• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işyerinde tacize uğruyorum :/

Aldıgın paranın yarısı bile olsa git başka bi iş bul gir. Ne ayıp bişey rezalet. Sonunda en kötü şey bile olsa durulur mu öyle bi iş yerinde daha neler. Psikolojin harbiden bozulmus senin kac kurtar kensini

Bırak yaa...
Paraya ihtiyacım var diye adama tölerans mı geçiceksin..
Git kasiyer ol, satış elemanı ol ha bunları olamadın mı pazarda bişey sat ama elin adamının yalaklanmasına müsade etme adamında rezil etmeden gitme

Kardeşim git polise böyle böyle tacize uğruyorum diyin nasıl kanıtlayabilirim diyin yasalara uygun bir bizimde onlar size yol gösterir

Cik guzelim, illa tecavüze ugraman mi lazim?

Haklisin durumun cok zor, Allah yardımcınız olsun. Hastalık kotu, parasizlik daha kotu..

Ama bu isin de sonu kotu haberin olsun. Adam rengini belli etmis.

Isten cikmaman kabul etmen anlami tasir o kart horoz icin. Istiyor gitmiyor der. Dikkatli ol.

çok hassas bir yönden değineceğim yazan oldu mı bilmiyorum sizi incitmek istemem ama içimden ilk bu geçti.
11 aylık bir kızım var.
Bence tacize rağmen bu işi sürdürmeniz bir baba için en kötü hastalıktan daha kötüdür.
Yani bu işe gerçekten babanız için katlanırken bile kendinizi düşünmüş oluyorsunuz aslında.. Umarım kırmadan anlatabilmişimdir.
Allah acil şifalar versin babanıza.hiçbir evladı babasından annesinden ayırmasın inşallah.
Ben şuan öğretmenim ama atanana kadar 10dan fazla farklı iş yapmışımdır hepsi de ayak işidir. Hepsiyle de gurur duyarım. Bu süreçte o pisliğin göz yumduğunuz bir anlık bir hareketi için bile Zaman'la Kendinize saygınızı yitirirsiniz, ömür boyu unutmazsınız rüyalarınıza girer uykularınızı kaçırır bundan 20 sene sonra bile.
Kendinize bunu yapmayın

Okudum daha aşağı bi işte çalışmam diye göz göre göre tacize uğrayamam. Buna nasıl tahammül ediyorsunuz? Mutlaka çalışmanız gereken bi donemdesiniz bunu anladık, kendi mesleğinizde iş bulamıyorsanız şu an bir sürü garson kasiyer arayan yer var idareten çalışın ordan. Sokakta limon satmayı tacize uğramaya tercih ederim. Bu pisliğe göz yummayın

adama höt bile dememişsin..
adam arkadan yaklaşmış anlattığına göre tişörtünden içeri elini sokmuş ve sen sadece görmesi bile muhtemel olmayan bir şekilde dişlerini sıkmışsın..
adam tacizden memnun olduğunu düşünüyor şu anda zira hiç bir tersleme tepki yok ortada, üstelik kalkmış orada çalışan erkeklere durumu anlatmışsın ama buna rağmen işten çıkmamışsın.. patronunda dahil bütün çalışanların ne düşündüğü ortada ve siz hala tazminat peşindesiniz..
şikayet etmek gibi derdiniz varsa bunu işten çıkıpta yapabilirsiniz taciz edilmeye devam etmek nasıl bir akıl tutulması anlamış değilim..

Kesinlikle ayrılın siz orda çalıştıkça , göz yumdukça tacizler daha çok artar.rızkı veren Allah'tır bi kapı kapanırsa daha iyi Kapılar açılır inşallah

sen hala orada çalışıyor musun ya elini tişörtünden sokupta okşadıgı zaman şeyine tekmeyi vurupta çıkamadın ordan ..
tiksiniyorum ya böyle şeyleri duydukça ..

afedersin git bi yerde b.k temizle daha rahat olur kafan .. 60 yaşında adamın bakışları altında çalışmakta neyin nesi ..

Aman allahim boyle bir durumda nasil saglikli calisacaksin herseyin caresi var mutlaka bir bahane bulup çkın allahinizi severseniz korkunç birsey bu piskolojiyle calisip para kazansan neolur,bir laf var gelmis gelecegin aynasidir bunu bile bile durulurmu orda ilerde allah korusun tecavuze ugararsan neolcak iyi dusun canim ben uzuldum senin adina uamrim cikarsin bi an once

Bunun bahanesi olur mu adam tişörtünüzden elini içine sokacak cesareti nerden alıyor. Siz ses etmedikçe adam hoşlandığınızi düşünmüştür. Hala neden çıkmadınız.baban kanser olsa bile buna tahammül edilir mi Allah aşkına.babanız da istemezdi emin olun bilse bu durumda calistiginizi

İş yerindekiler biliyorlar demişsin ve hala orada çalışıyorsun o adamlar senin kabullendiğini düşünmezmi?? Ve sana nasıl gözle bakarlar?? Hem adama acıyorum diyosun hem rezil etmem gerekiyor diyorsun?? Babam hasta çalışmam gerek diyosun ve tacizlere sessiz kalıyorsun?? İnsan pes diyor valla şakamısın yoksa akli dengenmi bozuk anlamadım ancak şurası kesin sen hiç normal değilsin insan namusu için yaşar babam değil kanser derdinin dermanı o adamda olsa yinede gram eğilmem ama sen uçmuşsun üzgünüm sözün bittiği yerdesin....

ADALET Mİ??????:halay::halay::halay::halay::halay:

Ondan kalmadı canım burası muz cımhuriyeti. Küçücük çoxuklara tecavüz ediliyor bu ülkede. Tecavüz eden rızası vardı deyip yırtıyor.Adalet falan kalmadı

Allah yardımcın olsun yao_O
Bi an önce çık ordan.
Bütün gün iş ara iyi kötü biyer bulup hemen gir sonra düzgün biyer bakarsın.
Şu sapıklar toptan geberse keşke

Back