Itiraff panosu!!....:):)

sw1ndl3r

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2014
55
2
34
Arkadaşlar..:)::) hadı bıraz eglenelım..:) herkes özel & özel olmayan acı-tatlı kımseye soyleyemediği itiraflarını bu konuda paylaşabilir dilerse..:):) soncta hepımız kardeşiz burda.. dimi.:):)...

Son düzenleme:
Bazı hemcınslerımden utanıyorum..ne bu genıslık evlenmeden cınsellık yasamalar bozulup kendını dıktırıp ustune evlenıp hcbsy olmamıs gıbı davranmak..ıgrencler..utanıyorm bzen bayan olusumdan cıdden..erkekler guvenmemekte haklı bazılarına..kım ne derse desın bu benım gorusum...(BU BIR ITIRAFTIR...)

Bazı hemcınslerımden utanıyorum..ne bu genıslık evlenmeden cınsellık yasamalar bozulup kendını dıktırıp ustune evlenıp hcbsy olmamıs gıbı davranmak..ıgrencler..utanıyorm bzen bayan olusumdan cıdden..erkekler guvenmemekte haklı bazılarına..kım ne derse desın bu benım gorusum...(BU BIR ITIRAFTIR...)

????????????????????????????????????????????

hem yorum hm ıtıraf dıyelım buna....kım ne anlarsa...

biraz yaşanmışlık girio bu durumun içine ama kimseyi iki bacak arasıyla yargılamamlıyız die düşünüyorum önemli olan beyinn yaşanmıssa kabul etmeskin kimse kimseyi zaten kabul eden bu şekilde eder sağlık olsun:)

Bu yazdığınız bir itiraf değil,başkalarının yaşanmışlıkları hakkın da kendi yorumunuzu belirtmişsiniz sadece.

bazen saçmalıyorum kabul ama sonra niye şunu yapmadım şunu da söyleseydim diyorum ama iş işten geçiyor :KK5:

bayan oluşundan utanması itiraf bence:26:

evet gayet zkısınız ıtıraf kısmı bazen bazı duurmlarda cınsıyetımın bayan olusu..ya dusunsenıze sız namusunuzu her turlu koruyorsunuz bırını sevıyorsunuz oda sızı sevıyor ama dha oncekı kızlarda guven kybttıgı ıcın sızdende korkuyor nolursa olsun bu durumda..ne kdr uzucu..

Bu yazdığınız bir itiraf değil,başkalarının yaşanmışlıkları hakkın da kendi yorumunuzu belirtmişsiniz sadece.

ıcınde ıtırafta var baskaları degıl herkesı etkıleyen bır faktor bu bence..erkeklerı guvenlerını kaybettıren onca ınsan var boyle..sız ne kdar dokunulmamıs olsanızda..guven kaybeden ınsan sıze geldımı aynısını dusunucek..ıcınde hep bır suphe kalıcak sevdgım kadında boylemı dıye acba..onceden olduda dıktırmısmıdır acba..dıye..

karşımda ki adam bana güvenmiyorsa o onun problemi benle de işi olamaz zaten ve kimsenin namusu kimseyi ilgilendirmez bunu düşünecek kadar zekiyim bence siz dolmuşsunuz ve itiraf başlığı altında içinizi dökmek istemişsiniz...

karşımda ki adam bana güvenmiyorsa o onun problemi benle de işi olamaz zaten ve kimsenin namusu kimseyi ilgilendirmez bunu düşünecek kadar zekiyim bence siz dolmuşsunuz ve itiraf başlığı altında içinizi dökmek istemişsiniz...

tbkı kmsnn namusu kmsyı ılgılendrmez...sorun su kı ortalık namussuz kaynıo..namuslu gbı grnup ole tkılanlar var ve ben bundan nfret edıyorum..ınsanların bu adar genıs olmalrından nefret edıyorum...ıtıraf ettıgım sey..bu konuda boyle ınsanları gorup bayan olusumdan utanmamdı...bu bnım ıtırafım..nysekı herkes anlamıstır herlde..

bu sanki biraz itiraftan çok yorum gibi olmuş...
İyi de iğrendiğin bu duruma getiren erkekler değil mi?
Sanki erkeklerden iğreniyormuşsun gibi geldi bana zihninin bir köşesinde...

Öncelikle bayan değil kadın olduğunu kendine itiraf etmelisin bence. Bu utanılacak bir şey değil merak etme. :KK34:

Daha sonra da kadınları suçlamak yerine senin kim ne derse desin deyip açıklamaktan çekinmediğin o muhteşem görüşüne uyan ataerkil toplumunun gelenek görenek namus adı altında dayattığı zihniyeti gözden geçirmeni tavsiye ederim.
Zira bu sebep yüzünden dayak yiyen, sokağa atılan ve hatta öldürülenler erkekler değil kadınlar!

itiraf oldugunu parantez içinde belirtince cumle itiraf özelligi kazanmıyor maalesef.

görüş belirtme ile itiraf arasında, ikisinin de kişisel olması dışında başka bir ortak nokta bulunmamasına karşın; bilincli olarak bunu yazmanız polemik yaratmaktan başka bir amaca hizmet etmiyor.

üstelik anlam kargaşasına sahip insanların, "itiraf" ile "iftira" arasında cok daha yakın bir benzerlik kurarak başkalarının hayatlarına müdahale etme heveslisi olduklarını ve meraklarına yenik düşme ihtimallerinin yüksek oldugunu düşünüyorum.

dilerim o kategoriye de girmeyip, görüşlerinizi düşünce ile sınırlı tutmayı başarırsınız...

Bazı hemcinslerimden utanıyorum. Kendisine uymayan bir hayat yaşayan insanlara yaftalar yapıştırmaktan çekinmemek, kendini pirüpak, kendisi gibi olmayan başkalarını çamurlu göstermek... iğrençler... utanıyorum bazen kadın oluşumdan cidden. kim ne derse desin bu benim görüşüm (BU BİR İTİRAFTIR)

Konsepte uydu değil mi? Aman bir hata yapmayayım da başlığa uygun olsun.

X