işyerinde topuklu ayakkabı sesi

pembesu33

bayan pozitif :)
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2.289
Puanlar
83
kızlar işyerinde yerler parke ve lavabo mutfak ileri mesafede topuklu ayakkabı giyiyorum çıkan sesten yürürken çok rahatsız oluyorum hatta lavabo ihtiyacımı tutyorum napmam lazım yaa

Bende çok rahatsız oluyordum topuğun altına lastik yaptırayım diye düşündüm ama ayakkabıcı beceremedi sanırım

ses çıkarmayan bişi yapıyolar ayakkabılarının altına ayakkabı tamircilerine bir sor topuklu kullananlardan duymuştum

kızlar işyerinde yerler parke ve lavabo mutfak ileri mesafede topuklu ayakkabı giyiyorum çıkan sesten yürürken çok rahatsız oluyorum hatta lavabo ihtiyacımı tutyorum napmam lazım yaa
Senden başka giyen yok mu? Ben de spor ayakkabının çıkardığı gıjj gujj sesine sinir oluyorum. Basketçiler gibi.

sorayımda hepsine yaptırayım yaa boyum cok uzun deil cok minyon tipliyim topukluda giymessem cocuk gbi kalıyorum

Bazı arkadaşlarım topuklu ile işe gelip ofiste babet giyiyorlar, yemeğe falan yine topukluları ile çıkıyorlar.
Bu da bir çözüm.

Bende çok rahatsız oluyordum topuğun altına lastik yaptırayım diye düşündüm ama ayakkabıcı beceremedi sanırım

Marifetli bir usta ince bir kauçuk çaktımı estetik hiç bozulmuyor.

Bir de ses çıkarmayan topuklularda var onlardan alabilirsimiz.

Ayrıca topuk sesi çok eğlenceli yaa, benim önceki çalıştığım yerde öyleydi gümbür gümbür yürür giderdim helaya, hiiç umrum değildi, topuklu olmasa da ayakkabı ses çıkacağı varsa çıkıyor, erkeklerin ki de çıkarıyor yani, napalım yalın ayak mı gezelim.

Susturucu cakiyor ayakkabicilar. Iyi bir yer tavsiyesi alip yaptirabilirsin.

Ayakkabicilar bisey cakiyorlar topuga,plastik mi kaucuk mu ne,ses falan cikmiyo

Topuksuz giy, veya bu seste ne var ayıp değil günde 3 kere tuvalete gidersin en çok. Nolacak ki..

benimde hoşuma gdyor ama çekiniyorum herkes bana bakıcak dıye yenı basladım dha zaten :)

Senden başka giyen yok mu? Ben de spor ayakkabının çıkardığı gıjj gujj sesine sinir oluyorum. Basketçiler gibi.
giyen var iki bayanız zaten ama diğeri hiç kalkmıo yerinden bi benim tuvaletim geliyo galiba
:)

ayakkabılar altına kalın bir lastik gibi bişey çakıyor ayakkabıcılar sesi azaltıyor. ama bence topuklu sesi hoş :)

Ses çıkarmayan ayakkabılar var bundan sonra alırken tercihinizi ona göre yapabilirsiniz.
Resmi bir kurumda çalışıyorum ve ilk başta aldığım ayakkabılar 2 yıl dolap bekledi bu yıl annem altına kauçuk çaktırıp kullandı. Usta bir ayakkabıcıyla halledebilirsiniz. Bence hoş bir ses değil ve çözümü varken benim tercih etmeyeceğim bir durum

giyen var iki bayanız zaten ama diğeri hiç kalkmıo yerinden bi benim tuvaletim geliyo galiba
:)
Sadece WC ye gidiyorsanız o da güzel. Demek WC den WC ye kalkacak bir işiniz var. Ne hoş.
O kadar da sorun olmasın artık.

altına lastik çaktırısanız sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…