Itiraff panosu!!....:):)

burada kimseye hakaret etmeye hakkınız yok lütfen kendinize geliniz. kimsenin ahlakını sorgulamak değerlendirmek size düşmek yaptığınız çok ayıp. Konuştuklarınızın din ile de bi alakası yok gerçekten dindar kimse sizin yaptığınız hareketleri yapmaz kendinize gelin bir zahmet.

burada kimseye hakaret etmeye hakkınız yok lütfen kendinize geliniz. kimsenin ahlakını sorgulamak değerlendirmek size düşmek yaptığınız çok ayıp. Konuştuklarınızın din ile de bi alakası yok gerçekten dindar kimse sizin yaptığınız hareketleri yapmaz kendinize gelin bir zahmet.

ben kendımdeyım bence sız hepınız kendınıze gelın bır zahmet...benım karsıma boyle ınsanların sorunu ve sonucu cıkacaksa bana duser sorgulamakta yargılamakta..dha hakaret etmedım hanı gerısını sız dusunun...

bnde solemeden gecemıcem sızın ıcınız o kdar rezılkı..bu genıslıgı kabul edıp hatta belkıde sızde öle oldugunuz ıcın bunları yazıyorsunuz...dgru artık kız erkek dıye bısey kalmadı sızın gıbıler sayesınde kadın ve erkek var artık kız yok..ısıne gzelmeyen seylerı kabullenmıyorsunuz...ALLAH o zarı bozdurup bozdurup dıktırın sonra hersey dusuncede bıter deyın dıye vermedı..acında bı KURAN okuyun be halınızden utanın once..namusunu korumayan cennete gıremez...sen ve senın gıbılerde gırmesın zaten...

Hadi gelin bunun kaçıncı üyeliğiniz olduğunu itiraf edin:KK51:

Game Over sw1ndl3r :KK3:

X