iyi/kötü falcılar

Aralarından bir tek Vanga ya baktırdım da nasıldı, yani çıktı da mı bayıldınız, yoksa geçmiş ve durum analizi mi başarılıydı?

Vanga ilk falda fena degildi gecen yine attim sacmalamis

Onda kesin bir şeyler var Baldanım , ben artık eminim. Bak, Tellwedeyken çok süperdi, sonra Byv ye geçti, yine iyiydi sanki, sonra şekerimli ağız değişti .. ben kaç kez yeni hesaplardan attım çok iyi bildi ama bu benim için bir başarı değil, bir sorgulama haline geldi. Ne zamandır kahve/tarot/katina 15 tl yani bir şeyler dönüyor bunu biliyoruz da ne bileyim ama şu kesin tellwe Vnga ve Byv Vanga aynı değil.

Valla biktim ya. Soylr biri olsa birkac soruma cevap alsam birakacagim bu isleri ama sorulara hic cevap alamiyoruz ki sekerim

Sema indirime girse de ona atsam bi daha. 3 kisi denedim iste vanga, berrin, deniz. Vanga ve berrin cok kotuydu. Medyum deniz eh iste. Cok darda kalininca 10 liraya denenebilir.

Kolay kolay birini önermem,sadece ben olsam da önermezdim ama Benazir e yaptığı nahoş davranışı saymazak Eylem cidden iyi, yani bende henüz zamanı var ama sonucu bildiği kişiler de olmuş.Bi ara deneyebilirsin.Bana sadece anne adı sordu ve iş bu kadar sonra kendisi anlattı en son cvp verdi.. yaklaşık 20 dk da sürdü. Ama işte bende neredeyse birçoğu anda çok çok iyi, bu daha çıkmadı.

Aralarından bir tek Vanga ya baktırdım da nasıldı, yani çıktı da mı bayıldınız, yoksa geçmiş ve durum analizi mi başarılıydı?

Benım beklentimi karsıladı dıyeyım sıze. ben gelecegi ogrenmek ıcın baktırmıyorum zaten Allahtan baskası bılemez cunku. su ankı durum ve dusunceler onemlıydı onu da kımsenın anlatamadıgı detaylarla anlatmıs. yanı neredeyse benı tanıyor dıyecegım

falcı aylin e de baktırdım . iyiydi sunları sunları bıldı dıyemem. kötuydu benle alakası yoktu da dıyemem. farklı bı açıdan bakmıs. zaman gosterırı cıkar mı cıkmaz mı

O aklimda ama su an maalesef. Insallah ise baslarsam baktiracagim ona. Kritigini yapariz.

İnşallah :) Lorus ya sen bu İst topiğinde bahsi geçen Göker e baktırdın mı ?

Gidince uzun uzun yazacağım herhalde... ben haftaiçi yoğun çalışıyorum zaten çok vaktim olmuyor haftaiçi... bakırköyde yaşıyorum ben cumartesi günleri de genellikle bakırköyde işim oluyor.... taksime gidecek vakti ben ayda bir bulabiliyorum. onda da iki kez tuğbaya gittim. tuğbanın ilk falı ile ikinci falı arasında baya fark vardı, tutarlı değildi. zaten ikinci falı soru sormak için baktırmıştım o da tesadüfen taksimde olduğumda oldu.

Gökere yılbaşında gideyim dedim. sağolsun bi arkadaş bana yolladı numarasını.mesaj yazdım, cevap vermedi.Genel müdür bizi geç bırakınca, gökerden cevap gelmeyince sinirlendim gitmedim. Ben falcılarda birazda sanırım iş ahlakı, insanlık, etiklik arayan bir insanım maalesef kendimde öyle olunca tabe... tabiki sonuçta önemli de... ne bileyim içime sinmeyene de baktırmam gerekmiyor.

muhtemelen iki hafta sonra falan giderim gökere bir baktırırım yazarım durumu zaten. Yeterle göker çok övüldü. Tuğba da övülmüştü çok... ya bende tutmuyor genellikle enerjileri...

Ben de akşamdan beri, diğer topiği okuyorum..Göker, Tuğba,Zaza ve Hande aklımda kaldı..

Yazarsan sevinirim :), Zaza nerdeymiş bu arada onu biliyor musun

Ben de akşamdan beri, diğer topiği okuyorum..Göker, Tuğba,Zaza ve Hande aklımda kaldı..

Yazarsan sevinirim :), Zaza nerdeymiş bu arada onu biliyor musun

Ben sadece Tuğbayı biliyorum. Hande için o topikte seveni de çok. sevmeyeni de çok. bildiği zaman feci biliyor sanırım.Tuğba için mesela çok az kişi kötü yorum yapmıştı. Hatta birisi baya iddia etmişti Tuğba da çıkmayan varsa .... gibi şeyler yazmıştı. herkeste farklı enerjiler var biliyorsun. Sadece şunu anladım. Tuğba yeter ve göker üçlüsü genellikle aynı tarz yorum birbirine yakın tarihler veriyorlar... öyle olunca çoğunda çıktığını anlıyorum o falların...

ben ama tuğbayı beğenmedim. 2 hafta evvel 6 hafta içinde birisiyle tanışacaktım şimdi o oldu şubat nisan o da kader gibi konuştu. ben istersem olurmuş gibi tanışmamız. çok garipti yani... malum kişiyi baya kötülemişti ilk falında ikincisinde o kadar kötülemedi... iyi insanmış gibi oldu...

Zazayı bilmiom.bende sanırım o zazayı birisine sordum da cevap alamadım...

Sordum ben de canım, az önce yanıt geldi.. Asmin kafedeymiş

selam kizlar herkese yeni yillar umarim hersey gonlunuzce olur
uzun zmndir foruma girmiodum ama bu topik iyi olmus gerci tum falcilar patliyor ama iclerinden hakki yenmeyecekler de var
brnde online fali birakali bayaa oldu iyide oldu param cebimde kalsin
ama dun ictigim kahvemi yorum yapabilecek biri varsa ben dr seve seve karsiliginda fal bakarim ama ciddiden fal bakan birine
sevgiyle ve bu soguk gunler de sicacik kalin

Bence 2oTL nın üstündekı bütün fallar çok pahalı

"Su falcı 5oTL ye bakıyor ama ne dedıyse çıktı" dıyen var mı Ben henüz 2o TL lık faldan daha ıyı bakan bırıne denk gelmedım

1o dakıka 3o / 5o TL kesınlıkle ınsafsızlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…