- 30 Ağustos 2015
- 326
- 406
-
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
kızlar slm...burada bir iki övüldüğünü gördüğüm için biryolunvarda ayline baktırdım.heresin aksıne cok net asla aslan diyerek bişeye hayır olmayacak dedi...ama diğer falcılar gibi gecmişten simdiden hiç bahsetmedi...yani işim veya hayatımla ilgili işte sunuda bildi dediğim bişey olmadı..fala inanma falsızda kalma derler ya asla hayır deyince bi kötü oldum....nasıldır aylin...yorum yapınnnnnnnnn
kizlar bende yazdim serkan tek cikti diye,binnazabla bolumune yazmis olabilirim..cok sasirdim yaÖyle mi valla insan şaşırıyor anda bu kadar iyi olunca beklentiye giriyor. Yani tuhaf valla
kiz incesaz serkan tek banadaciktiii...ozele gelsenebenimki öyle değildi canım benim bilmediğim bir durumu bilmişlerdi, o dönem haberim yoktu öyle bir şey olabilceğinden bir ay sonra öğrendim. anda değildi yani yoksa çıktı demem.
bu arada emine kurtulus,falcı aylin,binnazdaki serra ve eylemde bildi, onlarda serkan tek gibi yorum yapmisti ama o kadar detay vermeden ama..yarısı çıktı canım diğer yarısı imkansız
bu arada emine kurtulus,falcı aylin,binnazdaki serra ve eylemde bildi, onlarda serkan tek gibi yorum yapmisti ama o kadar detay vermeden ama..
canım eylemde bu konuda tuttu,gelecek icin baska seylerde var onlari henuz bilemiyorumtelefon Eylem mi _ ya ben de onu çok çok beğendim.umutluyum da.. o da çıktı mı?
canım eylemde bu konuda tuttu,gelecek icin baska seylerde var onlari henuz bilemiyorum
Birsey daha var laf cafe canana gittim gecende,evime yakın orası,dedigi kucuk birsey dun oldu..ayrıca falını cok begendim,anı ve gecmifalan super anlattı
yok canım laf cafe falcısı cananCanan telefonla da bakan canan mı yanılmıyorsam İzmirdeydi yoksa bu Canan o değil mi
Olumlu sayılbilecek bir şey mi? Eylem beni de çok şaşırttı soru sormama rağmen her şeyi dökmüştü, diğerleri ile de aynıydı.Vadesi daha var ama
eylemi ben beğenmemiştim. Sanırım bana tutturan kişi çok az...
hadi yaa , hiç mi tutmadı.. bende tutarından da üstüydü
Oyle mi diyorsun kiz. Ise gireyim de kendime ilk maas hedayesi olarak eyleme fal baktirayim bari
Hic tutmadi. Bende tutturabilen olmadi duzgunce...hadi yaa , hiç mi tutmadı.. bende tutarından da üstüydü
Hic tutmadi. Bende tutturabilen olmadi duzgunce...