- 2 Şubat 2018
- 9
- 8
- 1
- 31
- Konu Sahibi hepaklimdasin07
Merhaba öncelikle hayırlı geceler. Bir derdim var mı yok mu bilmiyorum ama sizinle paylaşmayı çok istiyorum. Ben 19 yaşındayım ama şu ana kadar o çok şey yaşadım ki buraya yazmak sabahı bulur 13-14 yaşlarımda bi sevgilim oldu ilk başlar da çok masumdu benim için daha sonra benimle cinsel içerikli konuşmalar ve onunla beraber olmam için ikna etmeye çalışmalar başladı. Aynı yaştaydık ama o böyle şeyleri çok iyi bilirdi ben kimsenin elini bile tutmamıştım bu arada annemle babam 4 yaşında resmi olarak ayrıldılar ama biz küçüğüz diye evleri ayıramadılar ben annemde kalıyorum o da annemin mahallesinde oturuyor oradan tanıştık velhasıl çıkmamız 7-8 ay buldu ama o kadar bağlandım o kadar aşık oldum ki ona gözüme bi perde inmişti sanki onun dışında tüm dünyaya gözüm kapalıydı o da bunu anladı ve beni bir şekilde kandırdı beraber olduk.. çok uzatmak istemiyorum biz 4 yıl çıktık ve bu 4 yıl içinde beni tüm arkadaşlarımdan kopardı beni defalarca dövdü ama öyle bi yerimi şişirmedi tekmeledi karnımı tokat attı gibi vs bunları yaptıktan sonra pişman olup her seferinde özür dilerdi benden manyak gibiydi babasına benziyor babası annesinin üstüne bilmem kaç kuma getirmiş hepsinden ayrı çocuk yapmış cinsellik hayatının merkezinde parası çok bol bi adamdı o da babasına özenip beni dövüyordu ve dövme nedeni de kız arkadaşımla konuşmak annemle beraber dışarı çıkmak o kadar kısıtlıyordu beni ama kendi beni defalarca aldattı hemde defalarca sonra tehdit ederek affettirdi kendini anneme gitti beraber olduğumuzu söyledi tatile gittik ondan önce bi çocuk vardı konustugum sırf onunla konustugum için dövdü hemde böyle ilk defa kaşım dudağım patlamıştı dudağımın içi morarmıştı ve biz daha 16 yaşında falandık ben büyüdükçe bir şeylerin farkına vardım çünkü artık normal bi konuşma yoktu hiç aramızda anneme küfür ederdi beni döverdi sosyal medya kullanıyordum gizli bi gün beni yakaladı yollarda sürükledi beni defalarca ayrıldım diye okul çıkışıma bıçakla geldi zor kurtuldum gece evden kaçıyordum annemi çok üzüyordum çok çok şeyler işte... ama şuan çok pişmanım aslında derdim bu kadar değil çok uzun diye bu kadar yazdım devamını yazsam okur musunuz