- 24 Ocak 2015
- 135
- 65
- 98
- Konu Sahibi sosyalistpapatya
-
Kibledim bende ama gercekmisKonu sahibi ortlarda yok
Düşündüm de bu adam tşörtten elini içeri sokacak cesareti nasıl bulur ya
Bir de hangi bayan buna sessiz kalır ki
Ağzı dili olmayan biri olsa bile kolu bacagı ile tepki verir
Bence konu gercek değil şuanda fikrim bu
Çok enteresan yaKibledim bende ama gercekmis
Bence de değil tişörtümden içeri elini soktu bilmem ne yazmış sonra cevaplarda göğüs değil omzuma dokundu diyor tutarsız yaniKonu sahibi ortlarda yok
Düşündüm de bu adam tşörtten elini içeri sokacak cesareti nasıl bulur ya
Bir de hangi bayan buna sessiz kalır ki
Ağzı dili olmayan biri olsa bile kolu bacagı ile tepki verir
Bence konu gercek değil şuanda fikrim bu
Sorun ne o zaman?benim için kolay değil zaten sonuçta okumuşum ideallerim var işimi yapıyorum böyle bir şerefsiz için herşeyimden vazgmı geçeyim
Bende aynı fikirdeyim. Kalp krizi gecirir diye korkmus. E gebersin iste irz dusmani ama dimi .Çok enteresan ya
Kendimi düşündüm de bir an
Müdürüm bana dokunmaya cesaret edecek kiyameti koparırdım ki el tsörtten içeri kadar girmiş yani bunu da nasıl yaparlar cok acayip
benim için kolay değil zaten sonuçta okumuşum ideallerim var işimi yapıyorum böyle bir şerefsiz için herşeyimden vazgmı geçeyim
merhaba herkese hayırlı ramazanlar,
buraya içimi dökmek istiyorum anlatamadıklarımı ve sadece birkaç arkadaşımın bilmesi dışında..
1 yıldır aynı firma da çalışıyorum patronum 60 yaşlarında 12 yaşında kızı var mecburen odasına gidiyorum imza fatura vs için asistan olduğumdan dolayı yanın agittiğimde oturduğumda faturaları kesmeye başladığımızda önceleri tembih gibi bacağıma vururdu kızım diye ama sonralaraı işin boyutu değişti ve elli okşamaya dönüşt
kendimi geri çektim rahatsızlığımı belli ettim ve bi cumartesi işe geldim normalde gelmıyoruz ofiste tek bayanım buarada içerde fatura işlerini ve raporu yazmaya çalışırken yanıma geldi yine kızımlı cümleler bu sefer elini tisörtümden içeri sokup okşamay başladı geri çekildim dşlerimi sktım ellerimi sıktım sabrettim çünkü kalp hastası ve ameilyatlı biri ve o anda ani sinirle tepki veriektim biliyorum sonu kötü yerlere gidicek aileme sıçrayacaktı o hafta pazartesi işe geldim çıkmam kararı aldım bunuda içerdeki çalışan arkadaşlara söyledim sebebinide anlattım lafta erkekler alayı..!
çıkacağımı söyliceğim hafta babamın kolon kanseri olduğunu öğrendim artık işten çıkma gibi bir lüksümde yok çünkü ameilyat masraf vs derken ve evin tek çalışanıyken piyasadada iş yok doğru düzgün...
şimdi konuyu aileme açamıyorum babam büyük bir ameliyat geçirdi ve kemoterapi görmekte işten çıksam iş yok çok baktım olsada uymayanlar çıkıyor çıkıp dava açsam nasıl kanıtlayacağım ses kaydı görüntü yasak ve bu adamın küçücük kızı var kızım kelimesi adı altında yaşadıklarım...
iki ucu b*klu değnerk dedikleri...
her geçen gün psikolojim bozuluyor çöküyorum huzursuzum işyerinde korkuyorum kimse olmadığında el kol hareketleri mide bulandırıcı durumda ne yapmalıyım bilmiyorum davada açmak istiyorum süründürmek istşiyorum ama yaşadığım psikolojiyide artık kaldırmaıyorum...
Kusura bakma ama calusacak bi suru yer bulabilirsin o durumda o isyerinde calismani hakli goremiyorum.Savciliga suc duyurusunda bulunabilirsin ama yok cocugu var kanitlayamam beni suclarlar diye dusunuyosan calisma orada bin tane is bulursun daha kotu giyin daha az yiyin ama hic bi sey namustan onemli degil.O is yerinde bu durumu farkedipte tepki vermediginizi gorurlerse daha kotu seylerde olabilir diger calisanlardanda benser tepkiler gorebilirsiniz.Lutfen ayrilin bir an once bana kalirsa suc duyurusunda bulunun savciliga kizina aciyosunuz ama size yazik degil mi sizde genckizsinizmerhaba herkese hayırlı ramazanlar,
buraya içimi dökmek istiyorum anlatamadıklarımı ve sadece birkaç arkadaşımın bilmesi dışında..
1 yıldır aynı firma da çalışıyorum patronum 60 yaşlarında 12 yaşında kızı var mecburen odasına gidiyorum imza fatura vs için asistan olduğumdan dolayı yanın agittiğimde oturduğumda faturaları kesmeye başladığımızda önceleri tembih gibi bacağıma vururdu kızım diye ama sonralaraı işin boyutu değişti ve elli okşamaya dönüşt
kendimi geri çektim rahatsızlığımı belli ettim ve bi cumartesi işe geldim normalde gelmıyoruz ofiste tek bayanım buarada içerde fatura işlerini ve raporu yazmaya çalışırken yanıma geldi yine kızımlı cümleler bu sefer elini tisörtümden içeri sokup okşamay başladı geri çekildim dşlerimi sktım ellerimi sıktım sabrettim çünkü kalp hastası ve ameilyatlı biri ve o anda ani sinirle tepki veriektim biliyorum sonu kötü yerlere gidicek aileme sıçrayacaktı o hafta pazartesi işe geldim çıkmam kararı aldım bunuda içerdeki çalışan arkadaşlara söyledim sebebinide anlattım lafta erkekler alayı..!
çıkacağımı söyliceğim hafta babamın kolon kanseri olduğunu öğrendim artık işten çıkma gibi bir lüksümde yok çünkü ameilyat masraf vs derken ve evin tek çalışanıyken piyasadada iş yok doğru düzgün...
şimdi konuyu aileme açamıyorum babam büyük bir ameliyat geçirdi ve kemoterapi görmekte işten çıksam iş yok çok baktım olsada uymayanlar çıkıyor çıkıp dava açsam nasıl kanıtlayacağım ses kaydı görüntü yasak ve bu adamın küçücük kızı var kızım kelimesi adı altında yaşadıklarım...
iki ucu b*klu değnerk dedikleri...
her geçen gün psikolojim bozuluyor çöküyorum huzursuzum işyerinde korkuyorum kimse olmadığında el kol hareketleri mide bulandırıcı durumda ne yapmalıyım bilmiyorum davada açmak istiyorum süründürmek istşiyorum ama yaşadığım psikolojiyide artık kaldırmaıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?