canım bir kere sen hep olumlu düşün merake tme sen ne kadar istekli olursan sütünd eo kadar artar ve o kadar besleyici olur ama mama verirsen çok çabuk alışıyorlar aglasın önemli degil sen ver o emdikçe gelir sen merk etme a.s.
işte sezeryan ile dogum yapanlar normal dogumda duyulan hazzı bilmeidkleir iiçin oh iyki sezeryan olmuşum derler
normal dogum yapanlarda sezeryanı tam bilmeidkleir için oh iyki normal dogurmuşum derler oysa bilinçli olanların diyecegi şey normal olan makbuldur dogru olan süreçde budur ama gerekliyse sezeryan en iyisdir tabi gerekliyse burda snein ne hissedecegin önemli sonuçda he rikisininde avantajları ve dezavantaçları var ama bilinli ülkelerde kadınlar hep normal dogum yaparlar burda dr larda da hata var neyse herkese saglıklı dogumlar dilerim
Ayırca neyi baz alıyorsun demişsin ben kimseye hakaret emtiyorum eger hakaret olarka algılayan varsa bilinçsizlik kelimeisni özür dileirm ben ama şunuda unutmayalım sezeryanın bu kada rçok olmasının başka sebebide korkudur buna aglı olarak yapılan sezeryanlar tabikide bilinçsizilktir
ayrıca beni çok incittin kusura bakma söylemeden geçemeycegim banane kim ne yaptırısa yaptırsın hayret bişey insnalar fikirleri yuuzndne de yargılanıyorlar garip yani
allah herkese kolay hayırlı dogumlar versin amin inşallah bir daha da gelmem fikrde beyan etmem aman aman dogru söyleyeni 9 köyden kovarlamrış zaten
Ayırca neyi baz alıyorsun demişsin ben kimseye hakaret emtiyorum eger hakaret olarka algılayan varsa bilinçsizlik kelimeisni özür dileirm ben ama şunuda unutmayalım sezeryanın bu kada rçok olmasının başka sebebide korkudur buna aglı olarak yapılan sezeryanlar tabikide bilinçsizilktir
ayrıca beni çok incittin kusura bakma söylemeden geçemeycegim banane kim ne yaptırısa yaptırsın hayret bişey insnalar fikirleri yuuzndne de yargılanıyorlar garip yani
allah herkese kolay hayırlı dogumlar versin amin inşallah bir daha da gelmem fikrde beyan etmem aman aman ...
çok önemli bir konu ise kişinin kendisini hangisine daha yakın hissetmesidir bence...
örneğin ben yapı olarak panik biriyimdir ve normal doğum değil düşüncesi bile bana göre olmadı hiççç
bu huyumdan dolayı her iki doğumumdada gönüllü sezeryan oldum...
hele ikincisinde spinal oldum ki doğum anına bizzat şahit oldum ...
beni ilgilendiren kısım budur...
yoksa hastanede 3 gün kalmışım yada bebekle iletişimim 2 gün geç olmuş bunlar maalesef beni bağlayan sebepler değil...
varsın iletişimim bir hafta geç başlasın yada hastanede 1 gün fazla kalıyım ...
yeterki kalıcı sorunum olmasın ve normal doğum yapıcam diye doğum gibi kutsal bir duygu KABUSUM olmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?