İyi ki sezeryan yapmışım diyen var mı aranızda?

ben de iyi ki sezaryen olmuşum. hem stres olmadı, hem fazla ağrım olmadı. 2 günde ayağı kalktım her işimi yaptım. bebişimi hemen kucağıma getirdiler ben de göremiyorsun diyenlere şaşıyorum. onun dışında şu an hiç bir sıkıntım ve dikiş yerinde çok belirgin bi izim yok.

ooh iyiki sezaryen olmuşum

valla bende iyiki sezeryan olmuşum diyenlerdenim. ama doktor önemli bunu söyliyim. ne dikişte bir hata ne sancı oldu. bir hafta sonra eminönünde alışverişe gittim . vallaa. hatta 2 saat sonra hastanede yüreyerek oda değiştirdim . hafta kontrolüme gittiğimde hastanede efsane olmuşum.:) hemşireler beni örnek gösterip duruyorlarmış.

bende mecburi sezaryan olanlardnım ve şimdi İYKİ OLMUŞUM diyorum böle olcanı bilsem normal diye diretmezdim günümden önce sancım tuttu ve 10 saat çekmeme rağmen hiç açılma olmayınca üstüne bebeğin kalp atışları yavaşlayınca suyumda fazla olunca sezaryen yapıldı ameliyathaneye indiğimde hala bekleseydik keşke belki normal gelir diyodum ama uyandığımda oh iyki sezaryan olmuş dedi ertesi gün kendim ayağa kalktım 4.gün hastaneye gittiğimizde herkes 1 aylık falan sanıyodu o kadra rahat hareket ediyodum

bende zorunlu sezeryan oldum 37. haftada ikizlerimi dünyaya getirdim.

hiç sıkıntım olmadı çok rahat bir doğumdu. sonrasında da hiç bir ağrı, sızı acı çekmedim. ikinci gün evime geldim ve o gün bu gündür yoğun bir hayatın içindeyim malum iki bebek olunca :)) hiç şikayetim olmadı sezeryanla ilgili.

ben biraz sabırsızımdır düşünüyorumda normal doğumda sabırsızlıktan çatlardım herhalde, aynı şekilde epidural sezeryandada masada bekleyemezdim herhalde. genel anestezide bi yattığımı biliyorum birde odaya geldiğimi :)) gelir gelmezde bebeklerimi verdiler kucağıma zaten.

valla kesinlikle iyiki sezeryan olmusum.6 saat suni sancı cektim ona ragmen acılma olmadı iyiki sezeryan olmus tavsiye ederim

bende oooh diyenlerdenim :)) epidural anestezi uygulandı bana çok memnun kaldım.dr larla sohbet ettik ameliyat sırasında.bebeğimin doğumuna da görmüş oldum :))) sonrasında da hiç yatmadım.sadece ilk gün yattım.çünkü doğumdan 3-4 saat kadar belden aşağın uyuşuk oluyr.sabah yaptım doğumu,akşama kadar ayklandım :)) benim biraz mecburi sezeryan oldu.erken geldi bebeğim.yoksa ben epidural normal doğum taraftarıydım.çünkü herşeyin normali iyidir diye düşünüyorum.ayrıca epidural olduktan sonra normal olmuş,sezeryan olmuş farketmiyor,aynı işlemler yapılıyor gibi bişey.fark şu:normalde senin de katkın oluyor doğuma sezryanda seninle hiç alakası olmuyor.yinede normali tercih edin derim ben.herkese kolay ve hayırlı doğumlar

bende bende bende!!!!........hala eski formumdayım...manken gibiyim...göbeğim bilem yok ....göbek kalır diyenler duysun :))))

arkadaslar son kontrolumde bebegim 4000 gr cıktı..su an 39 artı 1 deyiz. günüm dolana kadar bekleyecegiz. sonrasında kilosu iri oldugu için sezeryan ihtimalinden bahsetti doktor. ne yapsam normal diye ısrar etsem mi sizce?

arkadaslar son kontrolumde bebegim 4000 gr cıktı..su an 39 artı 1 deyiz. günüm dolana kadar bekleyecegiz. sonrasında kilosu iri oldugu için sezeryan ihtimalinden bahsetti doktor. ne yapsam normal diye ısrar etsem mi sizce?

İstanbulun kaç tane bucağı olduğunu görmek istemiyorsan sezeryan olsun,ben normal yaptım yaptığıma yapacağıma pişman oldum te te bu ka

evet bende iyiki sezeryan yapmışım diyenlerdenim.sağlıkçı ve ebe olarak normal doğumdan korktuğum için üç sene önce sezeryan oldum.bir hafa sonra ağrılarım fgeçti.ikinci bebeğimi 28 şubatta sezeryanla doğuracaktım ama 27 şubata girdiğimizde gece 3 te sancım başladı ve daha sonra suyum gelmeye başladı.gece yola düştük kayseriye varana kadar üç saat geçti ben otuz saniyecik süren sancılara bile dayanamadım çok kötüydü.sabah yediye doğru sezeryana girdim ve bu sefer uyanırken karnım diye sayıklıyordum.ama hiç pişman değilim sezeryan olmaktan .

ooooooooooohhhhhhhhhh iyiki sezeryan yapmışım diyen var mı aranızda.acımadı ki acmadı ki gibilerinden.bende korkudan sezeryan yaparım herhalde o yüzden soruyorum:jeyyar:

canım benim 7 aylıkken bende korkuyordum ben hiç doğuramıcakmışım gibi geliyordu:1no2: herkez bana normal doğum yap:ecrin_bebek: o daha kolay dediler gözümü korkuttular ama ne oldu sezeryanla bebişim dünyaya geldi aslında en sağlıklısı normal doğummuş ama ben normal doğuma cesaret edemedim-tatlicadiarzu- sezeryan oldum en kolayı bence hiç acı çekmiyosun ve hissetmiyosun mışıl mışıl uyuyosun sadece Allahıma binlerce şükür şimdi oğlumsositososito 2 aylık teyzesi çokta mutlu oldum sezeryanla

arkadaşlar sormayın martın sonuna doğru da benim doğumum olcak bende sezeryan düşünüyorum korkuyorum çünkü normalde sancısı çok zormuş onun.sezeryan da daha geç ayağa kalkılıyormuş napalım o da elbet birgün geçecektir.daha ne ameliyatlar var herşey sezeryan gibi olsa n e var ki sanki.allah bütün hamilelere içindede bana hayırlı kolay doğumlar versin.sağlıklı bi şekilde kurtulmayı nasip etsin..

bende spinal sezeryan oldumm ooohhhhhhhhhhhhhhhhhhh iyiki olmuşum dıyenlerdenım sanada tawsıye edıyorum canımmm.hihoyyyt göbek falanda abartılı kalmıyo 12 kılo aldım dogumdan hemen sonra 6 kılosu gıtmıstı bı hata ıcınde 4 kılo daha gıttı gercı bı 4 kılosu kaldı ama olsun bebgın kucagında olunca kılo takmıyosun walla hemen korse gıymıstım işe yaradı galıba sende öle yap:lepi:

Benimde suyumun azaldığını söyleyerek dr sezeryan yaptı baştan hep normal istiyordum ama o ameliyat masasına yattığımda anladımki ben asla normal doğum yapamazmışım çok korktum narkozdan çıkarken biraz canım yandı ama onuda dr önceki sigara kullanmamdan dolayı olduğunu söyledi ağrıkesicilerle hallettiler o günde ayaktaydım

bende ohh iyiki sezeryan yapmışım diyenlerdenim doğumum çok kolay oldu gece oldum sabahsı ayaktadım ziyarete gelenler beni ayakta görünce şaşırdılar ama halen o bölgem uyuşuk hissetmiyorum öyle olanlar varmı şimdilerde 2. düşünüyorum inşala oda kolay geçer yerimseniben

allahım inşallah bende martın sonuna ohhhh iyiki sezeryan yapmışım diyenlerden olurum allahımdan canı gönülden istiyorum.anestezi uzmanıyla görüşüp gerçekten epidural mi yoksa spinal mi hangisi daha iyiymiş bilgi alan varmı..

arkadaşım bende 10 şubatta normal doğum beklrken bebeğimin kalp atışlarının zayıflamasından dolayı sezeryan oldum. ve 25 gündür hala iyileşemedim. kim sezeryanı öneriyosa yanlış yapıyo bence. eğer durumunuz normalse yani sizde yada bebekte bir sorun yoksa normali tercih edin. dikişlerin sancısından bebeğinizi bile emziremiyosunuz. doğumdan sonra çıkmak bilmeyen gaz sancıları bebeğinize bile giren hava ondada gaz sancılarının oluşmasına sebep oluyor. ben 2 hafta boyunca acillere kaldırıldım sırtımda boşluklarıma giren gaz bir türlü geçmek bilmedi. sanki böbreklerimden taş düşürüyomuşum gibi sancılar yaşadım. sezeryanla doğumdan sonra normal doğumda çekilen sancılardan farksız sancılar çekiliyo. ayrıca şunuda söyliyim eğer açılma güzel olursa normal doğumda dikiş falan olmuyo ve 2-3 günde kendine geliyosun. benim tavsiyem normal doğum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…