- 27 Haziran 2014
- 118
- 67
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
- #1.201
GeleceginSifresii'ne attim :)rica ederim kime attn :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GeleceginSifresii'ne attim :)rica ederim kime attn :)
ben eskidn denemstm pek begenmemstmGeleceginSifresii'ne attim :)
Ben önereyim yalnız herseyi söylüyor kadın morelin bozulabilir bide gitmek zahmetli tekrar gitmek için fırsat yaratmaya calışıyorumYa ben İzmir'deki falcılar konusuna da yazmıştım, benim bi tanıdık Kemeraltı'nda "Angel" diye birine fal baktırmış, hangi cafe hatırlamıyorum. Adammış işte bakan, gay olsa gerek. Hayatındaki adamı, beraber iş kuracağını falan bilmiş. Çok merak etmiştim o ara, gitme fırsatım olmadı ama anı ve geleceği tutturmuş diye biliyorum. sonrası için dediği başka şeyler çıktı mı bilmem. bence İzmir topiğini bi kurcala vardır illa ki birileri:)
Arkadaşlar merhaba. Uzun zamandır sitedeki Binnaz Abla konusunu takip ediyorum, şimdi de bu başlığı görünce kendi deneyimlerimi aktarmak için üyelik aldım :) Bu ara baktırmıyorum, sıkıldım çünkü. Döktüğüm paralara da acır oldum. İnşallah baktırmam daha da.
Baktırdığım kişilere gelirsek;
Binnaz'dan başlayayım.
Sezgi Candan: İlk olarak bu kadınla başladım. Mevcut durumları bildi aslında, uzun uzunda yorum yapmıştı. Gelecek hakkında dedikleri tutmadı tabii ki. Hatta hikaye uydurmuş resmen.
Ceren Esemen: Bu da sembollere göre yorumluyor. Gelecek tutmadı.
Selin İmer: Nokta atışları vardı, yok diyemem ama sorduğum soruya istinaden de uydurmuş olabilir ve tabii ki gelecek tutmadı.
Öykü Gezgin: Eh işte. Uzun bir süre vermişti, tutacağını sanmıyorum.
Umut Işık: Hayatımda bu kadar tırt bir yorum almamıştım. Bi de profilinde net tarihler falan diyor. Hiçbiri tutmadı. O profildeki yıldızlar neye göre verilmiş, onu da anlamadım.
Yağız Er: Salladı. Canımdan cicimden başka bir şey yok yorumunda.
Burak Aksu: Bu adamı beğenmiştim. Göz boyamıyor en azından.
Suzan Özyaz: Sembollere göre yorumluyor. Gelecek tutmadı tabii ki.
Rabia Barika: Nokta atışları vardı.
Zeren Yıldız: Bu kadını Türk dizilerine senarist olarak atasınlar, yok böyle bir şey.
Bade Emren: Pozitif düşünmeye iten birisi. Gelecek tutmadı tabii ki ama dertleşme tarzında bir fal olmuştu.
Esin Güven: Pembe tablocu. Profilindeki yorumlara aldandım bi de. Gelecek tutmadı bunda da.
Gizem Sitare: Sesli yorumculardan ilk bu kadını denedim. Pek beğenmedim, daha doğrusu anlaşılır bir yorum değildi. Hem ses kalitesi çok kötüydü, hem de yorumlarken sürekli 'eeeee eeeee eeeee' şeklinde konuşması yüzünden odaklanamadım. Tutmadı yani.
Karaca Duran: Bunun samimiyetini sevmiştim. Pozitif düşünmeye iten birisi bu kadında. Kötü diyemem, ama çıkmıyor.
Nehir Ateşoğlu: Verdiği tarihe daha var aslında ama mevcut durumları bilmişti. Yorumu da güzeldi yani öyle alıp allayıp pullamıyor, arkadaş ortamında bakılan fallar gibiydi, beğenmiştim.
Kemal Devrim: Bu adam isminizin sonuna '-can' takısını ekliyor, nasıl kötü duruyor nasıl kötü duruyor. Tutmadı tabii ki bir de reklam yapıyor Facebookta sayfamı beğen falan diye
Defne Tanrıkulu: Burç bilgisi istiyor, burç bilgisine göre de karakterinizi yorumluyor işte. İnternetten burç özelliklerine bakıp ben de yorumlarım açıkçası.
Rüya Yıldız: Tutmadı.
Şennur Yıldırım: Bu kadında sesli yorum yapıyor ama ben içimi bu kadar daraltan bir ses duymamıştım daha önce. Sürekli bir nefes çekişi var 'haaağ' diye, odaklanamıyorsun. Avukatla evlencekmişim falanmış filanmış. Alakasız.
Nil Güneş: Tırt.
Hülya Demir: Bu kadın mevcut durumu bildi, aslında daha da derinlere indi. Gelecek hakkındaki öngörüsü çıkar mı bilmiyorum ama geçmişle alakalı tahminleri doğruydu.
Tuana Akın: Verdiği tarih 1 ay sonra. Çıkacağını sanmıyorum, tarihte uzun olduğu için yorum yapamıyorum pek ama nokta atışları var.
Natali Derinsu: Tırt.
Yeşim Çakır: Eh diyebilirim.
Sahra Buhari: Hem yorum yapıyor, hem de tavsiyeler veriyor. Tahminleri doğruydu. Sitede ilk kez bi yorumcudan memnun kalmıştım.
Saadet Durmaz: Zeren bir, bu iki. Güzel bir senaryo yazmış, ama nasıl senaryo. O kadar alakasız ki. Hiç memnun kalmamıştım, iade istedim hemen.
Merve Akın: Tarot baktırmıştım. Hani internetten açıp kartın anlamını okursun ya, aynen öyleydi. Bi yorum falan katmamıştı.
Benna Küçüker: Katina baktırdım buna da. Yorumu güzeldi.
Emir Can: UZAK DURUN! Öyle bir yorum yazmış ki Türkçe olduğu halde anlamıyorsun. Sakın baktırmayın, hiçbir şey anlamazsınız.
Asude Işık: En iyisi. Bir insanın hisleri bu kadar mı yoğun olur? Her şeyi bilmiş, benim kimseye söyleyemediklerimi bile söyledi. Verdiği tarihlere daha çok var ama bilmiyorum. Geçmişi tam tutturmuştu.
Fal Sepeti'ne gelelim.
Demirkan Deren: Uzun bir yorumdu ama bakarken elinde kart mı vardır nedir çat çat vuruyor, anlayamıyorsun. Tırt.
Fal Alem.
Rezzan Abla: Durumlar hakkındaki yorumları doğruydu. Verdiği tarihlere de daha var, ama geçmiş tuttu bunda da.
Fal Kutusu'nda da çok kişiye baktırdım, fiyatlar ucuz ama pembe tablocu hepsi.
Benim tecrübelerim bunlar arkadaşlar. Daha yazamadıklarım da var, genelde yeni yorumcular bazıları da. Çok para döktüm, cidden acıyorum.
Ayrıca bu başlığı açan kişi de çok iyi etmiş. Binnaz'dakilerin çoğu umut tacirliği yapıyor zaten. Doğru düzgün yorumcu 2 3 tane. Yüzde sekseni tırt yani.
leyla umit yanar baktirabilirsin 15 tlBinnaz da 180 kredi ile bekliyorum onerisi olanlara acigim:)
Kahve mi tarot mu peki?leyla umit yanar baktirabilirsin 15 tl
canım sadece kahve bakıyorKahve mi tarot mu peki?
Merhaba eylemin telefon numarası varmi acaba sende hala fal bakıyormu bana atabilirmisin Rica etsemMerhaba Kızlarrr
Ben de geldim hem de çıkan fal haberiyle
Bu kadar olur kizzz pofu
Biz seninle aynı dönemde baktırmıştık Eyleme...
Hatta sana çıktıkça içim erimedi desem yalan olur..
Amaaa çok çok şükür...
Benim de falım esas konum tam da eylemin dediği şekilde oldu.
Sonra tekrar aradım yine olacak dediği şey hemen gerçekleşti
Şu anda yine bekleme asamasindayim inşallah dediği yine olur.
Bu arada beni hatırlarsınız falları bırakip uzun süredir duâ ediyordum.
Çok şükür Rabbime dileğim kabul oldu diyeyim.
Sonuçta O istediği için oldu.
Not; Ben aylarca fal attım baktırdım online, telde, yüzyüze bana farklı hiç yorum yapılmamıştı.
Öyle de oldu.
Selena. Şehrazat. Hüma Bal. Fama. Saraylı. Şevval Erdal. Sevgi duman. Telde Didem ve en son Eylem hepsi bildi....
Ama Eylem çok farklı kızlar çalışma disiplini üslubu tarzı akiciligi bir harika. Bundan sonra baktirirsam sadece onu ararım diyorum enerjim tuttu.
Sadece @benazir ile yaşadığı olay için Üzgünüm. Kuzum senle yaşanan olaydan dolayi kizmistim eyleme ama kadının dediği herşey doğru çıktı teyit ettim yani ve dediği olayı da yaşadım.
Tarihe takilmayin biraz sarkabiliyor.
Öpüyorum hepinizi
Merhaba eylemin numarasini bana atabilir misineylemin bana birisi en son falında biri teee ilk falında ( yanlış hatırlamıyorsam ekim sonu yada kasım başı ) dediği 2 şey daha çıktı...bende tek tutarlı falcı bu kadın oldu..falında dedikleri çıktığı için yazıyorum
Bana da atabilir misinizMerhaba e
Merhaba eylemin numarasini bana atabilir misin
Eylem'e bende baktırdım. ancak işle ilgili dediği şeyler çıkmadı, dolayısıyla aşk konusunda da dediklerinden şüpheliyim. zaten genelde bilmediğim veya bilemeyeceğim durumlardan bahsetmişti... zaman verip şöyle şöyle biri senden hoşlanıcak demişti, şöyle bir yere gittiğinde demişti, olmadı mesela.. ama yine de sıcak ve iyi biriydi.
numarasını sildim ben..kimseye de vermem olsa dahi..Merhaba e
Merhaba eylemin numarasini bana atabilir misin
bende şok oluyorum gerçekten. defalarca yazdık kadın sende buyu var diye parayı alıp telefonlara çıkmadı v.s diye insanlar faydalansin, bu kişinin tuzagina dusmesinler diye. hala eylemin tlfnunu isteyenleri gördükçe pes diyorum.Kadinin dolandirici oldugu söylediklerinin çıkmadığı birçok kişi tarafından telefonda fal bakanlar konusunda yazıldı... şaka mi yapıyorsunuz