• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iyi geceler bir derdim var :(

hepaklimdasin07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2018
9
8
1
31
Merhaba öncelikle hayırlı geceler. Bir derdim var mı yok mu bilmiyorum ama sizinle paylaşmayı çok istiyorum. Ben 19 yaşındayım ama şu ana kadar o çok şey yaşadım ki buraya yazmak sabahı bulur 13-14 yaşlarımda bi sevgilim oldu ilk başlar da çok masumdu benim için daha sonra benimle cinsel içerikli konuşmalar ve onunla beraber olmam için ikna etmeye çalışmalar başladı. Aynı yaştaydık ama o böyle şeyleri çok iyi bilirdi ben kimsenin elini bile tutmamıştım bu arada annemle babam 4 yaşında resmi olarak ayrıldılar ama biz küçüğüz diye evleri ayıramadılar ben annemde kalıyorum o da annemin mahallesinde oturuyor oradan tanıştık velhasıl çıkmamız 7-8 ay buldu ama o kadar bağlandım o kadar aşık oldum ki ona gözüme bi perde inmişti sanki onun dışında tüm dünyaya gözüm kapalıydı o da bunu anladı ve beni bir şekilde kandırdı beraber olduk.. çok uzatmak istemiyorum biz 4 yıl çıktık ve bu 4 yıl içinde beni tüm arkadaşlarımdan kopardı beni defalarca dövdü ama öyle bi yerimi şişirmedi tekmeledi karnımı tokat attı gibi vs bunları yaptıktan sonra pişman olup her seferinde özür dilerdi benden manyak gibiydi babasına benziyor babası annesinin üstüne bilmem kaç kuma getirmiş hepsinden ayrı çocuk yapmış cinsellik hayatının merkezinde parası çok bol bi adamdı o da babasına özenip beni dövüyordu ve dövme nedeni de kız arkadaşımla konuşmak annemle beraber dışarı çıkmak o kadar kısıtlıyordu beni ama kendi beni defalarca aldattı hemde defalarca sonra tehdit ederek affettirdi kendini anneme gitti beraber olduğumuzu söyledi tatile gittik ondan önce bi çocuk vardı konustugum sırf onunla konustugum için dövdü hemde böyle ilk defa kaşım dudağım patlamıştı dudağımın içi morarmıştı ve biz daha 16 yaşında falandık ben büyüdükçe bir şeylerin farkına vardım çünkü artık normal bi konuşma yoktu hiç aramızda anneme küfür ederdi beni döverdi sosyal medya kullanıyordum gizli bi gün beni yakaladı yollarda sürükledi beni defalarca ayrıldım diye okul çıkışıma bıçakla geldi zor kurtuldum gece evden kaçıyordum annemi çok üzüyordum çok çok şeyler işte... ama şuan çok pişmanım aslında derdim bu kadar değil çok uzun diye bu kadar yazdım devamını yazsam okur musunuz :(

Okuruz , ama şunu demek isterim annen belki çok kızacak ama sonuçta senin refahın olması için bu işten annenle işbirliği yapman sart.
Birlikte kurtulursunuz , benim de bir kızım var bunları yaşasa bana anlatmasa daha da yikilirdim .
Farkında mısın can güvenliğin yok , çok küçük yaşta cinsellik yasamissin ah kuzum ya , yapma kendine bunu .

Merhaba öncelikle hayırlı geceler. Bir derdim var mı yok mu bilmiyorum ama sizinle paylaşmayı çok istiyorum. Ben 19 yaşındayım ama şu ana kadar o çok şey yaşadım ki buraya yazmak sabahı bulur 13-14 yaşlarımda bi sevgilim oldu ilk başlar da çok masumdu benim için daha sonra benimle cinsel içerikli konuşmalar ve onunla beraber olmam için ikna etmeye çalışmalar başladı. Aynı yaştaydık ama o böyle şeyleri çok iyi bilirdi ben kimsenin elini bile tutmamıştım bu arada annemle babam 4 yaşında resmi olarak ayrıldılar ama biz küçüğüz diye evleri ayıramadılar ben annemde kalıyorum o da annemin mahallesinde oturuyor oradan tanıştık velhasıl çıkmamız 7-8 ay buldu ama o kadar bağlandım o kadar aşık oldum ki ona gözüme bi perde inmişti sanki onun dışında tüm dünyaya gözüm kapalıydı o da bunu anladı ve beni bir şekilde kandırdı beraber olduk.. çok uzatmak istemiyorum biz 4 yıl çıktık ve bu 4 yıl içinde beni tüm arkadaşlarımdan kopardı beni defalarca dövdü ama öyle bi yerimi şişirmedi tekmeledi karnımı tokat attı gibi vs bunları yaptıktan sonra pişman olup her seferinde özür dilerdi benden manyak gibiydi babasına benziyor babası annesinin üstüne bilmem kaç kuma getirmiş hepsinden ayrı çocuk yapmış cinsellik hayatının merkezinde parası çok bol bi adamdı o da babasına özenip beni dövüyordu ve dövme nedeni de kız arkadaşımla konuşmak annemle beraber dışarı çıkmak o kadar kısıtlıyordu beni ama kendi beni defalarca aldattı hemde defalarca sonra tehdit ederek affettirdi kendini anneme gitti beraber olduğumuzu söyledi tatile gittik ondan önce bi çocuk vardı konustugum sırf onunla konustugum için dövdü hemde böyle ilk defa kaşım dudağım patlamıştı dudağımın içi morarmıştı ve biz daha 16 yaşında falandık ben büyüdükçe bir şeylerin farkına vardım çünkü artık normal bi konuşma yoktu hiç aramızda anneme küfür ederdi beni döverdi sosyal medya kullanıyordum gizli bi gün beni yakaladı yollarda sürükledi beni defalarca ayrıldım diye okul çıkışıma bıçakla geldi zor kurtuldum gece evden kaçıyordum annemi çok üzüyordum çok çok şeyler işte... ama şuan çok pişmanım aslında derdim bu kadar değil çok uzun diye bu kadar yazdım devamını yazsam okur musunuz :KK43:
Çok üzüldüm okuruz tabi kurtulmuşsundur umarım

Çocuk istismarı söz konusu iken, annen polise gitmedi mi ? Ne yalancısın ya.
Hangi anne gitmez ? Hele ki, siz küçüksünüz diye evleri ayırmayacak kadar fedakar olanı !
Banada inandırıcı gelmedi, bir anneye biri gelecek 13-16 her neyse yaşındaki kızınla birlikte olduk diyecek anne tepkisiz kalacak ve bu kişi o annenin çocuğu ile görüşmeye devam edecek üzerine yine istismarlar olacak?

Çocuk istismarı söz konusu iken, annen polise gitmedi mi ? Ne yalancısın ya.
Hangi anne gitmez ? Hele ki, siz küçüksünüz diye evleri ayırmayacak kadar fedakar olanı !
Böyle bir konu da neden yalan söylemek gibi bi şizofrenlik yapayım? Annem polise gitseydi eğer bir şekilde babam ve abim de öğrenicekti durumu 18 yaşından küçük olduğum için ama o her zaman benim yanımda oldu önemli olan benim psikolojimdi çünkü elinden gelen her şeyi yaptı

Banada inandırıcı gelmedi, bir anneye biri gelecek 13-16 her neyse yaşındaki kızınla birlikte olduk diyecek anne tepkisiz kalacak ve bu kişi o annenin çocuğu ile görüşmeye devam edecek üzerine yine istismarlar olacak?

Ve her ne hikmetse konu gece açılıyor :)
Çocuk istismarı suç. IP sinden tespit edilmekten korkmuyor olmalı.:KK66:

Ben inanmaması için elimden geleni yaptım çünkü ve o da bana inandı ayrıldık bana kızgındı böyle bi yalan söyledi dedim o da bana inanmayı tercih etti tabiki de

Böyle bir konu da neden yalan söylemek gibi bi şizofrenlik yapayım? Annem polise gitseydi eğer bir şekilde babam ve abim de öğrenicekti durumu 18 yaşından küçük olduğum için ama o her zaman benim yanımda oldu önemli olan benim psikolojimdi çünkü elinden gelen her şeyi yaptı

Böyle bir forumda gecenin bu saati cinsel içerikli konu açmaz bence akıllı bir kadın. O yüzden erkek olabileceğini düşünüyorum :)

Okuruz , ama şunu demek isterim annen belki çok kızacak ama sonuçta senin refahın olması için bu işten annenle işbirliği yapman sart.
Birlikte kurtulursunuz , benim de bir kızım var bunları yaşasa bana anlatmasa daha da yikilirdim .
Farkında mısın can güvenliğin yok , çok küçük yaşta cinsellik yasamissin ah kuzum ya , yapma kendine bunu .
Çok şükür kurtuldum teşekkür ederim

Konu sadece cinsel içerikli mi? Derdimi anlayabilmeniz için olanları anlattım

Peki. O zaman sana sadece şunu söyleyeceğim: Zamanında bir hata yapmış olman çok normal. Hata dediğim şey biriyle birlikte olman değil. Küçük yaşta birlikte olman. Yarın bir gün ekonomik özgürlüğünü eline aldığında , olgunlaştığında tabi ki , “sevgisinden ve sana verdiği değerden emin olduğun biriyle” birlikte olabilirsin. Ama cinsellik bence bir kadın için 25’ten sonra daha yerinde oluyor. O zamana kadar okulunu oku, sinemaya git, gez vs.

Bence sen geçmişteki o olayı unut. Sadece okuluna bak. Herkese kanma.

Back
X