İthal İpek Eşarplardan Kullanan Var Mı? Kalitesi Nasıl?

zelf

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
74
130
29
İthal ipek eşarplardan kullanan var mı? Almaya değer mi sizce, kalitesi nasıl gerçek ipek mi sizce? yoksa ona 50 tl vermektense biraz daha ekleyip marka ipek eşarplardan almamı mı önerirsiniz? Kararsızım

Ben çok begeniyorum 3 tane aldım. . Desenleri harika, herkes soruyor nerden aldın diye..

İthal ipek eşarplardan kullanan var mı? Almaya değer mi sizce, kalitesi nasıl gerçek ipek mi sizce? yoksa ona 50 tl vermektense biraz daha ekleyip marka ipek eşarplardan almamı mı önerirsiniz? Kararsızım
bnce ithal normal ipekten bile daha iyi.tavsiye ederim

herkesi bilemem ama ben ipek eşarptan daha kullanışlı buluyorum twill ithal ipek eşarpları.
daha tok duruyor. seve seve kullanıyorum.. herkes de çok beğeniyor.
kesnlikle o paranın hakkını veriyor bence deneyin :)

Nerden alıyorsunuz internetten mi yoksa eşarpci dan Mi. Resim varsa ekleyebilirmisiniz

Nerden alıyorsunuz internetten mi yoksa eşarpci dan Mi. Resim varsa ekleyebilirmisiniz

internette binbir çeşit model var. ben de instagramdan alıyorum
ama küçük bir yerde yaşamıyorsanız eşarpçılarda da çok çeşit var. hem daha uyun fiyat olabiliyor :)

Daha tok daha kaliteli gibiler. Ama 50 tl'lik ithal eşarplar orijinal olmuyor. Orijinaller 300-400 tl çünkü. Orijinal olmayınca da kanserojen boya tehlikesi söz konusu oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…