Itiraff panosu!!....:):)

Ben kendine bayan diyen kadınlardan utanıyorum. Bayan sözünü duyduğumda tüylerim ürperiyor içim bir tuhaf oluyor. Sırf kendileri sevişmedi diye kimsenin sevişmesini istemeyen kadınlardan utanıyorum. Ellerinden gelse başkalarının seçimlerine müdahale edecek kadınlardan utanıyorum. Bir kadına diğer kadının sevişmesi neden bu kadar batar onu da anlamıyorum. Sırf bunları yazdım diye bana yarası olan gocunur diyecek kadından utanıyorum. Çünkü yaram yok bilesin. (BU BİR İTİRAFTÍR)

Arkadaşlar..:)::) hadı bıraz eglenelım..:) herkes özel & özel olmayan komık eglencelı kımseye soyleyemediği itiraflarını bu konuda paylaşabilir dilerse..:):) soncta hepımız kardeşiz burda.. dimi.:):)...

Bazı hemcınslerımden utanıyorum..ne bu genıslık evlenmeden cınsellık yasamalar bozulup kendını dıktırıp ustune evlenıp hcbsy olmamıs gıbı davranmak..ıgrencler..utanıyorm bzen bayan olusumdan cıdden..erkekler guvenmemekte haklı bazılarına..kım ne derse desın bu benım gorusum...(BU BIR ITIRAFTIR...)

Alakayı kuramadım. Eğlenmek istemişsiniz baştan ama nefretinizi kusmuşsunuz. Erkeklerin bozulup bozulup hiçbir şey olmamış gibi evlenmeleri üstüne üstlük bozulduklarını kimsenin farketmemesi, diktirmelerine gerek bile kalmaması? Sonra da bekaretini korumak isteyen kadınları türlü şekillerle ikna edip sevişip ayrılmaları, evleneceği kızı bulduklarında bakire misin diye sormaları, kızı da bakireyim demeye mecbur bırakmaları ardından kızın jinekolog yollarını tutması. bu hikayenin bütünü. Bu bana daha çok dert oluyor.

Bazı hemcinslerimden utanıyorum. Kendisine uymayan bir hayat yaşayan insanlara yaftalar yapıştırmaktan çekinmemek, kendini pirüpak, kendisi gibi olmayan başkalarını çamurlu göstermek... iğrençler... utanıyorum bazen kadın oluşumdan cidden. kim ne derse desin bu benim görüşüm (BU BİR İTİRAFTIR)

Konsepte uydu değil mi? Aman bir hata yapmayayım da başlığa uygun olsun.

bunlrda sızın gruslerınız tabı kı guzel..yafta degıl gcekler...kendını kakalatmaya clısan aciz ve beyınsız ınsanlar...ne yazıkkı acıncak durumdalar ve karsıdakı ınsanı haketmıyorlar..bu bır gercek!!

Alakayı kuramadım. Eğlenmek istemişsiniz baştan ama nefretinizi kusmuşsunuz. Erkeklerin bozulup bozulup hiçbir şey olmamış gibi evlenmeleri üstüne üstlük bozulduklarını kimsenin farketmemesi, diktirmelerine gerek bile kalmaması? Sonra da bekaretini korumak isteyen kadınları türlü şekillerle ikna edip sevişip ayrılmaları, evleneceği kızı bulduklarında bakire misin diye sormaları, kızı da bakireyim demeye mecbur bırakmaları ardından kızın jinekolog yollarını tutması. bu hikayenin bütünü. Bu bana daha çok dert oluyor.

eğlenelım ddgım komık acı yda ttlı ıtırflar olabilir..herkesn komık yda acı olucak dıye bırsey yok...erkeklerın evet öyle bır sorunu yok ama..ALLAHIN verdiği ve korumakla gorevlendırılen bır sorunumuz var..ve o da bızde ne yazık ki...

Ben kendine bayan diyen kadınlardan utanıyorum. Bayan sözünü duyduğumda tüylerim ürperiyor içim bir tuhaf oluyor. Sırf kendileri sevişmedi diye kimsenin sevişmesini istemeyen kadınlardan utanıyorum. Ellerinden gelse başkalarının seçimlerine müdahale edecek kadınlardan utanıyorum. Bir kadına diğer kadının sevişmesi neden bu kadar batar onu da anlamıyorum. Sırf bunları yazdım diye bana yarası olan gocunur diyecek kadından utanıyorum. Çünkü yaram yok bilesin. (BU BİR İTİRAFTÍR)

bende kendıne kadın dıyenlerdende dedırtenlerdende utanıyorum..kadın evlı barklı ınsana denır..daha bırının esı olmadan onun bunun altından gecıp sonra namuslu takılana degıl!!..bunları yazdın dıye degıl..yaran varsa gocunursun..yoksada..sadece kendı fıkrını yazarsın o kdar...bıraz gercekcı olun VE HEP BU DUNYAYI DUSUNMEYIN...

bu sanki biraz itiraftan çok yorum gibi olmuş...
İyi de iğrendiğin bu duruma getiren erkekler değil mi?
Sanki erkeklerden iğreniyormuşsun gibi geldi bana zihninin bir köşesinde...

onlara zaten artk soylencek soz yok orası ayrı...bu duruma getıren kadınlar bence..adam senle bunu yapabılcegını anlrsa kandırrda sevıyorumda der bılmem nede der...der de der..normal bı ınsan bırıne dokunurmu ya esı olmadan..bıde dokunup hamıle kalıp cocugu aldırıp evlenmıyolr..he bıde ustune ayrılıp bırı kızlar dıktırıo dıgerının canına mınnet..sonra sorsan uff ne namuslu..bı yol alsınlar yanı..onlar gıbıler yuzunden mıllet guvenmıo kımseye..:KK47:

Öncelikle bayan değil kadın olduğunu kendine itiraf etmelisin bence. Bu utanılacak bir şey değil merak etme. :KK34:

Daha sonra da kadınları suçlamak yerine senin kim ne derse desin deyip açıklamaktan çekinmediğin o muhteşem görüşüne uyan ataerkil toplumunun gelenek görenek namus adı altında dayattığı zihniyeti gözden geçirmeni tavsiye ederim.
Zira bu sebep yüzünden dayak yiyen, sokağa atılan ve hatta öldürülenler erkekler değil kadınlar!

ben hıcbırzaman kadın degılım..kızım ALLAHA sukur..evlenmeden asla kalıtesızler gbı kadın olmıcamda...kendıne kadın yaftasını uygun goren bekarken herseyı asmıs demektır fazlasıyla kendı dahıl..oyle ınsanlar oldurulmeyıde hakedıo..basta yaparsa hatayı hcbır zaman gucu olmaz zaten..o beyınle hcbsyı olamaz..ve de hala farkedersen KIM NE DERSE DESIN BU benım gorusum dıyorum..

itiraf oldugunu parantez içinde belirtince cumle itiraf özelligi kazanmıyor maalesef.

görüş belirtme ile itiraf arasında, ikisinin de kişisel olması dışında başka bir ortak nokta bulunmamasına karşın; bilincli olarak bunu yazmanız polemik yaratmaktan başka bir amaca hizmet etmiyor.

üstelik anlam kargaşasına sahip insanların, "itiraf" ile "iftira" arasında cok daha yakın bir benzerlik kurarak başkalarının hayatlarına müdahale etme heveslisi olduklarını ve meraklarına yenik düşme ihtimallerinin yüksek oldugunu düşünüyorum.
dilerim o kategoriye de girmeyip, görüşlerinizi düşünce ile sınırlı tutmayı başarırsınız...

tsekkur ederım goruslerın ıcın ama...bu zaten bılınclı yazılmıs bır yazı BILINCSIZLER ıcın..iftira gercek olamayn seylerdır..bunlar ıse gercek ve hala gerceklıgını artarak koruyor...kmse ve hc kmsenın mılletle bır suru sey yasayp ınsanların guvenlerını kaybettırıp k..şar sınıfına gırıp..bnım gbı ınsanların karsısına o guvenını kırdıgı ve daha cok sımarrtıgı erkek mılletını cıkarmya hakkı yok..oyle ınsanlar yuzunden boyle mıllet..bu ne genıslıktır nasıl muslumanlıktır..cıddı soluyorum elımden gelse gunaha gırmıcegımı bılsem cezasını keserım oyle ınsanların hemen..hıc te acımam..benım gbı ınsanlarla ole k..ltakların sevıyesı ne yazıkkı aynı tutulamaz..

bende kendıne kadın dıyenlerdende dedırtenlerdende utanıyorum..kadın evlı barklı ınsana denır..daha bırının esı olmadan onun bunun altından gecıp sonra namuslu takılana degıl!!..bunları yazdın dıye degıl..yaran varsa gocunursun..yoksada..sadece kendı fıkrını yazarsın o kdar...bıraz gercekcı olun VE HEP BU DUNYAYI DUSUNMEYIN...

hep bu dünyayı düşünmeyin demişsin iyi güzel doğru da arkadaşım ;
bu dünya bir sınav, herkes başarılı olacak diye bir kaide de yok
hatasız kul da olmaz...

hep bu dünyayı düşünmeyin demişsin iyi güzel doğru da arkadaşım ;
bu dünya bir sınav, herkes başarılı olacak diye bir kaide de yok
hatasız kul da olmaz...

ya tabıkı olmaz..sorun o dııl zaten..ısteyen ıstedıgını yapsında..bu mıllet nasıl rahat boyle ne iş yani..ya dusun bak..bırı bı kız yuzunden yıkılıyo yda acı cekıo tekrar sevmeye kalkıcak guvenı yok!!...bılmıyo kız kızım desede gcmste bısey yapmadgnı yda kendını onartmadıgını..o aklında kalıcak ...onun acısınıda bızm gbı masum ınsanlar cekıcek..ınandırmya calısmakla..

Son düzenleme:
ya tabıkı olmaz..sorun o dııl zaten..ısteyen ıstedıgını yapsında..bu mıllet nasıl rahat boyle ne iş yani..ya dusun bak..bırı bı kız yuzunden yıkılıyo yda acı cekıo tekrar sevmeye kalkıcak guvenı yok!!...bılmıyo kız kızım desede gcmste bısey yapmadgnı yda kendını onartmadıgını..o aklında kalıcak ...onun acısınıda bızm gbı masum ınsanlar cekıcek..ınandırmya calısmakla..

senin sevgilin ya da eşin böyle bir şey mi yaşadı yani

bu sebeple ya da değil sende gelmiş burda erkekleri sütten çıkma akkaşık yapıp kızları karalıyorsun.

belkide o bahsettiğin kızların bir kısmıda yalancı erkekler yüzünden bekaretini kaybetti. hani o savunduğun erkeklerden dolayı kaybetti

suçu sen çekmeyeceksn elbette aranızda güven yoksa o ilişki ilişki değildir zaten

sen bunları düşünme

öteki dünya da

Allah ta var , hesapta var, kul hakkı da var, tövbe de var

kimse yaşattığını yaşamadan ölmeyecek.

büyük lokma ye büyük söz konuşma.

ayrıca dinen kınamanın ne kadar kötü olduğunu biliyorsunuzdur.

hatta bir kimsenin ayıbından bahsetmek değil de ayıbını örtmek en güzelidir.

kimseden bahsetmiyorum diyeceksnz belli bir kişi yok şu an ama bunları sadece hatrlatmak amacıyla yazdım

iyi geceler

senin sevgilin ya da eşin böyle bir şey mi yaşadı yani

bu sebeple ya da değil sende gelmiş burda erkekleri sütten çıkma akkaşık yapıp kızları karalıyorsun.

belkide o bahsettiğin kızların bir kısmıda yalancı erkekler yüzünden bekaretini kaybetti. hani o savunduğun erkeklerden dolayı kaybetti

suçu sen çekmeyeceksn elbette aranızda güven yoksa o ilişki ilişki değildir zaten

sen bunları düşünme

öteki dünya da

Allah ta var , hesapta var, kul hakkı da var, tövbe de var

sacmalık!!...he erkekler yalan soluyomusmus... kız altına yatmasa nasl bekaretını kaybedıcek ya ALLAH ını seversen..safmı bu kızlar..hayır efendım canları ıstedıgı ıcın yapıyolar..ustune bıde kendılerını hıc yapmamıs susune buruyolar..erkeklerıde bılmıomus gıbı konusmayın..zorla bısey yapılsa ınsan der tecavuze ugramıs onu anlarımda...sen gıt kuyruk salla adamla yap herseyı sonra benı kandırdı de..evet ALLAH var ve hesabı da var ama ne yazık ki bunları sadece dılınle soleyıp buna gore yasamayan cok var..ve ınsaallah ta lanetı uzerıne olucak bunların..

kimse yaşattığını yaşamadan ölmeyecek.

büyük lokma ye büyük söz konuşma.

ayrıca dinen kınamanın ne kadar kötü olduğunu biliyorsunuzdur.

hatta bir kimsenin ayıbından bahsetmek değil de ayıbını örtmek en güzelidir.

kimseden bahsetmiyorum diyeceksnz belli bir kişi yok şu an ama bunları sadece hatrlatmak amacıyla yazdım

iyi geceler

bende yazdıklarımı hatırlasınlar dıye yazdım..ıı gecelr..

sacmalık!!...he erkekler yalan soluyomusmus... kız altına yatmasa nasl bekaretını kaybedıcek ya ALLAH ını seversen..safmı bu kızlar..hayır efendım canları ıstedıgı ıcın yapıyolar..ustune bıde kendılerını hıc yapmamıs susune buruyolar..erkeklerıde bılmıomus gıbı konusmayın..zorla bısey yapılsa ınsan der tecavuze ugramıs onu anlarımda...sen gıt kuyruk salla adamla yap herseyı sonra benı kandırdı de..evet ALLAH var ve hesabı da var ama ne yazık ki bunları sadece dılınle soleyıp buna gore yasamayan cok var..ve ınsaallah ta lanetı uzerıne olucak bunların..

tövbe yarabbim be kadın pardon kız
Allah Allah diyorsunda sen bu yazdıklarımı hiç bilmiyor musun bi de beddua etmişssin beddua da dinen uygun değil
ay neyse sana din dersi veremem benim ne haddime
sadece bazı şeyleri hatrlatmak istedim
ama sen fena takmışsın bu sevgilinin eski kıza söyleyim ben
asıl kandırmak istese gider diktirir, ağzınıda açmazdı
görürdün o zaman asıl kandırma nasıl oluyormuş
neyse ben günaha girmeyim daha fazla yeterince günahım var zaten size hayırlı geceler...

tövbe yarabbim be kadın pardon kız
Allah Allah diyorsunda sen bu yazdıklarımı hiç bilmiyor musun bi de beddua etmişssin beddua da dinen uygun değil
ay neyse sana din dersi veremem benim ne haddime
sadece bazı şeyleri hatrlatmak istedim
ama sen fena takmışsın bu sevgilinin eski kıza söyleyim ben
asıl kandırmak istese gider diktirir, ağzınıda açmazdı
görürdün o zaman asıl kandırma nasıl oluyormuş
neyse ben günaha girmeyim daha fazla yeterince günahım var zaten size hayırlı geceler...

benım erkek arkdşım yda esımle ılgılı bı durum degılkı bu alaksı bıle yok bunla sız nerenızden cıkardıysanız bunu..bu genel bır konu..tabkı kmsenn haddıne degıl bana dın dersı vermek veremezde...ben de kımseye yazdıklarımı anlatmaya calıscak degılım zaten ıyı geceler..

iki cinsiyet vardır kadın ve erkek. kız diye bir cinsiyet yok. bunu anlamak bu kadar mı zor? ayrıca insanlara hakaret etmek bel aşağı vurmak, küfür edip ben onlarla aynı seviyede değilim demek terbiyesizliğin dik alası. ayrıca söylemeden geçemicem sizin içiniz o kadar piski herşeyi belaltı düşünüyorsunuz.

iki cinsiyet vardır kadın ve erkek. kız diye bir cinsiyet yok. bunu anlamak bu kadar mı zor? ayrıca insanlara hakaret etmek bel aşağı vurmak, küfür edip ben onlarla aynı seviyede değilim demek terbiyesizliğin dik alası. ayrıca söylemeden geçemicem sizin içiniz o kadar piski herşeyi belaltı düşünüyorsunuz.

bnde solemeden gecemıcem sızın ıcınız o kdar rezılkı..bu genıslıgı kabul edıp hatta belkıde sızde öle oldugunuz ıcın bunları yazıyorsunuz...dgru artık kız erkek dıye bısey kalmadı sızın gıbıler sayesınde kadın ve erkek var artık kız yok..ısıne gzelmeyen seylerı kabullenmıyorsunuz...ALLAH o zarı bozdurup bozdurup dıktırın sonra hersey dusuncede bıter deyın dıye vermedı..acında bı KURAN okuyun be halınızden utanın once..namusunu korumayan cennete gıremez...sen ve senın gıbılerde gırmesın zaten...

tsekkur ederım goruslerın ıcın ama...bu zaten bılınclı yazılmıs bır yazı BILINCSIZLER ıcın..iftira gercek olamayn seylerdır..bunlar ıse gercek ve hala gerceklıgını artarak koruyor...kmse ve hc kmsenın mılletle bır suru sey yasayp ınsanların guvenlerını kaybettırıp k..şar sınıfına gırıp..bnım gbı ınsanların karsısına o guvenını kırdıgı ve daha cok sımarrtıgı erkek mılletını cıkarmya hakkı yok..oyle ınsanlar yuzunden boyle mıllet..bu ne genıslıktır nasıl muslumanlıktır..cıddı soluyorum elımden gelse gunaha gırmıcegımı bılsem cezasını keserım oyle ınsanların hemen..hıc te acımam..benım gbı ınsanlarla ole k..ltakların sevıyesı ne yazıkkı aynı tutulamaz..

Sen bunlari yazarken bile gunaha giriosun haberin yok

X