• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri IVI Tüp Bebek Merkezi ile yola çıktım ...

Selam caanım iyiyis teşekkürler .
Asıl sen nasılsın nerelerdesin ?
sesin çıkmadı bur ara . her şey yolundamı ?

ıyım bnde cnım nolsn ugrasıyorum hastahane test falan..o yuzden pek sık gıremedm bıde bakıorm herkes konusuyo yazcak bişi bulamıyorum daha baslamadıgım ıcın...yoksa dewamlı takıp edıyorum bu sayfayı..

ekincim neden protokol değiştiki.ben uzun protokol lucrin kullanıyorm.o da dengemi bozdu.başım ağrıyor,kasılma yapıyor.:((((

Yumurtlamamı yeterli bulmadı o yüzden kısa protokol kadındada sorun oldumu kıs tercih ediliyor.Biz hem erkek hem kadın infertilitesiyiz artık.Rabbim herkese merhamet eylesin içinde banada ..

inşl canım inşlllllllllllll
bakalım bekleme sürecinde bir şeyler olursa süper olur :))
iyi tutmuş tahliller yanlız :(
çok değil mi ya

bakalım canım kısmet diyoruz .
Konuştuk bugün uzun uzun . ikincisinde inşl her şey daha güzel olur diye ümid ediyorum .
kısmetten ötesi olmuyor şans bakalım denicez

sende iğnelerinin saatini falan aksatma sakın ama ha
gelişmelerden de haberdar et mutlaka bizi

Aslında tahlillerden IVI 700-800 istedi.Başka laboratuvarlarda 500-800 arasıydı.Sağolsun yaptırdığım yerdeki laborant tanıdığım falan dedi(aslında değilim) 250 ye yaptırdık.Nasıl dua ettim anlatamam...

Yumurtlamamı yeterli bulmadı o yüzden kısa protokol kadındada sorun oldumu kıs tercih ediliyor.Biz hem erkek hem kadın infertilitesiyiz artık.Rabbim herkese merhamet eylesin içinde banada ..

hayırlısı olsun canım sana birşey söyliyimmi canım herkes farklı birşey söylüyor.sen hiçbirsey için endişelenme.ben 3 maymunu oynuyorum görmüyooorum duymuyorummmm bilmiyorummm sadece odaklanıyorum benim çocuğum olcak:)))))ve sanada aynısını tavsiye ederim içimde bir oda ayırdım sadece bana ve bebeğime oraya hiçbir olumsuzluk değişiklik ve söylenen hiçbirşey erişemiyor orda bebişim ve ben umut doluyuz:))))

kızlar nerdesiniz ya:(((lucrini kullnmaya başlayalı 9 gün oldu bugün regl oldum cuma günü yani 3.gün tekrar istanbula geliyorum sanırım bu sefer yumurta büyütücü iğnelere başlayacaklar zaman geçtikçe o gün yaklaştıkça heycanlanıyorum:))))hadi baklım hayırlısı

kızlar nerdesiniz ya:(((lucrini kullnmaya başlayalı 9 gün oldu bugün regl oldum cuma günü yani 3.gün tekrar istanbula geliyorum sanırım bu sefer yumurta büyütücü iğnelere başlayacaklar zaman geçtikçe o gün yaklaştıkça heycanlanıyorum:))))hadi baklım hayırlısı

Uzun yolu yarıladın sonu mutluluk olur inşallah...
Bende adeti bekliyorum az kaldı sonra iğnelere başlarız kısmetse...

kızlar ben de kısmetse dondurulmuş tedavime başlıyorum. adetimin 21. günü burun spreyi, diğer adetle de estrofem tabletlere başlayacağız. sonra da güzelce çözülürse bebişimi transfer edecekler. çok heyecanlıyım.

ekin seninle merkezde karşılaşır mıyız acaba :)

evet canım çoğu gitmiş azı kaldı sabır sabır ve sonunda bebiş gelecek :))))

Uzun yolu yarıladın sonu mutluluk olur inşallah...
Bende adeti bekliyorum az kaldı sonra iğnelere başlarız kısmetse...

Ekincim seninde inşl tedavin sorunsuz başlar ve sorunsuz biter .
burda hepinizin güzel haberlerini duymak için bekliyorum :)

hepimiz için hayırlısı olsun yarın 3.30 da merkezdeyim:::::::::::))))))))))))))))))))))))

döndüğünde gelişmeleri anlat .
haberlerini bekliyorum ..

selam arkadaşlar, hayırlı cumalar.

biz bu ayki adetimin 21. günü burun spreyiyle başlıoyoruz inşallah yani kasımda, sonra kasım adetimle de estrofem tablet, sonrasında herşey yolunda giderse transfer inşallah :)

selam arkadaşlar, hayırlı cumalar.

biz bu ayki adetimin 21. günü burun spreyiyle başlıoyoruz inşallah yani kasımda, sonra kasım adetimle de estrofem tablet, sonrasında herşey yolunda giderse transfer inşallah :)

inşşş cnm hayırlısı olsn..

Ben adet olmak üzere dalgalı bir ruh halindeyim.Bu estrofem beni iyice depresif etti.
Gece rüyamda adet olmuşm ve h.sonuna denk gelmiş deli gibi doktoru arıyorum ilaçlara başlamakta gecikicem diye Emre bey tele çıkmıyor :D
Recduy sesin çıkmadı hala cuma randevun vardı nedir gelişmeler haberdar et bizi

ekincim rüyana koptum:)))beni de bu aralar sürekli iğneyle koştuyorlar:))))dün giitiğim için bugün döndük istanbuldan.şu an hersey normal dedi.gonal f diye başka bir iğneye başladım 1 hafta 10 gün içinde eşim mişkro ese olcak tabi benimde yumrtalar toplancak ve heycandan ölüyorum:(((((

Back