İşyerindeki evli arkadaşım bana yürüyor olabilir mi?

Kızların uzun bir aradan sonra Merhaba... Evli ve 2 çocuk annesiyim. Gecen sene sonuna doğru yeni bir yerde işe başladım. Aynı işyerinde ama başka bir bölümde olan bir adam var. O da evli ve çocuk sahibi. O dönemler yeni başladığım için zaten ofiste sürekli yeni kişilerle tanisiyordum ya da kendileri tanışmaya geliyolardi. O da onlardan biriydi ama daha sıcakkanlı birisi kendisi. Neyse arada normal iş konularinda konusuyorduk vs. Anormal hicbir durum yoktu.
Yaklaşık 1 ay önce başka bir birime geçtim ve bu bahsettiğim kişi ile bölümüm daha yakın oldu. Konuşurken canım'lar eklendi önce onda.. sonra işte yaptığın işler sana yakışıyorlar, sonra ofisin en guzel mühendisi sensin demeye başladı. Ben açıkçası flört islerinden vs cok anlayan biri değilim ama bir soru işareti olmaya başladı noluyor diye?
Geçen gün kurumda oturuyorduk önce saçlarımin rengini sordu kendi rengin mi diye? Çok guzel vs dedi... sonra laf arasinda boyun posun maşallahı var diye başladı. Senin gülüşün bile yeter vs oldu.eşim ile nasıl tanıştığımı kaç yıldır evli olduğumu sordu ve ekledi cok erken evlenmissin belki de sonra karsilassaydiniz onunla olmazdin seçeneklerin farklı olurdu dedi.. açıkçası başta bir soru isaretim vardı ama bu konusmadan suphelenmeye basladim. Adami da tersleyemedim kendi kendime triplere girip komik duruma düşmemek için. Yanlış anlasilma olmasin benden herhangi bir duygu vs yok. Ama arkadas olarak gördüğüm biriydi napacagimi bilemedim.Sizin fikirlerinize ihtiyacim var. Uzak durmaya başladım kendimce ama yani napacagimi da bilmiyorum.
Sizin eşinize de karşı tarafın eşine de yazık. Yahu adam size yeşıl ışık yakıyor muhattap olmayın kaçın işim var deyin vs vs bunları yapmak zor değil.

O kadar emin ve hakimsiniz konuya... valla bravo..
Millete kizmanin da alemi yok ama. Oradan anlatınca buradan böyle görünüyor gerçekten. Yine de işinizin sakinlesmesini bekleyip uzun uzun konuşmaya da gerek yok. Resmiyet koy. Cevap verme her sorduguna sorarsada bu samimiyetten hoslanmadim de geçer gider.

Millete kizmanin da alemi yok ama. Oradan anlatınca buradan böyle görünüyor gerçekten. Yine de işinizin sakinlesmesini bekleyip uzun uzun konuşmaya da gerek yok. Resmiyet koy. Cevap verme her sorduguna sorarsada bu samimiyetten hoslanmadim de geçer gider.
Abla uğraşma.O da herşeyin farkında.Üste çıkma derdinde sadece.Başta hoşuna gitti iltifatlar ilgi falan şimdi tutuştu.O lafları anlamayacak mı kaç yaşında mühendis insan.

Boyumu posumu ölçtüğü cümlede "sana buradan bir korummm" diyip ölçümüne katkı sağlardım.

Aaa yavşak adam! Sinirlendim.
Haklısınız demekki ben görmek istemedim ne diyebilirim ki...
Konuyla ilgili usturuplu ve gercekten yardim etmek için yorum yapan kimseye cikismadim. Ama nerden tutsak da çevirsek konuyu yorumlarina pes artık demek cok anormal değil bence

Allah için konuyu doğru okuyun. Bu isyerinde 1 yıldır çalışıyorum sadece bölümüm değişti diyorum...
Bol bol kitap okuyun size tavsiye...
Bunu okudum zaten. Bence siz kendi konunuzu kendiniz bir daha okuyun bazı yerleri perdelemek için anlattığınız şeyleri ve tutarsızlıkları daha net görürsünüz

Kolay gelsin :KK25:

Bunu okudum zaten. Bence siz kendi konunuzu kendiniz bir daha okuyun bazı yerleri perdelemek için anlattığınız şeyleri ve tutarsızlıkları daha net görürsünüz
Gerek yok siz okumussunuz zaten... baksaniza perdeledigimi bile anlamissiniz... benden iyisiniz yani...

sen onun samimiyetine ses çıkarmazsan adam da senden yüz bulur kusura bakma bacım. 2 sene gece vardiyasında tek kadın çalıştım. sadece 1 kişi yanıma gelip bu şekilde densizlik yapmaya kalktı o da bir daha yüzüme dahi bakmaya cesaret edemedi. tavrını belli etmezsen adam da flörtöz olduğunu düşünüp bu duruma devam edecek

Abla uğraşma.O da herşeyin farkında.Üste çıkma derdinde sadece.Başta hoşuna gitti iltifatlar ilgi falan şimdi tutuştu.O lafları anlamayacak mı kaç yaşında mühendis insan.
Oooo tutustugumu da anlamissin... valla bu ülkeye senin gibi zeki insanlar lazim... çok güzel ya...

biraz daha ciddi mi dursaniz. hayatimda hic kimse evliyken bana boyle bir sey demeye cesaret edemez .biraz surat asin baktiniz karsidaki kisi normal sonra arkadas olursunuz .eger boyle biri cikarsa da bastan elenmis olur .bunun arkadasligina da gerek yok cunku

Size istemediğiniz bir şeyi söyleyim mi ? Lütfen saf ayağına yatmayın. Bayağı bayağı flörtleşmişsiz. Karşı cinsten İki evli insan samimi arkadaş olaaaamaaaz. Buradaki herkes bana ne kadar sığ diyebilir. Ben muhafazakar da değilim. Ama bana kimse bu şekilde yaklaşamaz. Arkadaşlar toplumsal değerleri ne zaman unuttunuz ? Ahlaki değerleri ne zaman unuttunuz ? Neden sinirlendim bu yazıya bilmiyorum. İnsan kendisi belirler sınırlarını. Siz sınır koymayı bırakın kapıları açmışsınız. Bir insan arkadaşına bile anlatmamalı kocasını. Siz iş yerinde ki erkeğe anlatıyorsunuz. Üstelik bir de o yorumları duyunca boş boş yüzüne mi baktınız ? Sen kim oluyorsunuz da böyle konuşma hakkını buluyorsun diyemedin mi ? Ayy arkadaşım hadi git yaaa gece gece sinirlendim.

Sizde ona gore tepki verceksiniz tepki vermezseniz boyle onunu alamazsiniz. Bir iste calistiginiza gore saf ergen bir kiz degilsiniz hala bana yuruyor olabilir mi diye soruyorsunuz. Bariz sizde farkindasiniz durumun. Ayni durumda esiniz olsa birisi esinize canim dese boyun posun masAllah dese esinizde acaba yuruyor mu diye sorsa sen aptal misin be adam nasil buraya kadar tepki vermedin bu kadina demez misiniz?
Kadına hemen mesajlar atardı. Sen kimsin de kocama canım diyorsun diye ki zaten evli insanların birbirine canım demesi de ne alaka yani

Oooo tutustugumu da anlamissin... valla bu ülkeye senin gibi zeki insanlar lazim... çok güzel ya...
Baya flörtleşmişsiniz işte belli.Moral vermek istediğini düşündüm, arkadaşım diye konduramadım ayağına yatma.Mühendis iş hayatında zaman geçirmiş birisi bunu anlayamazmı allah aşkına.Bizimde samimi arkadaşlarımız var bizde niye olmuyor.Olursada cevabını veriyoruz.Canım cicim ofisin en güzeli bunların arkadaşlık sözleri olmadığı belli.
Ayrıca konuş sınır çiz diyincede zamanı var doyorsun.Ne anlayalım sence

Evet teşekkür ettim mesela daha da ileri gittim ah ne iyi ettim iltifatlari sen etmesen ben kimseden böyle şeyler duymayacam dedim. Sağolsun o da kırmadı seviyeyi arttirdi... nasil hoşuma gitti bilseniz... ufffff... ay durun buna şey diyorlardu değil mi kuyruk sallamak... ay onu da yaptim galiba...

Doğru yerden bakmanız ne güzel olurdu ya..
Beğenilme duygusuna o kadar kapılmışsınız ki büyük

Eşinle bu durumu paylaş bence.Yarın işler daha içinden çıkılamaz hal alırsa yanlış düşünebilir.Farklı bir fikre kapılabilir.Baştan bilsin
Eşiyle paylaşsın mı ? Ne diyecek canımlı konuşuyoruz biz. Boyumu posumu beğendiğini söyledi. Bende boş boş suratına baktım. Sonra senin hakkında yorum yapınca bende arkadaşım diye bir şey demedim.Çünkü kendisi de hatalı davrandığını hgayet iyi biliyorda bilmiyormuş gibi davranıyor. Konu sahibi aynı şeyi kocanız size yapsa ne olurdu ne yapardı bir düşünün önce

sen onun samimiyetine ses çıkarmazsan adam da senden yüz bulur kusura bakma bacım. 2 sene gece vardiyasında tek kadın çalıştım. sadece 1 kişi yanıma gelip bu şekilde densizlik yapmaya kalktı o da bir daha yüzüme dahi bakmaya cesaret edemedi. tavrını belli etmezsen adam da flörtöz olduğunu düşünüp bu duruma devam edecek

Size istemediğiniz bir şeyi söyleyim mi ? Lütfen saf ayağına yatmayın. Bayağı bayağı flörtleşmişsiz. Karşı cinsten İki evli insan samimi arkadaş olaaaamaaaz. Buradaki herkes bana ne kadar sığ diyebilir. Ben muhafazakar da değilim. Ama bana kimse bu şekilde yaklaşamaz. Arkadaşlar toplumsal değerleri ne zaman unuttunuz ? Ahlaki değerleri ne zaman unuttunuz ? Neden sinirlendim bu yazıya bilmiyorum. İnsan kendisi belirler sınırlarını. Siz sınır koymayı bırakın kapıları açmışsınız. Bir insan arkadaşına bile anlatmamalı kocasını. Siz iş yerinde ki erkeğe anlatıyorsunuz. Üstelik bir de o yorumları duyunca boş boş yüzüne mi baktınız ? Sen kim oluyorsunuz da böyle konuşma hakkını buluyorsun diyemedin mi ? Ayy arkadaşım hadi git yaaa gece gece sinirlendim.
Arkadaşlar ya can ciğer kuzu sarmasi oldugumu falan mi sandınız... ya Allah için flortlesmissiniz ne demek ya... beni tanimadan nasıl niyet okuyorsunuz ya? Doğru sınırımi net cizememisim evet ama bunu kesinlikle bilerek yapmadım. Gerçekten başta moral olsun diye yeni bölümde zorlandigim için böyle dedigini sandım.

Beğenilme duygusuna o kadar kapılmışsınız ki büyük
Büyük ihtimalle adamı da beğendiniz almış başını gitmiş bir hal almış bir kaç adım sonrası korkarım ki aldatmaya varacak. Benim eşime maşallah boyun posun yerinde erken evlenmişsin yok en yakışıklı sensin diyecek ne düşünmeliyim ? Bide genç gösteriyorum falan demişsiniz insanlara yaptığınız çıkışlar falan hiç hoşlanmadığım kadın tipi

Baya flörtleşmişsiniz işte belli.Moral vermek istediğini düşündüm, arkadaşım diye konduramadım ayağına yatma.Mühendis iş hayatında zaman geçirmiş birisi bunu anlayamazmı allah aşkına.Bizimde samimi arkadaşlarımız var bizde niye olmuyor.Olursada cevabını veriyoruz.Canım cicim ofisin en güzeli bunların arkadaşlık sözleri olmadığı belli.
Ayrıca konuş sınır çiz diyincede zamanı var doyorsun.Ne anlayalım sence
Size tek diyecegim bu kadar büyük konustugunuz, tepeden kibirle konustugunuz konuyu yasamadan ölmemeniz... o zaman hatirlarsiniz beni... niyet okuduğunuzu o zaman anlarsınız...

Arkadaşlar ya can ciğer kuzu sarmasi oldugumu falan mi sandınız... ya Allah için flortlesmissiniz ne demek ya... beni tanimadan nasıl niyet okuyorsunuz ya? Doğru sınırımi net cizememisim evet ama bunu kesinlikle bilerek yapmadım. Gerçekten başta moral olsun diye yeni bölümde zorlandigim için böyle dedigini sandım.
Size başka erkek nasıl canım diyor ? Üstelik onda hoşlanmadığınız şeyler olduğunu farkettiğiniz halde? Eşinizin bu şekilde arkadaşlığını siz kabul ediyorsanız başka da yorum yapmayacağım 🤬

Yahu elin adamı sana neden moral verecek moral dediğin de kocanla çok erken evlenmişsin yoksa onunla evlenmezdin mi ? Noldu moral oldu mu ?? Yazık o 2 çocuğa kocana

Back