iyi/kötü falcılar

Durum analizi yanlis cikti bende ama gelecegi bildi diyebilirim. Aylin kotu degil ama bir yerde enerji meselesi bu. Birden fazla falci denemeden anlayamiyorsun ve birine cok iyidir, birine alakasizdir. Sen kulagina kupe yap, hayatina devam et.

benimki öyle değildi canım benim bilmediğim bir durumu bilmişlerdi, o dönem haberim yoktu öyle bir şey olabilceğinden bir ay sonra öğrendim. anda değildi yani yoksa çıktı demem.
kiz incesaz serkan tek banadaciktiii...ozele gelsene

canım eylemde bu konuda tuttu,gelecek icin baska seylerde var onlari henuz bilemiyorum

Olumlu sayılbilecek bir şey mi? Eylem beni de çok şaşırttı soru sormama rağmen her şeyi dökmüştü, diğerleri ile de aynıydı.Vadesi daha var ama

Birsey daha var laf cafe canana gittim gecende,evime yakın orası,dedigi kucuk birsey dun oldu..ayrıca falını cok begendim,anı ve gecmifalan super anlattı

Birsey daha var laf cafe canana gittim gecende,evime yakın orası,dedigi kucuk birsey dun oldu..ayrıca falını cok begendim,anı ve gecmifalan super anlattı

Canan telefonla da bakan canan mı yanılmıyorsam İzmirdeydi yoksa bu Canan o değil mi

Oyle mi diyorsun kiz. Ise gireyim de kendime ilk maas hedayesi olarak eyleme fal baktirayim bari

kesinlikle canım, soru sormadan bilmişti her şeyi , yanılmıyorsam birkaç kişi daha memnun kalmıştı..

Bence de bu hedayeyi vermelsin cendine

E be Chery e be Chery yine mi banlandın sen, daha öğlen konuştuk hangi ara yine tıktılar seni içeri.

Birdahaki yıl öneri suncam KK da en çok ban alan diye pofff

Benım tekrar baktıracaklarım :
Yamiba.com da kahve piri Behfi
Tellwe de Forain,taraça,lokmanhekim,. bikac begendıgım daha var ama onların gelecek yorumuydu ,cıkıp cıkmadıgını sımdı soyleyemem. olursa yazarım artık
geleceginsifresii de oldukca basarılıydı benım ıcın. durum analizi cok ıyıydı. hiç bilgi vermemıstım buna ragmen en net anlatan falcılardan.
Biryolunvar da kahınvanga ya bayıldım desem yeridir.
bunlar benım goruslerım tabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…