriniza hayran kaldim ben coktan atese vermistim ortaligi. Annem hep sadece dogurmayla ana olunmuyor der canim annem yine hakli cikti. Net bi karar alin ve artik gecinemiyoruz deyip para vermeyi kesin bence. Ne yapiyorsa yapsin kaynana. Arattirdigi akrabalardan istesin biraz da.
Biz borç içindeyken bile böle bu kadin umrunda degilki . Eve geldi Buzdolabim bozulmustu yatıramamıştık herşey yerlerdeydi gördü ve o gun eşime aşkım ayakkabı alsana diyorduBöyle asalak insanların bedduası kabul olsa ohoooo,
Paramız yok diyin hatta aakrabalarına birazcık duyurun borcumuz var falan diye birazcık da göz yaşı
yüzü olmaz millete aratmaya
Girip girip 2 gunde bırakıyor herhalde bu da bir strateji bakın görün ben yapamıyorum mu diyo kigencmis. annem 55 yasinda hala calisiyor. ise girmesini teklif ettiniz mi
Malesef istememiş zamanındaBosanmissa nafaka almiyor mu zor valla cekilir dert degil. Insanin aklina cozum de gelmiyo bu kadar cirkeflikle karsilasirsam verdirtmem bisekilde engel olurum. Bulsun kendine bir eş...
Kuduruyorum sinirden . Ama arayamiyorum malesef çok.kotu bir durum anlatamam ... yüzüne gülmek ne zor patlarken ..
Bu ruh hastasi kadinin kesinlikle tedavi olmasi gerekiyor.Biz borç içindeyken bile böle bu kadin umrunda degilki . Eve geldi Buzdolabim bozulmustu yatıramamıştık herşey yerlerdeydi gördü ve o gun eşime aşkım ayakkabı alsana diyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?