- 12 Kasım 2018
- 351
- 373
- 103
- 33
- Konu Sahibi Aybarsin Annesi
Bayanlar buyrun dertlerimizi itiraf edelim. Belki ortak sorunlarimiz olur. Benim suanki ailemle gorusmuyor olmam ve oglumun asiri istahsizligi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyle cokkiHangisinden başlıyim![]()
En guzeli bunu ben cok denedim fakat beceremedimHer seyi dert edecek kadar kafama takmiyorum.
Evet benim de sorunlarim var ama dertten sayilmaz.
Önceden berimi o sekildeydi yoksa degistimiEşimin hanzo ( bazen hanzoya haksızlık ettiğimi bile düşünüyorum) olması...
Mecbur takmamaya calisiyorum. Bir ara kafayi siyirmak uzereydim, bir kac ay depresyondan cikamadim. Sonra hayatimda guzel seyler arayip mutlu olmaya calistim, her seye uzulmemeye calismakla kendime geldim.En guzeli bunu ben cok denedim fakat beceremedim
Hep boyle olsun masallahHerhalde birşeyleri dert edecek bir yasantim yok![]()
Ben depresif takilmam aslinda yanlis anlasilmasin. Hani insanin kafasinin icinde doner durur ya bazi seyler ama hayatina devam edersin. Bu şekildeyim ben.Mecbur takmamaya calisiyorum. Bir ara kafayi siyirmak uzereydim, bir kac ay depresyondan cikamadim. Sonra hayatimda guzel seyler arayip mutlu olmaya calistim, her seye uzulmemeye calismakla kendime geldim.
Ben de o durumdayim şuan. Beynim o kadar dolu ki))) Arada çope filan atmak istiyorum beynimi ))) Ama artik uzmuyor sadece beynimi yiyor))) Beynimle sorunlarim arasinda olan bir sey, ben karismiyorum)))Ben depresif takilmam aslinda yanlis anlasilmasin. Hani insanin kafasinin icinde doner durur ya bazi seyler ama hayatina devam edersin. Bu şekildeyim ben.
Esinizle bu konuyu uygun dille konusup sonuc alamadiysaniz ufak ufak o arabalardan soğutmaya çalışmayı deneseniz nasil olur acaba. Sadece siz degil ailesi ve varsa cocuklarinizla topyekünEşim. Eşimin hurda araba merakı yüzünden sürekli yağ içinde olması.