İyi ki sezeryan yapmışım diyen var mı aranızda?

ooooooooooohhhhhhhhhh iyiki sezeryan yapmışımm..
çok memnunum hiç bir sıkıntı yaşamadım.Allahıma biiinn şükür olsun

ben de ohhhhhhhh iyiki sezeyan olmuş diorum:))
hamileliğim boyunca normal istedim,korktum sezeryandan ama acil sezeryana girmek zorunda kaldım.2.gün ayaktaydım:))her işimi de kendim yaptım
spinal oldu bu arada..

Ohhhh iyiki sezeryan olmuşum diyenlerdenim bende çok şükür hamile kaldığım ilk günden beri sezeryan olcam demiştim ve şimdi geriye dönme şansım olsa yine aynı şekilde sezeryan yapardım..Doğum kilolarına gelince 5.5 ay oldu doğum yapalı ve kilo almaya çok müsait bir bünyem olduğu halde hepsinide verdim..Hemde tam 26 kgkaydirigubbakcemile5:nazar:

ooohhhhh ıyıkııııı sezeryan yapmısımmmmm
ayıldıktan 1 saat sonra yataktan kalktım kalkıs o kalkıs oldu valla
ertesı gunude hastaneden cıktımm
ne agrım vardı ne sancımm
dedıklerı hatta abarttıkları kadar degıldı hıc bısee
hcı oyle asırı bır kılomda kalmadı
dogumdan 2 ay sonra eskı kotlarımı gıydımmm
oglumlada rahat rahat ılgılendımm
kısacası hersey cok ama cok rahattııı

iyiki sezeryan yapmışım 10 tane doğursam genede normal yapamam korkudan. hiç bişey çekmiyosun bayılıp uyanıyosun herşey bitmiş.ohhhhhhhhhh ne güzeelll

Ohhhhh iyiki sezeryan yapmışım diyorum. Ben ki o kadar rahat normal doğum yapacak çatı ve rahime sahipmişim ki, sıpa erken doğmaya kalktı, servikal uzunluğum 1 cm düştü, serumla, rahime dikiş atarak tuttular oğlumu yine de erken doğdu. Hapşırmak, ıkınmak filan yasaktı rahim atacak bebeği diye. Yani normal doğuma o kadar müsait bünyem. Rahimim dikişli olduğu için sezercik yapıp, ömerciği kaptım. 10 tane daha doğursam yine sezercik yapardım.

iyi ki sezaryen yapmışım.hastanede 24 saat bile kalmadım.ameliyattan 4 saat sonra kalktım.allahıma şükürler olsun hiç sancı çekmedim.evdede hiç yatmadım.hastanede de sürekli gezdim.evde kendi işimi kendim yaptım.15 gün sonrada çalışmaya başladım

ben son anda sezeryan oldum..ve bu da yetmezmis gibi binde bir olan sey basima geldi.dikislerim acildi.tekrar ameliyat oldum...tmm her sezeryan olanda olmaz ama ihtimal...dogumdan sonra ayaga kalkmam 2 gunu buldu,kamyon carpmis gibi hissediyordum...hastanede normal odgum yapanlar 1 saat sonra ayaga kalktilar ama ben kalkamadim...ama bir yandan da suni sanci cektim cok kotuydu dayanamadim bu yondn iyiki sezeryan olmusum...o agri dayanlicak gibi degill..

iyi ki sezeryan olmuşum.Korkulacak hiç bir şey yok arkadaşlar. Sadece ilk 2 gün yataktan kalkmakta zorlanıyorsun. Ama tabii ki önemli olan sürekli hareketli olmak. ben hiç yatmadım mesela sürekli hareket halindeydim. Hal böyle olunca çabuk iyileşiliyor. Hem artık estetik dikiş yapıyorlar iz falanda kalmıyor. Göbeğim de gitmek üzere.

bende iyiki sezeryan olmuşum diyenlerdenim.ama benimkiisi zorunlu sezeryan.ben hep normal doğum istiyordum hamile kalamdan önce dr bana söylemişti.senin legen kemiğinde sorun var.çok dar sen normal doğum yapamzsın diyee.iyikide sezeryan olmuşum.4 gün sonra yemekte yaptım.temizlikteee.aslında 1 hafta iş yapmamak lazımmış.ama işdee mecbur oluncaa :((

Ben iki doğum yaptım.ıkiside epidural sezeryan ve iyikide öyle olmuş diyorum.Çünkü doğumdan çok korkuyordum.Hem doğum sırasında ve sonrasında canım hiç acımadı(epiduralden dolayı) hem de doğumda uyanıktım ve bebişlerimi ilk ben görmüş oldum.
Ama doktor ve anestezi uzmanı çok önemli tabi...

Ikisi de zor.Normal dogumda; dogumdan önce aci cekiyosunuz, sonrasi rahat. Genel anesteziyle ise; dogumun rahat ama sonrasi felaket.Tercih sizin.Ben genel anesteziyle dogum yaptim.Epidurali bilmiyorum ama , acaba bu ikisinin ortasi midir?Keske öyle olsa..

vallahi bende iyikisezeryan olmuşum diyorum.. doğum sancısına dayanamazdım galiba.. sezeryanda da sonradan ağrı olur diyorlardı ama ben hiç ağrı çekmedim ilk günden ayaktaydım zaten çok da yatmadım...

ben de sezeryan tercıhım............ılk dogumum normaldı çok zorlandım..........bence en ıyısı sezeryannn

sezeryanda dikiş aldırma varmı arkadaslar ben ondan korkuyorum çok acıyormuş birde çok kanama oldumu ayılınca?birde epidural acayip baş agrısı yapıyormuş ben genel anestezi ile sezeryan olcam ilk ayıldıgımda beni neler bekliyo anlatabilrmisiniz?

sezeryanda dikiş aldırma varmı arkadaslar ben ondan korkuyorum çok acıyormuş birde çok kanama oldumu ayılınca?birde epidural acayip baş agrısı yapıyormuş ben genel anestezi ile sezeryan olcam ilk ayıldıgımda beni neler bekliyo anlatabilrmisiniz?

epidural sezeryan oldum cnm.hiç korkulacak bir şey yok.stres yapma bu kadar kendine.epidurali şiddetle tavsiye ederim.zaten doktorlarda genel anesteziyi tavsiye etmiyorlar.dikiş aldırma diye bişey yaşamadım.estetik dikiş denilen dikişten yapıyorlar artık,o yüzden dikiş aldırma diye bişey kalmadı.fazla ara vermeden 2. düşünüyorum ve aynı doktor aynı hastane ve herşeyiyle aynı şartları istiyorum :teselli:

herkesin bünyesine göre değişyor.epidural normal doğum yapan arkadaşım 15 gün doğru düzgün oturamadı,dikiş acısından dolayı.ben dediğim gibi sezeryan oldum hiç yatmadım.herkes şaşırıyor ama yemin ederim hiç yatmadım.çok hafif bir baş ağrısı oldu ama rahatsız edici değildi ve kısa sürdü çünkü hastanede sürekli ağrı kesici yapıyorlar.hiç bir yerin ağrımıyor yani.ben doğum öncesi doğum sancısı da çekmedim çünkü açılmadı o yüzden sezeryan oldum zaten ama iyi ki de olmuşum pek rahat bi olay

ben sancılandım ve normal dogumu isteyerek gittim hastaneye. 12 saat kadar da sancıdan sonra korkup sezeryan istedim kaydirigubbakcemile3 epidural olarak dogum yaptım. genel anesteziyle değil de epidural olarak sezeryanı tavsiye ederim arkadaslar. 10-15 dk.lık bir işlem ve bebişinizi doğar doğmaz ilk siz görüyorsunuz. ayrıca dogumdan sonra da cok sukur cok zorlanmadım. yani ii ki sezeryanla dogum yapmısım diyorum yerimseniben

normal sezaryen yaptım.iyi ki de öyle yapmışım.dikiş falan da aldırmadım.onlar eskidendi artık.dikiş aldırmak diye birşey yok.hiç sancı çekmedim.çocuğumun bakımıyla da yardımsız ilgilenebildim.benim anlamadığım şey bazı arkadaşlar epidural sezaryen yapmışlar normali kötülüyorlar.sen normal yapmadın ki neyi kötülüyosun.kendi durumunu anlat yeter.bende şimdi aaa kesinlikle normal sezaryen mi diyeyim .tabi ki hayır.çünkü bu iş bünyeden bünyeye değişebilir.ama ben normal sezaryenden çok memnunum ikinciyide bu şekilde yapmak istiyorum.buarada ben hastanede 24 saat bile kalmadım.ve ameliyattan çıktıktan sonra max.4 saat yattım.bu 4 saatin haricinde sürekli gezdim

Back