- 1 Haziran 2012
- 6.852
- 23.017
- 598
- Konu Sahibi sosyalistpapatya
Anladığım kadarıyla alıntıladığınız halde mesajımdan bağımsız bir soru sormuşsunuz. Zira hangi meslek için ne tercih edilebilir ile ilgili bir yorum yapmadım.
İnsanların cinsel taciz durumunda olağan tepkilerinden ve yakınları uğruna göze aldıkları durumlardan bahsettim.
Yine de sorunuza cevap vereyim. Üst düzey yöneticinin dahi taciz karşısında mesleğini koruma sorumluluğu yoktur. Diğer insanların onu taciz etmeme sorumluluğu vardır.
Konu sahibinin tepkileriyle ilgili eleştiriler, bir mağdurun tepkileriyle ilgili eleştiriler. Genelde mağdurlar da ideal tepkiler veremezler.
Zaten insanların kızdığı nokta sessiz kalmasından ziyade sessiz kalmaya devam etmek istemesi.Ya adama bir şey olursa diyor ama aslında önemsediği bu değil çünkü bir başka mesajında ben hakkımı nasıl alacağım diyor ee hakkını ararken de adama bir şey olabilir ona bakarsanız.
Konu sahibinin kafası karışık evet belki yorumlar da ağır olmuş,ama bir yere kadar okudum ve dayanamadım açıkçası her şeye bir bahanesi var.Bu dünyada ölümden başka her şeyin bir çaresi var ama bunun farkında değil kendisi.İdeallerinden vazgeçmek istemiyor anlayabilirim bir sapık yüzünden işinden olmak belki de kanıtlayamacak olmak çok kötüdür ama devam etmek daha da kötüdür.Namus falan değil konu öyle şeyler bana anlamsız gelir önemli olan bende bırakacağı kötü anılar.