Senden başka giyen yok mu? Ben de spor ayakkabının çıkardığı gıjj gujj sesine sinir oluyorum. Basketçiler gibi.kızlar işyerinde yerler parke ve lavabo mutfak ileri mesafede topuklu ayakkabı giyiyorum çıkan sesten yürürken çok rahatsız oluyorum hatta lavabo ihtiyacımı tutyorum napmam lazım yaa
Bende çok rahatsız oluyordum topuğun altına lastik yaptırayım diye düşündüm ama ayakkabıcı beceremedi sanırım
kızlar işyerinde yerler parke ve lavabo mutfak ileri mesafede topuklu ayakkabı giyiyorum çıkan sesten yürürken çok rahatsız oluyorum hatta lavabo ihtiyacımı tutyorum napmam lazım yaa
benimde hoşuma gdyor ama çekiniyorum herkes bana bakıcak dıye yenı basladım dha zaten :)Marifetli bir usta ince bir kauçuk çaktımı estetik hiç bozulmuyor.
Bir de ses çıkarmayan topuklularda var onlardan alabilirsimiz.
Ayrıca topuk sesi çok eğlenceli yaa, benim önceki çalıştığım yerde öyleydi gümbür gümbür yürür giderdim helaya, hiiç umrum değildi, topuklu olmasa da ayakkabı ses çıkacağı varsa çıkıyor, erkeklerin ki de çıkarıyor yani, napalım yalın ayak mı gezelim.
giyen var iki bayanız zaten ama diğeri hiç kalkmıo yerinden bi benim tuvaletim geliyo galibaSenden başka giyen yok mu? Ben de spor ayakkabının çıkardığı gıjj gujj sesine sinir oluyorum. Basketçiler gibi.
diğerleri erkek hepsi resmi bi kurum suan kimseyle fazla muhabbetimde yok yeni başladım utanıyorum :)giyen var iki bayanız zaten ama diğeri hiç kalkmıo yerinden bi benim tuvaletim geliyo galiba
:)
Sadece WC ye gidiyorsanız o da güzel. Demek WC den WC ye kalkacak bir işiniz var. Ne hoş.giyen var iki bayanız zaten ama diğeri hiç kalkmıo yerinden bi benim tuvaletim geliyo galiba
:)
aynen wc ye mutfağa gdyorum okdar muhasebeciyimSadece WC ye gidiyorsanız o da güzel. Demek WC den WC ye kalkacak bir işiniz var. Ne hoş.
O kadar da sorun olmasın artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?