işyerinde tacize uğruyorum :/

Ac kalacağımı bilsm böyle biseye asla tahammül edemezdim herşey gider psikolojik baskısı kalır bir yerlerde . İş ara kendine bir an önce, adam ameliyatlı deyip sessiz kalmak da çok çirkin bisey! Baban bi şekilde konu komşu akrabalardan Gelen destek ile tedavi olur borç harç yapılır yine olur ama senin psikolojin ne olacak ???? Ya daha kötü bisey olursa Allah korusun ??!!! Rabbim babana şifa versin Allah size bağışlasın... Ailede bir tek ben çalışıyorum deyip de kendini her gün elletme zulmüne girme !!!

Öncelikle babanıza acil şifalar. Yerinde olsam bir avukata danışır nasıl bir yol izleyeceğimi en sağlıklı şekilde işi bilenden öğrenirdim. Eve para getirmek için çalışmak zorundayım diyorsunuz evet hepimiz bunun için çalışıyoruz. Ama sizin gibi bir durumda olsam merdiven siler mendil satar yinede vücuduma el sürdürtmezdim. Siz ne kadar istemesinizde o adam bundan haz duyuyor ve siz sesinizi çıkartmadığınız sürece olay daha ileri boyuta gidebilir. Hakkınızı arayın gerekirse bağırın çağırın polisi para için kimsenin kölesi olmayın

Alacağın üç kuruş tazminat..değer mi?
Dağ başında mi yaşıyorsun da iş yok diyorsun. İnsan gerekirse iki üç ayrı işte çalışır yine kazanır. Sozde tacizi kanitlayacaksin kameraya çekmek yasak diyorsun.Adama tepki ver diyorlar kalp krizi geçirir diyorsun. Başka iş bak demişler iş yok..
Eee kal orda disini sıkmaya devam et o zaman ne diyelim..

İşi bırakın,istifa dilekçenizde de yaşadığınız durumu anlatın,hatta istifa etmeye giderken yanınızda bir arkadaşınız olsun.patronun odasına giremezse de kapıda duyacak şekilde konuşun patronla.bana bunları bunları yaparak taciz ettiğiniz için işi bırakıyorum diye ayrıntılı konuşun.Arkadaşınız duyduğu kadarına şahitlik eder.Savcılık şikayetini yapın,arkadaşınızı da şahit gösterin.taciz ,istismar gibi durumlarda mağdurun beyanı genel olarak esas alınır.

Bir avukata giderseniz daha iyi olur.Haklı gerekçe ile fesih durumunda 1yılı doldurmuş olmanız şartı ile kıdem tazminatına hak kazanırsınız.Resmi tatillerde çalışmanız varsa ve fazla çalışmalarınız varsa onları da talep edebilirsiniz.

BabanızA acil şifalar diliyorum.

Yanlış bir mantıkla ilerliyorsunuz. İşten cikmalisiniz.
İşyerinin de kendi kamerası yok sanırım olsa tacizci bu kadar rahat olamazdı heralde.
Siz gizli kamera koyun kabahatler kanunu 180 tl para cezası altı üstü ya. Alacağın ceza bu. Ama karşı taraf hapis cezası alır.
Davayı kazanirsin. Sonra tazminata çevirisin. O parayla da babanı güzelce tedavi ettirirsin. Ya da o zamana belki baban iyilesmis olur güzelce pis herifin parasini baba kız yersiniz çatır çatır

benim için kolay değil zaten sonuçta okumuşum ideallerim var işimi yapıyorum böyle bir şerefsiz için herşeyimden vazgmı geçeyim
Ideallerinden vazgecme tobe tobe. Baska is bakmaya basla buluncada gitme o sapik yere bidaha is yerindekilerede anlatmissin. Memnunki duruyo hala derler. Isden ayrilmaya karar verdigin gun babanin rahatsizlanmasida biraz ilginc geldi. Cok gecmis olsun

Ben seni cok iyi anlıyorum oncelikle babaninza acil şifalar diliyorm .bende babami kanserde. Kaybettim o yasananlar anlatilmaz yaşanir. Ck zor surec Allah yardim etsin bizde yaralari kaldı hala . Bende hic istemedigim sektorde calistim 2 ay katlandim is buldum aniden ciktim .oradan maddi olarak ve manevi olarak agir bir süreç.Allah sabir versin.O pis adama ders verin başka is bakin o surede bu sekilde katlanmazsin. Kullanir seni hele ailevi durumu hic anlatma kullanmak isterler.cikin taciz baska bisey lanet olsun isine...bosver.odasini giderken tlf ses kaydini ac kaydet sonra kullanirsin ona karsi esine demekle sucla kalbi batsin.Iside batsin onun.

Mahkemeye verince ailen duymayacak mı sanki o zaman kzım biz eşek başımıydık iş bu raddeye gelene kadar niye söylemedin demeyecek mi. Ailene muhakkak anlatmalısın en azından bi akrabana vardır yakın gördüğün bir büyüğün. Kadın dayanışma hattını arayarak da bir fikir edinebilirsin.

Ne olursa olsun o adı pisligin yanında çalisma lütfen bak diyorsun ki erkek arkadaslara anlattım umursamadila diye yarın bir gun bu adam sana daha fazlasını yapsa Allâh korusun o erkekler şahit olur mu ?işten ayrılacakti ayrılmadı keyfi yerinde derler mesela .Kardeşim bu yaşadığın ilerde seni çok etkileyebilir lütfen ayrıl.Babana acil şifalar diliyorum.

Ben konudan hiç bir şey anlamadım.adamı rezil etsen cezasini alsa sen yine işsiz kalacaksin.biri beni taciz etse ne hastalığını düşünürüm md ailesini isterse gebersin sapık. Bende anneyim çocuğum böyle birşey yaşayarak eve para getirecekse allah alsın benim canımı.ayrıca niye söyleyemeyesiniz annenize haklı olan sizsiniz onu geçtim adam ceza alsa duymayaklar mi zaten.

Kaçın kurtarın kendinizi böyle kariyer mi olur ya

Mahkemeye versen de işten cikacaksin. Hakim demez mi e hem bu adamdan sikayetcisin hem de iş yerinde çalışıyorsun? İnandırıcı gelmeyecek doğal olarak.
Ve ailen de duyacak o xaman neden bekliyorsun? Cik isten ve mahkemeye ver.. Anlamıyorum anlamak da istemiyorum. Adam seni taciz ediyor be taciz! Önüne milyarlari da dizseler namusunu seç! Ve kendine bunu yaptırma yaptırma! !!!!

Birincisi kanit olmadan nasil dava acicaksiniz? Tekrardan taciz edilmeyi mi bekliceksiniz? İkincisi dava acmak icin de para gerekmiyor mu sonucta kazanirsaniz tazminat alabilirsiniz ama su zor donemde dava masraflari sizi zorlamaz mi sonuc alinincaya kadar? Madem adamin kizini falan da onemsiyosunuz neden taciz aninda cikismak yerine intikam alma cabasina girdiniz boylesi kizi icin daha mi hayirli olcak? Hadi diyelim kizindan banane ben tacize ugradim, o zaman neden adamin kalbi var diyip sustunuz? Kendi icinizde celiskiler tasiyosunuz. Bence tekrardan taciz edilmeyi beklemektense isten cikip baska bir is arayin sizinki de psikoloji..

Bunlarla ugrasarak psikolojini daha da bozma bence
Ispati kolay seyler degil ve bivde bu süreçle ugrasacak güç lazim
Babanin hastaligi senin yasasigin bu durum zaten seni psikolojik anlamda cok yipratacak
Allaha havale et o adami ve isten ayril

Tacize bu denli sessiz kalmak
16 sayfa yorum olmuş, atlaya atlaya okumama rağmen herkes aynı şeyi söylemiş sana ÇIK O İŞTEN.
Sen ise hala okumuş olmandan bi şerefsiz yüzünden işinden olmaktan bahsediyosun.
Taciz?
Ordan çıkıp en dandik bir işe girsen bile, 2 ay bilemedin 5 ay sürsün aynı kriterde başka bir iş bulman. Kimse sana işsiz kal babamın masraflarını ihmal et demiyor ki..
Tshrtnün içine kadar sokabildiyse elini ve sen buna ses çıkartmadıysan emin ol devamı gelecek.

Burdaki herkes sana çık işten demiş, başka çözüm yolu olduğunu sanmıyorum.

Babanız hasta para yok die bu sekilde calısamazsınız bir yerlerde elbet vardır bir magazada bir lokantada elbet cıkar babanız bu durumda calıstıgınızı bilse kahrından ölürdü Allah korusun..
Babanıza gecmis olsun insallah sifa bulur

Hem adamı mahkemeye versen bile sen kaybedersin , adam demezmi rahatsız olsaydın tepki gösterirdin diye ne cevap verecen ha kalp hastasıydın sana kıyamadımmı diyecen

hemen işten ayrilman lazim yoksa yarin bir gun korkarim maddi durumunu ogrenip sana para yardiminda bulunacak buyuk ihtimal ve sen istesende istemesende butun dediklerini yapacaksin..degermi git baska iste calis pisligin tacizlerini cekecegine en azindan kafan rahat calisirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…