Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yessssss şeker..
ben çaktım bu işi nasıl olsa..
bünyem de alışınk..
yok yok bacim hat karisti ilk konuyu acana mutluluk mesaji yazdim da
tabeee
bir sürü kanun,bilgi,tedavi de öğrendim...:lepi:
heee ben de evleniyim..
bana dedin sandım pardon kardeş..
beyim duyarsa yanlış anlamasın,gerekirse bu topiği göstercem ona dabenneyaptımki
yazılarını keyıfle okuyorum senın sıkılmadan..
sen öğren bızede öğret ılerde...
kalp tedavısıde öğrendın mı
ben bakayım sağa sola atmısmıyım yedek paket.....öpüyorum senı lalee
yessssss şeker..
ben çaktım bu işi nasıl olsa..
bünyem de alışınk..
bende hep romantik bir kocam olmasin derdim hic sevmem az once isten geldi kirmiszi sarap almis sigara icip geldi cumle su karimla romantik bir gece geciriyim dedim sarapta koymus kadehe ayyy dedim ne seker dur tabagimida getiriyim dedi meze falan sandim iggggggggg Turk marketinden lahmacun getirmis basmis sogani basmis sogani sende yermisin dedi ya ayyyyyy bu kadarda olsun istememistim ya koca adaylari arasina sakin kebapcilari koymayin benden tavsiye
şekerim benim hayalimdeki erkek kahtalı mıçı..:1closedeyes:
kebapta yirik soğanda:asigim:
ayyy alemsin sen vallahi bacim Allah gonlune gore versin ne diyim kahtali mici seksi erkekteki son nokta
şekerim benim hayalimdeki erkek kahtalı mıçı..:1closedeyes:
kebapta yirik soğanda:asigim:
Bunun için ayrı konu açıp sizi bilgilendiiricim kardeşlerim..
Özellikle kültür amaçlı olacağı için sosyal bir topink bulmalıyım:lepi::lepi:
Konunun başını okudum,geri kalan sayfaları es geçtim bir de son sayfalara bakayım dedim ama konu geyik başlığına mı taşındı nedir ? Unutuyorum bir anda konu neydi diye...
Konuya döneyim..İradene sahip çıkamıyorsan ,bile bile devam ediyorsan,yarın bir gün evlendiğinde aynı şey başına gelirse karşındaki kadına gayet anlayışlı davranıp yaygara çıkarmazsın sanıyorum...-tatlicadiarzu-