işyerinde tacize uğruyorum :/

Hiçbir şey sizden değerli değil. O iş yerinden derhal uzaklaşın çünkü siz orada kaldıkça adam kendinde daha da hak görecek taciz etmek için nasıl olsa bana mecbur diye bakacak. Bence annenizle paylaşın ortak bir yol bulabilirsiniz. Zor durumdasınız anlıyorum ama namusunuzu korumak Allah katında da çok değerli, Allah bir kapı açar, bolca dua edin göreceksiniz her şey güzel olacak buna inanın. Yeter ki bir adım atın.

Ne demek iş yok?
Tezgahtarlık da mı yok?
Aç kalacağını bilse insan şu muameleye katlanmaz, hasta babanız bile olsa..babanız bilse ne kadar üzülür düşünün.. İnanamadım yani şu tavrınıza.

Siz çalışmaya devam ettikçe, o adam sizin rahatsız olmadığınızı düşünecek farkında mısınız? Kalp hastasıymış da acımışsınız, gebersin valla, size ne

Sustuğun her an, adamı bir sonraki adıma davet ediyorsun.

Korkularını bir yere bırakıp gerekeni yapmalısın.

İhtiyaçlarınızı karşılayana kadar mesleğin dışında bir işte çalışırsın. Sonra ideallerini gerçekleştirmeye kaldığın yerden devam edersin.

Kibledim bende ama gercekmis

Bence de değil tişörtümden içeri elini soktu bilmem ne yazmış sonra cevaplarda göğüs değil omzuma dokundu diyor tutarsız yani

Isten cikmiyorsan haddini bildireceksin. Ne münasebetle dokunabilir size.. ya benim çalıştığım ortam bayanlarin cogunlulta oldugu bir yerdi. Biz birbirimize dokunmazdik dahi. Is yapıyorsunuz dokunsal iletisimin ne geregi car yani.. bastan sınırınzi gostermemissiniz. Bundan sonra iki ihtimal ya adamin odasina asla ve asla yalniz girmeyeceksiniz bubsirada bir sekilde dava yollarini arastiracaksiniz veya isten derhal ayrilacaksiniz. Babaniz icin gecmis olsun tez zamanda sagligina kavusur umarim

Çok enteresan ya
Kendimi düşündüm de bir an
Müdürüm bana dokunmaya cesaret edecek kiyameti koparırdım ki el tsörtten içeri kadar girmiş yani bunu da nasıl yaparlar cok acayip
Bende aynı fikirdeyim. Kalp krizi gecirir diye korkmus. E gebersin iste irz dusmani ama dimi .

Istifa dilekceni elden verme samanalti eder o pe...k, noterden tacize uğradigin icin istifa ettiğine dair ıhtarname cek ayrılcaksan.

Ağzına yüzüne çak iki tane bence kendini attır tazminat al.

Kayit olayına gelince tak oraya, bizi çalışıyor muyuz diye gozetlemek icin kendi takti dersin. Basta soyle ya da boyle bisey düşündüm ben kamera olsa insanlar daha verimli çalışır de. Uc gün sonra unutur o bunak nasilsa son bi kez daha elletmis olursun.

benim için kolay değil zaten sonuçta okumuşum ideallerim var işimi yapıyorum böyle bir şerefsiz için herşeyimden vazgmı geçeyim

Böyle bir şerefsizden hem bedenini hem psikolojini kurtaracaksın.

Yani bu ikisi senin daha az para kazanmandan öncelikli değilse bilemiyorum tabi.

O nasıl bir is yeri ki kamera yok.

Zor bir durum. ama babanızın yasaması için siz hayat vermiyorsunuz. O da bilse böyle bir durumu ölürüm daha şerefli der. bence çıkın ordan. Allah büyük bir kapı açar

Kusura bakma ama calusacak bi suru yer bulabilirsin o durumda o isyerinde calismani hakli goremiyorum.Savciliga suc duyurusunda bulunabilirsin ama yok cocugu var kanitlayamam beni suclarlar diye dusunuyosan calisma orada bin tane is bulursun daha kotu giyin daha az yiyin ama hic bi sey namustan onemli degil.O is yerinde bu durumu farkedipte tepki vermediginizi gorurlerse daha kotu seylerde olabilir diger calisanlardanda benser tepkiler gorebilirsiniz.Lutfen ayrilin bir an once bana kalirsa suc duyurusunda bulunun savciliga kizina aciyosunuz ama size yazik degil mi sizde genckizsiniz

İşten çık canım, baban için bile olsa kimse için kendini kullandırma gençsin hemen iş bulursun gir bir yerde tezgahtarlık yap ama bir daha o işyerine gitme lütfen..Baban duysa ölmeyi yeğler,kimsenin kızına dokunmasını istemez..Benimde iki kızım var benim için tacize göz yummalarındansa kanserden gebermeyi tercih ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…